gs lı arkadaşlara sormak isterim gs ın uefadaki başarısının asıl mimarı kimdir?
fatih terim ve hagi dosttum ikiside büyük insan yani birini söylemek yanlış olur...
biri futbolcu diğeri tenik adam. Sadece hagi ya da terim demek yanlış olur. ama yine de en büyük emek terim'e ait. eger sadece hagi ile olsa o zaman hagi tek basına cıkıp oynasaydı. Terim'in yönetmesi gereken 16 futbolcu daha avrdı hagi'de başka
bence terim tamamen reklam başka da özellik yok uefada başarının asıl sahibi hagidir.terim ondan sonra calıştırdıgı tüm takımlardan kovulmuştur.şimdide milli takımı yakmaya geldi.siyasi yönden arkası sağlamya..takım av. şampıyonasına giderse kahraman gidemesse eee bu onun takımımı denecek ohh ne ala.10 yaşındaki cocuk bu kadroyu kurmaz valla.ortalama 31 olmuş yuh yani.. haginin başarısı üzerine kurulmuş sahte imparatoru göreceğiz isviçre maçında..
quote:
Orjinalden alıntı: güldalı123
bence terim tamamen reklam başka da özellik yok uefada başarının asıl sahibi hagidir.terim ondan sonra calıştırdıgı tüm takımlardan kovulmuştur.şimdide milli takımı yakmaya geldi.siyasi yönden arkası sağlamya..takım av. şampıyonasına giderse kahraman gidemesse eee bu onun takımımı denecek ohh ne ala.10 yaşındaki cocuk bu kadroyu kurmaz valla.ortalama 31 olmuş yuh yani.. haginin başarısı üzerine kurulmuş sahte imparatoru göreceğiz isviçre maçında..
sevgili fake nickli arkadaş şansını fazla zorlama istersen insanları eleştirirken sınırları aşamassın ok? hakaret ettiğin adam TÜRKİYE'nin EN BÜYÜK ANTRENÖRÜ aksini düşünüyosan her türlü tartışmaya hazırım varsa daha büyüğü söyle yoksa gereksiz mesaj atma ayrıca TAKIM ELBİSESİ OLMAYAN sahte imparatorun kim olduğunu söylemeyeyim şimdi tartışma olmasın yine ZATEN BU TOPİCİN AMACI BELLİ TERİME SALLAMAK İÇİN AÇMIŞSIN BU KONUYU
Tüm Türkiyenin ettiği dualar olsa gereK
Hagi'nin yeri başka Terim'in yeri daha bi başka...Bu karşılaştırma bana ŞAvaş Ay'ın programını hatırlattı.Tarkan mı? İbrahim Tatlıses mi?Midem bulandı yine
volkan gs nickli arkadasım madem en buyuktude neden kovdunuz 2 yıl once bana bi izah et
quote:
Orjinalden alıntı: güldalı123
volkan gs nickli arkadasım madem en buyuktude neden kovdunuz 2 yıl once bana bi izah et
yazdıkların sakal,cevabın bıyık hesabı.ilk önce topicten alıntı yapmayı öğren.belkide kötü niyetsiz bi şekilde açılmış topic ama sen ortalığı bulandırmak niyetindesin heralde...
bence ikisininde payı büyüktür.ama terim tam bi teknik adamdır.kovma meseleside tamamen dış etkendir.kalitesi ile bağlantılı değil...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme