Şimdi Ara

terim milli takimda devam etmeyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bir otirafta bulumdu 2000 de popescu hagi vs hocam kalirsan şampiyolar ligini aliriz demiş fakat terim bildiğiniz gibi fiprentinaya gitmiş bence kariyerinin hatasini yapmişti.

Şuan bu kararin yanliş olduğunu gs i bu defa yanliz birakmayaciğinin bir belirtisi olarak algiliyorum bu itirafi.

Durduk yere 2000 de gitmeseydim iyiudi demez.

Her zaman böle kadro oluşmaz .lucescudan sonra başarili olamamişti elinde malzeme yoktu şimdi giderse asla bu şansi yakalayamaz.yaşida ilerde elvermeyebilir bence bu defa kesinlikle gs da kalicak.en kötü ihtimalle iki takimi birden çaliştirmak istiyor ama buna iki tarafda sicak bakmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 kere egosu tavan yapmıştı ve bırakmıştı ( italyaya gittiği zaman) yine böyle birşey yaparsa bende dahil çoğu galatasaraylı birdaha geri dönmesini istemez

• Kariyerinin hatası ne alaka ? Milan gibi bir kulübü çalıştırdı İtalya'da. 'Grande' lakabını aldı, bugün hala sevilip, sayılan bir adamdır Terim o topraklarda. Kaldı ki kendisi de 'pişmanım gittiğim için' dememiş ki sadece o dönemlerde geçen bir sohbeti belirtmiş.

Milli takıma geçer mi geçmez mi bilmem de o dediğinle bir alakası yok. He bana kalırsa o laf bir itiraf değildir, bir hatırasını anlatmış. İtiraf dediğin; 'şimdi gittiğime pişmanım' deseydi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AltugBostan

1 kere egosu tavan yapmıştı ve bırakmıştı ( italyaya gittiği zaman) yine böyle birşey yaparsa bende dahil çoğu galatasaraylı birdaha geri dönmesini istemez

Niye istemeyelim kardeşim. Adam silmek ne kadar kolay öyle. Benim senin yaşımızın 2 katı kadar sene takıma hizmet eden birinden bahsediyoruz burda

• quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

Kariyerinin hatası ne alaka ? Milan gibi bir kulübü çalıştırdı İtalya'da. 'Grande' lakabını aldı, bugün hala sevilip, sayılan bir adamdır Terim o topraklarda. Kaldı ki kendisi de 'pişmanım gittiğim için' dememiş ki sadece o dönemlerde geçen bir sohbeti belirtmiş.

Milli takıma geçer mi geçmez mi bilmem de o dediğinle bir alakası yok. He bana kalırsa o laf bir itiraf değildir, bir hatırasını anlatmış. İtiraf dediğin; 'şimdi gittiğime pişmanım' deseydi olurdu.

italada çoğu hocaya yada oyuncuya grande derler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD11

quote:

Orijinalden alıntı: AltugBostan

1 kere egosu tavan yapmıştı ve bırakmıştı ( italyaya gittiği zaman) yine böyle birşey yaparsa bende dahil çoğu galatasaraylı birdaha geri dönmesini istemez

Niye istemeyelim kardeşim. Adam silmek ne kadar kolay öyle. Benim senin yaşımızın 2 katı kadar sene takıma hizmet eden birinden bahsediyoruz burda

Takımın belkide 2000'den bu yana bulduğu en iyi kadroya sahip fatih terim eğer daha büyük başarılar istiyorsa gitmez ama giderse büyük ayıp olur

• quote:

Kariyerinin hatası ne alaka ? Milan gibi bir kulübü çalıştırdı İtalya'da. 'Grande' lakabını aldı, bugün hala sevilip, sayılan bir adamdır Terim o topraklarda. Kaldı ki kendisi de 'pişmanım gittiğim için' dememiş ki sadece o dönemlerde geçen bir sohbeti belirtmiş.

Cl kupasini alip milana gitmek var birde fiorentinnin tdü olarak gitmek var. Nolsu milanda kimse tinlamadi terimi sen kimsin modundaydi oyuncular başarilida olamadi.

Zaten asla pişmanim demez tabiki gidipavrupada kulüp çaliştiran kaç td müz varki.ama daha güçlü ve daha iyi takima gidebulirdi.mulan o sene dökülüyordu eski kâşar oyuncular topluluğuydu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fatih Hocaya egoist diyenlere sorsak Mou gelsin mi diye. O da sorumu heralde gelsin derler. Halbuki Mou birak futbolu Dunyadaki en buyuk egoistlerden. Bu da bizim yorumcularin ya yaslarindan ya da hata bakislarinin darliligindan. Bu yuzden onlara itibar edilmemesini tavsiye ederim. Zaten bu tur yaratiklar sadece takimin zor zamanlarinda yenilgiden beraberlikten sonra cikarlar. Kimse "Ya tmm iyi CL de ceyrek oynadik macta da hatasizdik ama FT de cok egoistti be" diye konu acmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: adamolacakçocuk

quote:

italada çoğu hocaya yada oyuncuya grande derler..

Commendatore (Türkçe: Komutan), İtalya Devlet Nişanı (İtalyanca: Ordine della Stella della Solidarieta İtaliana) olarak verilen ödüldür.

İtalya'daki 5 devlet nişanından biri olan ve İtalya’ya sanat, edebiyat, ekonomi, sosyal, kamusal ve askeri alanlarda katkıda bulunan, hizmet eden kişileri ödüllendirip onurlandırma amacıyla, İtalya Cumhurbaşkanı'nın onayıyla verilen ödül. Ödülü alan kişi Commendatore unvanını almış olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.