Şimdi Ara

Terimin 2 Haftası Kaldı ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jo_be

quote:

Tomas Ujfalusi, Gökhan Zan, Hakan Balta, Emmanuel Eboue

bunlar nasıl oynuyorlar tam olarak? umarım ujfalusi ile gökhan göbekte eboue sağda hakan soldadır

niye kimse cevap vermiyor bana

Urfali ve Hakan iyi oynadi. Ama Gokhan bence kotuydu. Her kademeye Urfali girdi. Sag bekte Sabri vardi. Eboue ortasahadaydi.
    Sabri defansif acidan cok kotuydu. Nitekim golu Sabri'nin oradan yedik. Golu yedigimizde Sabri daha ortasahayi yeni geciyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost7wolf

quote:

quote:

bunlar nasıl oynuyorlar tam olarak? umarım ujfalusi ile gökhan göbekte eboue sağda hakan soldadır

Urfali ve Hakan iyi oynadi. Ama Gokhan bence kotuydu. Her kademeye Urfali girdi. Sag bekte Sabri vardi. Eboue ortasahadaydi.
    Sabri defansif acidan cok kotuydu. Nitekim golu Sabri'nin oradan yedik. Golu yedigimizde Sabri daha ortasahayi yeni geciyordu.

teşekkür ederim

• quote:

quote:

Riera orta sahanın ortasahına biraz daha yakın oynadığı için soldan açılacak ortaları hakan balta açtı açmaya çalıştı diyelim iyi değildi Gökhan iyiydi bence Ujfalusi iyiydi zaten söylemeye gerek yok ama özellikle Eboue'yi çok beğendim ikinci yarı yaptığımız hücumu ilk yarı yapmaya çalıştı tek başına dikine oynadı kaleyi düşündü hep ilk 10 dk sahada yoktu ama sonrasında beğendim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Mokunu çıkarmayın böyle kadro çıkacağını bilmeyen var mıydı ? Yenersek o beyin yok diyinler çıkıp ben beyinsizin tekiyim diye konu açacak mı iddaaya girelim yenilirsek veya berabere kalırsak ben açacağım yenersek siz atıp tutmak kolay yüreğiniz varsa iddaaya girelim

• quote:

quote:

Mokunu çıkarmayın böyle kadro çıkacağını bilmeyen var mıydı ? Yenersek o beyin yok diyinler çıkıp ben beyinsizin tekiyim diye konu açacak mı iddaaya girelim yenilirsek veya berabere kalırsak ben açacağım yenersek siz atıp tutmak kolay yüreğiniz varsa iddaaya girelim

Bu mesaja 3 uyarı puanı veren nasıl bir ruh yapısına sahip anlayamıyorum
  • Bence 3-1 lik skor aldatıcı..Biz bu sene en fazla 4 yada 5. ci oluruz..2. devre takıma iyi oyuncular alınması lazım yoksa geçen seneki hüsran bizi bekliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: joedumars

Şu konudakilerin çoğu Gremory'i örnek alsa rahatlarız.

quote:

Orijinalden alıntı: marophat

Ben sizin gibi taraftarin...

quote:

Arkadas eskiden teknik direktorler icin bir yil sabredin filan derlerdi. Artik bir mac bile sabretmek zor olmus size. Hele ki takimin en cok destege ihtiyac duydugu su anda taraftar diye gecinenlerin laflarina bak.

quote:

Golde kapak olsun.

quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

vay arkadaş siz kocaman fatih terimide harcıycaksınız bu gidişle. hoca kıyma makinesi oldu klüp. uzun bi maratondur lig kaybedersin kazanırsın kaybedince hoca suclu kazanınca vay arkadaş baros ne güzel vurdu yapmayın ayıptır günahtır ya bizim ülkede bu zihniyet oldugunda bi sir alex bi arsene wenger çıkmaz bu ülkeden

+1905

Ders olsun da bir daha böyle konular açılmasın.Daha maça nasıl başladığımızı görmeden atıp tutmak neyin nesidir anlamıyorum.Hele bi taraftarın İmparator Terim'den daha bilgili olduğunu düşünmesini hiç anlamıyorum.Yenmemize bile bahane bulurlar o derece.Fatih Terim zaten Sabri'yi yanlışlıkla sağ bekte oynattı o yüzden kazandık demi.Biraz harbi taraftar olun.Destek verin.Eleştirmek bu değildir.İki maçta İmparator'u yolladınız. Sezon sonu gelsin istediğiniz gibi konuşun hak verelim.

• Takım yenmeseydi bu adam kendini burada kral ilan edecekti ama takım yendi tamamda hemen herkes laf yapmasın adama ortadaki apaçık bir gerçekki futbol oynamıyoruz.

Takım yeni, alışacaklar daha bu anasını sattıgımın takımı ne zaman alışacak? İst.Büyükşehir alışmayacak mı? Samsunspor Alışmayacak mı? Bu ne rahatlık yav verdiğimiz paralarla rezil oluyoruz. Anadolu kulüpleri çıkıyor çat çat top oynuyor bizimkilerde alışacak birbirlerine.

Samsun' u kendi sahamızda güç bela yenebildik, bunun Kayserisi vs vs var..
    4. veya 5. oluruz bu senede.
  • Bu konuyu açanın yaşı kaç!Merak etmedim değil?
    Ne gönderiyorsun lan sen 2 haftaya?
    İyi olunca iyide kötü olunca s.ktr git he?
    Kendinize taraftar diyorsunuz birde.İyi gün taraftarı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: chronicle

Bu konuyu açanın yaşı kaç!Merak etmedim değil?
    Ne gönderiyorsun lan sen 2 haftaya?
    İyi olunca iyide kötü olunca s.ktr git he?
    Kendinize taraftar diyorsunuz birde.İyi gün taraftarı .

isterse 10 yasinda olur senden izinmi almaliydi ?
    Taraftarmi oyuncu yada hoca alip yolluyor konusuyorsun ama ne bos konusuyorsun
    Burasi forum foruma giriyorsanda - + her sey konusmak icin girilir bilmiyorsan ögren sacma sapan adami gericek islere girmeyin onun yasini tam bilmiyorum ama seninki muhtemelen pek yüksek olmasa gerek
  • mesele fatih terim veya villas boas degil. top oynamiyoruz. adam akıllı 4-5 pas gören var mı ? samsunspor golden sonra top yapınca bizimkiler apaşık kaldı. allahtan golü erken attılarda bizimkiler silkelendi. hiçkimse 3-1'e bakip aldanmasın. Onun yerine top oynayip 3-1 kaybetseydik bu kadar üzülmezdim.
  • İbret-i alem olsun bunlar
  • Anlamazlar! Üzerler seni , berduş olursun acından ölürsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk İnan'ı iyiki almamışız Selçuk Şahin'in ölüsü yeter diye konu açılan forumda her türlü yorumu beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butterflyman

Selçuk İnan'ı iyiki almamışız Selçuk Şahin'in ölüsü yeter diye konu açılan forumda her türlü yorumu beklerim.

sonuna kadar katılıyorum sana
  • abooooooooo
  • Bunlar töt olmaktan bıkmazlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

Fatih Terim FMde bile başarılı olamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi

FT iyidir veya kötüdür demek bana düşmez ama inşallah o gidince A.Avcı alinir.İBB ile büyük takımların belalısı oldu bakarsıniz bize gelirse CL de barça nin manu nun belalısı oluruz

• İleri geri konuşanlar umarım bir daha futbol hakkında en küçük bir yorum yapmazlar. Kendilerinin bazı şeyleri ne kadar anladıkları veya ne kadar düşünebildikleri belli olmuş. Utançtan girmemeleri lazım bir daha buraya.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.