Şimdi Ara

Terimin 2 Haftası Kaldı ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yekta varken sabriyi orta saha da oynatiyorsan resmen sabriye torpil yapiyorsundur yine bu ft'nin egolari yuzunden gs kaybedecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: joedumars

Şu konudakilerin çoğu Gremory'i örnek alsa rahatlarız.

Beşiktaş'lı olak yani ?
  • üst biticek. ilk golü de biz yicek aha yazıyorum buraya
  • gol yollarındaki sıkıntıdan dolayı iddaa da alt oynadım umarım takımım beni yanıltmaz
  • Mustafa Sarp gol atacak beyler demedi demeyin
  • Bence outrduğumuz yerden bu kadar konuşmak doğru değil. F.T'yi ve yönetimi eleştiririm genelde ama bu yapılanar biraz ağır kaçıyor. Bu adamın bir bildiği yok mu sizce?
  • Ben sizin gibi taraftarin...
  • Tomas Ujfalusi, Gökhan Zan, Hakan Balta, Emmanuel Eboue

bunlar nasıl oynuyorlar tam olarak? umarım ujfalusi ile gökhan göbekte eboue sağda hakan soldadır
  • yalnız ss'li konu olmuş,herkes birbirine giydiriyor maşşallah.
  • GOL AGAAAAA
  • Arkadas eskiden teknik direktorler icin bir yil sabredin filan derlerdi. Artik bir mac bile sabretmek zor olmus size. Hele ki takimin en cok destege ihtiyac duydugu su anda taraftar diye gecinenlerin laflarina bak.
  • İbretlik konu olmaya aday. Sağbekte oynayan adamın yerine Yekta yazanlar futboldan çok anladıklarını belli ettiler. Kum getirelim oynayın ha ne dersiniz?
  • Golde kapak olsun.
  • Bu maçta galip gelinmezse,Fenerbahçe herşeye rağmen ilk 2 maçı kazandığı için ortalık karışır.Bir kere Fatih Terim " zaman " mazeretini ağzına alamaz.Fenberbahçe o kadar değişime,o kadar sakatlığa rağmen üstelik G.Antep'i deplasmanda hemde iyi bir oyunla yendikten sonra,kayıpsız devam ederken,Galatasaray ve Terim üzerinde baskı artar,en fazla baskıyı da Ünal Aysal'ın ekibi yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

Bu maçta galip gelinmezse,Fenerbahçe herşeye rağmen ilk 2 maçı kazandığı için ortalık karışır.Bir kere Fatih Terim " zaman " mazeretini ağzına alamaz.Fenberbahçe o kadar değişime,o kadar sakatlığa rağmen üstelik G.Antep'i deplasmanda hemde iyi bir oyunla yendikten sonra,kayıpsız devam ederken,Galatasaray ve Terim üzerinde baskı artar,en fazla baskıyı da Ünal Aysal'ın ekibi yapar.

terim'e kolay kolay kimsenin baskı yapabileceğini sanmıyorum.
  • Riera'yı beğenmeyen bir ben miyim, ya o ne yavaşlık öyle, Ben çıkıp oynasam daha seri oynardım
  • Terim daha lig baslamadan hatalar yapmistir.
    Sabriyi veya Eboueyi ortasahada oynatmasi da taktik bilgisinin sifir oldugunu gosterir.

Bugun Melo olmasaydi gol bile yerdik.

Culio gonderilmeseydi. Fatih Terim Egosunu tatmin etmek icin yapmasaydi. Suan ortasahada beklerimizi denemezdik (Sabri-Eboue). Culio'nun gonderilmesine hala saskinim. Su ortasahaya ve sol tarafa cok iyi giderdi.
    Selcuk-Melo zaten super. Melonun kesinlikle bonservisi alinmali

Ayrica Pino'yu gonderip Kazimi tutan zihniyetinde ben.....Gondereceksen 2sini gonder. Niye Kazimi tutuyorsun ki. Bugun de etkisizdi. Soldan Riera orta aciyor. Sag tarafta gol atmasi beklenen Kazim yavas adimlarla ortasahadan defansa geri donuyor.

Fatih Terim kendini sezona baslarken sikintiya sokmustur. Yanlis oyuncular gonderilmis yanlis oyuncular kalmistir. Bu uzun sezonda sakatlik yasarsak bu takim cok kotu olur.

• vay arkadaş siz kocaman fatih terimide harcıycaksınız bu gidişle. hoca kıyma makinesi oldu klüp. uzun bi maratondur lig kaybedersin kazanırsın kaybedince hoca suclu kazanınca vay arkadaş baros ne güzel vurdu yapmayın ayıptır günahtır ya bizim ülkede bu zihniyet oldugunda bi sir alex bi arsene wenger çıkmaz bu ülkeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

Tomas Ujfalusi, Gökhan Zan, Hakan Balta, Emmanuel Eboue

bunlar nasıl oynuyorlar tam olarak? umarım ujfalusi ile gökhan göbekte eboue sağda hakan soldadır

niye kimse cevap vermiyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

Mustafa Sarp gol atacak beyler demedi demeyin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.