Şimdi Ara

#TerimHancıSizYolcu Fatih Hoca değil siz gideceksiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kulübün efsanesini size yedirtmeyeceğiz , 7 aydır forvet alamayan sizsiniz.

Ozanı satmayın dedim SATTILAR
    Serdarı düşünmüyorum dediler SATMADILAR
    Israrla forvet istiyor ALAMIYORLAR

Bu kulübe sayısız başarı kazandıran Fatih Hoca bu kulüpte kalacak.Yönetim gidecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 27 Ocak 2019; 16:8:38 >

• Imparator'u sizin gibi iki beceriksiz tipe yedirir miyiz be? Bugun varsiniz yarin yoksunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hashtag twitterda gündemden düşmüyor.

• mustafa cengiz'in ve yönetimin, kötü niyetli olduklarini acikcasi dusunmuyorum. yani dursun ozbek, adnan polat, unal aysal ve hatta faruk suren gibi baskanlardan sonra, mali tabloyu gun gectikce dahada istikrarlı hale getirmeleri bile aslinda iyi niyetli olduklarinin bir gostergesi. nitekim ilk geldikleri gunden bu yana da destekledigimi belirtmek isterim. yonetimsel yanlislar yok mu? mutlaka var. en basit ornegi ise rakiplerin bu kadar kotu oldugu bir sezonda, yeniden sampiyon olup cl'ye katilarak kasaya nakit akisi saglamayi dusunecekleri yerde, forvet transferi konusunda aylardir plansiz ve programsiz hareket ediyorlar. devre arasi geldiginde en azindan 1 forvet ile anlasilmis olmasi icap ederdi. futbolcu satilabilir, ama futbolcu satisi yapiyorsan da mutlaka bir b planin olmali. fatih terim'in sitemi aslinda biraz bundan kaynakli. keza hoca zaten degisim mesajini cok onceden vermisti. yonetimin ozellikle transfer noktasinda bu denli elestirilerek, yerin dibine sokulmasi son derece rahatsizlik verici bir durum. fatih terimin aciklamalari ise aslinda yanan atesin daha da harlanmasina neden olmustur. umuyorum gercekten hoca ve yonetim arasinda bahsedildigi gibi bir durum yoktur. bu saatten sonra yönetimin yapmasi gereken, takimin oyun kurgusuna katki saglayacak hucum oyunculari almak, hocayla oturup konusmak. sonrasinda galatasaray taraftarinin karsisina gecip, tum her seyi acikca anlatmak. seffaf olmak bu noktada cok onemli. hem taraftar cephesinde, hem hoca cephesinde buzlari eritecek, samimi aciklamalar yapmalari onemli. aslolan galatasaray, ancak ben yonetimin bu denli elestirilmesini ve yerden yere vurulmasını kabul edemiyorum. elestirilebilir tabi, elestirilecektir de. bu gayet olagan. ama yonetime bu asamada zarar vermek, olumlu durumlari goz ardı ederek, her seyi olumsuza yormak yangina korukle gitmek gibi. galatasaraya zarar verecektir bu durum. onlarca yonetim geldi gecti, mali anlamda bu kadar basarili olmus bir yonetim var mi merak ediyorum.

• girye kullanıcısına yanıt
    Ekonomi düzeltiyoruz lafları bile bence balon çıkacak.Hiçbir futbolcunun 1 kuruş alacağı yok diyorlardı Serdar'ın 2.5 milyon Euro alacağı olduğu ortaya çıktı.Hangi gelen başkan ekonomiyi düzeltiyoruz demedi ki ? Bunlarda diyor değişen birşey yok.

Büyük bir kulüp burası iyi niyet yeterli değil , icraat işbitiricilik beceri gerekiyor.Hocada bunlara değindi dün gece, hocanın ne dediği bizim için önemli hoca dün noktayı koydu zaten ayın 1 ine kadar daha bekleyeceğiz diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong mind strong body

Ekonomi düzeltiyoruz lafları bile bence balon çıkacak.Hiçbir futbolcunun 1 kuruş alacağı yok diyorlardı Serdar'ın 2.5 milyon Euro alacağı olduğu ortaya çıktı.Hangi gelen başkan ekonomiyi düzeltiyoruz demedi ki ? Bunlarda diyor değişen birşey yok.

Büyük bir kulüp burası iyi niyet yeterli değil , icraat işbitiricilik beceri gerekiyor.Hocada bunlara değindi dün gece, hocanın ne dediği bizim için önemli hoca dün noktayı koydu zaten ayın 1 ine kadar daha bekleyeceğiz diye.
    ekonomik kriz ve doların 2 katına çıktığı bir ortamda, 228 milyon zarardan 2.9 milyon kara geçti galatasaray. arti ozan kabak ve rodrigues’den gelen yaklaşık 19 milyon euro bilancoya dahil degil. yani 120 milyon tl.

peki diger kulupler ile karsilastirildıgında, galatasaray ne durumda? 1 haziran-30 kasim arasi (ekonomik krizin bas gosterdigi donemdir, ayrica vurgulamak istiyorum.) yayinlanan kap bildirimleri bunlar. yani resmi olmayan, sallamasyon bilgiler degil.
    beşiktaş: 156 milyon 390 bin 704 tl zarar (suan maas yukunden inanilmaz kurtulmaya calisan bir fikret orman var. nedeni bu.)
    fenerbahçe: 54 milyon 726 bin 937 tl zarar (ali koc faktorune ragmen)
    galatasaray: 2 milyon 900 bin 609 tl kar

yani galatasaray ekonomik anlamda istikrarli bir mali tabloya kavustu derken, bunu kendi kafamda kurdugum icin değil, gercekten oyle oldugu icin yazmak istedim. kriz ortaminda, her seyin euro/dolar kuru ile baglantili oldugu bir ortamda seversiniz, sevmezsiniz kâra geçmek basaridir. resmi bilgiler isiginda sadece ifade etmeye calistim.

olmasi gereken bu zaten. yani yonetimin zaten yapmasi gereken is, bu istikrari surdurulebilir kilmak. bu yuzden o koltuktalar. diger yonetimler ile karsilastirdigimizda, cengiz yönetiminin basarili oldugunu inkar etmemek gerek. demek istedigim su, cengiz yönetimi bunu yapmak zorunda, ancak diger yönetimler ile karsilastirildiginda basarisiz degiller. (mali acidan.)

oyuncu alacaklari ile ilgili sorun oldugunu ben sahsen dusunmuyorum. yoksa besiktasta oldugu gibi bir takim calkantilar, sesler yukselirdi. ki yukselirdi emin olun. kadroda bulunan oyuncu toplulugu bu duruma musait cunku.

yönetimin iyi niyetli olmasi son derece onemli. ben hatasiz olduklarini savunmuyorum. yanlis anlasilmasin. hocanin soylemleri de son derece onemli. yonetim hata yapmaz da demiyorum, ali koc, fikret orman neler yapti/yapiyor. ancak bunlardan ders almalilar, herseyi seffafca aciklamalilar diyorum. bu asamada yonetim degisikligi yarardan cok zarar verir, benim temennim ders almalari, taraftar ve hoca ile buzlari eritmeleri. gittiler diyelim kim gelecek? dursun ozbek ac kurt gibi bekliyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girye -- 27 Ocak 2019; 16:5:30 >

• girye kullanıcısına yanıt
    Hashtag gündemden düşmüyor an itibari ile en çok etkileşim alan başlık.Taraftar mesajı net şekilde veriyor ,hoca en iyisini bilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mert Hoca Mı? Eyüp Hoca Mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tepki gosterilmeli evet, ancak dozunda. dun hoca da tepki gosterdi ancak, yonetimin iyi niyetli ve yogun calistigini da belirtti. hatta bazen acimasizca davraniyoruz dedi. hoca mutlaka teknik direktorluk kariyeri disinda, galatasarayliligi ile, kulupte bulundugu sure ve tecrubesi ile en dogrusunu bilir. ancak soylediklerim net anlasilmiyor saniyorum, bu yonetim mali acidan basarili bir yonetimdir, hatalari vardir, ders alirlar ve tekrarlamazlar ise dogru adimlar atacaklardir. tekrarlamalari durumunda zaten o koltukta oturmayacaklar. ayrica, sayet durust olup, seffafca her seyi net bir sekilde aciklarlar ve hoca ile buzlari eritirler ise -ki benim istedigim bu, galatasaray uzun yillar ligi domine edecektir.

ben yonetimin gitmesi taraftari degilim. hoca bile bekleyin diyorken, fütursuzca elestirmek birakin hocayi, yönetimi, galatasaraya zarar verir. yine soyluyorum, yonetim gitti diyelim, kim gececek o koltuga? dursun ozbek? unal aysal? faruk suren? ali durust? kim? sakin ola bu isimlerden biri daha dogru yonetir demeyin, agir elestiririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: girye

tepki gosterilmeli evet, ancak dozunda. dun hoca da tepki gosterdi ancak, yonetimin iyi niyetli ve yogun calistigini da belirtti. hatta bazen acimasizca davraniyoruz dedi. hoca mutlaka teknik direktorluk kariyeri disinda, galatasarayliligi ile, kulupte bulundugu sure ve tecrubesi ile en dogrusunu bilir. ancak soylediklerim net anlasilmiyor saniyorum, bu yonetim mali acidan basarili bir yonetimdir, hatalari vardir, ders alirlar ve tekrarlamazlar ise dogru adimlar atacaklardir. tekrarlamalari durumunda zaten o koltukta oturmayacaklar. ayrica, sayet durust olup, seffafca her seyi net bir sekilde aciklarlar ve hoca ile buzlari eritirler ise -ki benim istedigim bu, galatasaray uzun yillar ligi domine edecektir.

ben yonetimin gitmesi taraftari degilim. hoca bile bekleyin diyorken, fütursuzca elestirmek birakin hocayi, yönetimi, galatasaraya zarar verir. yine soyluyorum, yonetim gitti diyelim, kim gececek o koltuga? dursun ozbek? unal aysal? faruk suren? ali durust? kim? sakin ola bu isimlerden biri daha dogru yonetir demeyin, agir elestiririm.
    Hoca dün dediki bunlar benide zorluyor ama hala transfer dönemi olduğu için biraz bekleyelim olacakları görelim sonra zaten hep beraber bunların bi tarafına pamuğu tıkarız. Benim anladığım bu dünkü konuşmadan.

Taraftarda haklı olarak diyorki, mesela ben, bunlara pamuğu tıkayacağızda olan kalanlara olacak şimdiden ağırlığı koyup zorla da olsa 1-2 adam aldırtmak lazım yoksa en kolay sezonda şampiyonluk gidecek tıpkı en rahat gruptan çıkamadığımız gibi.

• Ben kesinlikle art niyet oldugunu dusunuyorum. Buyuk yerden emir geldi bunlar da tiyatroyu oynuyor iste. Galatasaray'in menfaatini dusunen insan olsalar o dudukleri astirirlardi, Kulupler Birligi'ne agirligini koyarlardi. Sagli sollu kiyim var, koca kulubun baskani cikip Fenerbahcemiz dedi, Shakespeare'den bilmem ne... Unutmadik Mustafa Cengiz. Unutmayiz.
  • Çok çok çok büyük ihtimal santrafor transferi yapılmayacak.. Terim bunu bildiği için dün ilek tepkisini koydu.. Çünkü transfer yapacak adam herkese davul zurna ile ilan ederek yapmaz.. durum ortada.. 4 gün sonunda Terim gidebilir..
  • Ultraaslan Son Açıklamalar !

Tweetlere göre Ultraaslan'da pusuda , transfer gelmezse yönetim gidecek.

• quote:

mustafa cengiz'in ve yönetimin, kötü niyetli olduklarini acikcasi dusunmuyorum. yani dursun ozbek, adnan polat, unal aysal ve hatta faruk suren gibi baskanlardan sonra, mali tabloyu gun gectikce dahada istikrarlı hale getirmeleri bile aslinda iyi niyetli olduklarinin bir gostergesi. nitekim ilk geldikleri gunden bu yana da destekledigimi belirtmek isterim. yonetimsel yanlislar yok mu? mutlaka var. en basit ornegi ise rakiplerin bu kadar kotu oldugu bir sezonda, yeniden sampiyon olup cl'ye katilarak kasaya nakit akisi saglamayi dusunecekleri yerde, forvet transferi konusunda aylardir plansiz ve programsiz hareket ediyorlar. devre arasi geldiginde en azindan 1 forvet ile anlasilmis olmasi icap ederdi. futbolcu satilabilir, ama futbolcu satisi yapiyorsan da mutlaka bir b planin olmali. fatih terim'in sitemi aslinda biraz bundan kaynakli. keza hoca zaten degisim mesajini cok onceden vermisti. yonetimin ozellikle transfer noktasinda bu denli elestirilerek, yerin dibine sokulmasi son derece rahatsizlik verici bir durum. fatih terimin aciklamalari ise aslinda yanan atesin daha da harlanmasina neden olmustur. umuyorum gercekten hoca ve yonetim arasinda bahsedildigi gibi bir durum yoktur. bu saatten sonra yönetimin yapmasi gereken, takimin oyun kurgusuna katki saglayacak hucum oyunculari almak, hocayla oturup konusmak. sonrasinda galatasaray taraftarinin karsisina gecip, tum her seyi acikca anlatmak. seffaf olmak bu noktada cok onemli. hem taraftar cephesinde, hem hoca cephesinde buzlari eritecek, samimi aciklamalar yapmalari onemli. aslolan galatasaray, ancak ben yonetimin bu denli elestirilmesini ve yerden yere vurulmasını kabul edemiyorum. elestirilebilir tabi, elestirilecektir de. bu gayet olagan. ama yonetime bu asamada zarar vermek, olumlu durumlari goz ardı ederek, her seyi olumsuza yormak yangina korukle gitmek gibi. galatasaraya zarar verecektir bu durum. onlarca yonetim geldi gecti, mali anlamda bu kadar basarili olmus bir yonetim var mi merak ediyorum.
    tabi canım kesinlikle kötü niyetli değillerdir.

velev ki iyi niyetliler, bu BECERİKSİZLİKLE o koltukta oturmayı hak etmiyorlar!

• su erhan telli denen galatasaray dusmani adamin videosunu buraya koyup, yonetimi elestirmeyin. bende forvet transferi olmadigi icin yonetimi elestiriyorum, ama sezarin hakkini da sezara verin. galatasaray kulup tarihi, yillar sonra mali anlamda guclendi, gorun bunlari da. neyse, burada gercekci verileri paylasmassam, yine de onyargi ile elestiren kesim anlamayacak, bekleyin, forvet alinacaktir. forvetsporlulara ozellikle soyluyorum

• Serdar'ı yönetim değil taraftar sattırmadı. Hem Serdar'a istediği maaşı hem de bonservis verebilecek kulüp yok. Ya serbest bırakacaktınız ya da kulüpte kalacaktı. Kalması daha mantıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Serdar'a istediği maaşı ve bonservisi araplar çok rahat verebilir yalnız. 3-4 milyon euro bonservis onlar için çerez parası. Yıllık ücrette de sıkıntı olmaz. Emre Çolak gibi bir vitaminsize bile yıllık 4m Euro veriyorlar Serdar'a verirlerdi o kadar.
    Serdar gitmek istemeyebilir o ayrı mesele ama satmayı bilmiyor bizim iş bilmez yönetim. GS'nin ilk 11 oyuncusu, milli takımda oynamış, şampiyonlar liginde oynamış.
    Garry, Fernandao gibi adamlar çok isteyerek mi gittiler sanki. Para konuşur bu işlerde.
  • quote:

su erhan telli denen galatasaray dusmani adamin videosunu buraya koyup, yonetimi elestirmeyin. bende forvet transferi olmadigi icin yonetimi elestiriyorum, ama sezarin hakkini da sezara verin. galatasaray kulup tarihi, yillar sonra mali anlamda guclendi, gorun bunlari da. neyse, burada gercekci verileri paylasmassam, yine de onyargi ile elestiren kesim anlamayacak, bekleyin, forvet alinacaktir. forvetsporlulara ozellikle soyluyorum
    Forvetsporlular kadar başınıza taş düşsün. Göztepe maçını kaybetseydik görürdüm ben forvetspor'u. 500 bin euro zam yapmamak için ligin en iyi santraforunu yolla, bunu da 2 forvet alacağız diyerek hocaya yalan söyleyerek diye yap, 6 ay geçsin hala kimseyle anlasama, kampa yetiştirme transferi, bir de üstüne ligin en zor deplasmanlarindan birine forvetsiz çık.

Erhan Telli'yi bilmem ben ama hala forvetsporlular diyebilenlere yukarıda sözümü söyledim

• dostum, benim yukarida yazdigim yazilari okudun mu? sen benim yazdiklarima cevap veremiyorsun ki, aklin kalmis forvette. bizde eleştiriyoruz zaten, sayet biraz vakit bulup yazilanlari okusaydin, ne demek istedigimi anlardin. bu kadar onyargi, kindarlik gercekten bize gore. fatih hoca dese ki yonetim super evet alamadilar ama uğraşıyorlar, bu sefer goklere cikarirdiniz yonetimi. fatih hoca yerinde x hoca olsa ve yorumlasa yonetimi, agir elestirirdiniz o x hocayi. yangina korukle giden yanginci taraftar olarak 2 gündür neler dediniz mustafa cengize. anasina bacisina küfür etmediginiz kaldi. elestirinin dozu olmalı. bende eleştiriyorum, ama iyi niyetle çalıştıklarından şüphem yok. önce mustafa cengiz kimdir, Galatasaray oncesi neler yapmıştır iyi araştırın sonra eleştirin. size Dursun Özbek mustehak. gerçekten geri dönse sevinirsiniz.

• quote:

dostum, benim yukarida yazdigim yazilari okudun mu? sen benim yazdiklarima cevap veremiyorsun ki, aklin kalmis forvette. bizde eleştiriyoruz zaten, sayet biraz vakit bulup yazilanlari okusaydin, ne demek istedigimi anlardin. bu kadar onyargi, kindarlik gercekten bize gore. fatih hoca dese ki yonetim super evet alamadilar ama uğraşıyorlar, bu sefer goklere cikarirdiniz yonetimi. fatih hoca yerinde x hoca olsa ve yorumlasa yonetimi, agir elestirirdiniz o x hocayi. yangina korukle giden yanginci taraftar olarak 2 gündür neler dediniz mustafa cengize. anasina bacisina küfür etmediginiz kaldi. elestirinin dozu olmalı. bende eleştiriyorum, ama iyi niyetle çalıştıklarından şüphem yok. önce mustafa cengiz kimdir, Galatasaray oncesi neler yapmıştır iyi araştırın sonra eleştirin. size Dursun Özbek mustehak. gerçekten geri dönse sevinirsiniz.
    Sağlam bir Mustafa Cengiz ile ilişki kokusu alıyorum. Dursun da neymiş, ölümü gösterip sıtmaya razı göstermek bu. Evet daha hesap yapamayan muhasebecilere aylık 100 bin dolar ödeyerek çok iyi tasarruf yapıyoruz. GS son 6 ayda 2 milyon TL kar açıkladı. Şu takımdan çıkar Fatih hocayı, ne başarı kalır, ne taraftar kalır, ne para kalır.

GS bu sene şampiyon olamasin, göreceğim ben mali tabloyu ne kadar mükemmel yönettiğini sayın başkanın.

Evet ayrıca Fatih hoca hangi yönetimle rahat çalışmak istiyorsa o yönetimi tutariz, aksi durumdaysa da ayağını kaydiririz taraftar olarak. Rahatsız mı oldun bundan hayırdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felsefesever -- 28 Ocak 2019; 11:54:26 >

• ben fatihterimsporlu degil, galatasarayliyim. hocanin takima emegi buyuk, inkar etmedim. mustafa cengiz ile bir baglantimda yok. iyi niyetli calisan bir baskan oldugunu düşündüğüm icin yonetimi destekliyorum sadece. onun disinda bende yonetimi eleştiriyorum, simdiye kadar 50 kere alinmasi gereken forvet transferi konusunda beceriksizlerdi. yukarıda anlatmaya calistigim, hocanın, taraftarin ve yonetimin ahenk içerisinde çalışıp, böylesine bir sezonda kaos ortami olusmamasi. bu onemli. ayrica, mali tabloda basarili olmus kac baskan gordunuz? öğrenebilir miyim? takim sampiyon oldugunda da mali tablo icler acisiydi. bu takim UEFA kupası aldiginda bile zarar etti. birde demissiniz ki, fatih hoca hangi yönetimle calismak isterse o yonetim gelsin yonetsin. fatih hoca hangi yonetim ile sorun yasamadi? bunu da ogrenmek isterim sizden. hoca ve yonetim, hocanin da sıkça belirttigi çalışma kültürü anlaminda uyumlu çalışacak tek yönetim. son yorumum budur. bu kaos Galatasaray'a zarar verecektir. tarih tekerrürden ibarettir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.