Şimdi Ara

#TerimHancıSizYolcu Fatih Hoca değil siz gideceksiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: girye

ben fatihterimsporlu degil, galatasarayliyim. hocanin takima emegi buyuk, inkar etmedim. mustafa cengiz ile bir baglantimda yok. iyi niyetli calisan bir baskan oldugunu düşündüğüm icin yonetimi destekliyorum sadece. onun disinda bende yonetimi eleştiriyorum, simdiye kadar 50 kere alinmasi gereken forvet transferi konusunda beceriksizlerdi. yukarıda anlatmaya calistigim, hocanın, taraftarin ve yonetimin ahenk içerisinde çalışıp, böylesine bir sezonda kaos ortami olusmamasi. bu onemli. ayrica, mali tabloda basarili olmus kac baskan gordunuz? öğrenebilir miyim? takim sampiyon oldugunda da mali tablo icler acisiydi. bu takim UEFA kupası aldiginda bile zarar etti. birde demissiniz ki, fatih hoca hangi yönetimle calismak isterse o yonetim gelsin yonetsin. fatih hoca hangi yonetim ile sorun yasamadi? bunu da ogrenmek isterim sizden. hoca ve yonetim, hocanin da sıkça belirttigi çalışma kültürü anlaminda uyumlu çalışacak tek yönetim. son yorumum budur. bu kaos Galatasaray'a zarar verecektir. tarih tekerrürden ibarettir.
    Ortada bir kaos varsa zaten bunu yok saymak en büyük zararı getirir. Fatih hoca ile uyumlu çalışılmak isteniyorsa adamın teknik kararları üzerine karar almamak gerekir. Bu kulübe hocanın 10'da 1'ini vermemiş başkanlar zaman geçtikçe adamın üzerinde otorite kurmaya çalışıp kararlarını tanımamaya başlıyorlar. Bildiğin üst ast, eleman muhabbetine giriyorlar.

UEFA döneminde bile zarar etmişse bu kulüp önceki yönetimlerin basarisizligidir. Olması gereken bu zaten 2 milyon TL dediğimiz kar, Tarık'ın maaşı kadar bile değil. Dediğim gibi bu sene şampiyonluk ihtimali dışındaki her seçenek bize 30 milyon euro zarar olarak dönecek. Cengiz başkan o zaman da elimizde para eden futbolcuları satar ve takımı karda gösterebilir inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrıca ben terimsporlu değilim de galatasarayliyim da bla bla. Ömrümde gördüğüm yaşayan en Galatasaraylı adamdır Fatih terim. Galatasaray'ın son 20 yılıdır adam resmen. Bu ikisini ayırmaya çalışan dil, tehlikeli bir dildir.

• Son 60 saat.

Hadi bakalim Bay Cengiz, transfer gelmesin bak sana neler yapiyor bu taraftar.
  • Fatih terimi tek anlamadığım konu Serdar Aziz konusu teknik karar olmadığını herkes biliyor neden söylemiyor anlamıyorum sebebini

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.