Şimdi Ara

Terios Makyajlandı:Daha çok güven-konfor-şıklık! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sizde iki tane dihatsu arç var yani fatih_law dostum...
  • Hayır sadece Sirion um var!???
  • yanlış anlamayın da sirionunuz var siz yeni teriosu anlatıyorsunuz ve kullanıyorsunuz diye düşündüm...
  • 3,5 yılı aşkındır Sirion kullanıcısı olduğumu yukarıda belirtmiştim zaten..Markamla ilgili bir kişiyim sadece..Açıklık getirmek gerekirse zaten ben hukukçuyum;yani maddi anlamda bir ilgim yok Daihatsu ile kullanıcılıktan öte..Tanıtım amaçlı bir incelemeydi yukarıda benim paylaştığım zaten..Daihatsu çok bilinen bir marka olmadığı için forumlarda, bu tarz paylaşım ortamlarında belki merak edenler ya da ilgisini çekenler olabilir diye gerek bu konuda gerek başka konularda paylaşımlarda bulunuyorum!!
  • anladım dostum ben yanlış anlamışım özür ve tabiki yaptıgınız iyi birşey benim aklımda 2 yıldır teros var ama bilinen gerçeklerden ötürü yakıt ve 2.el gibi uzak duruyordum ama bizzat bir test sürüşü yapmam gerektigini anladım bir çayımı içmeye beklerim dostum tabii müsait oldugunuz bir zaman....
  • Estafurullah rica ederim..Siz tabii ki sorgulayacaksınız, hiç sorun değil!İnsanlar konuşa konuşa birbirini anlıyorlar nihayetinde;burası forum ortamı,olur böyle şeyler..Dediğim gibi;iletişim bilgilerinizi benle PM(özel mesaj) yoluyla paylaşırsanız ben de zevk duyarım tanışmaktan..Teşekkür ederim nazik davetinizden ötürü..
    2.el açısından sorun yaşayan belli modelleri vardır Daihatsu nun; ama değerinden satılmaya çalışılan bir Terios bunlardan biri ASLA olmamıştır!Ben bunca yıllık gözlemimle bunu açıkça iddia ediyorum doğrusu! Çünkü Terios Daihatsu nun en çok satan modelidir Tr de!
  • size pm atılamıyor...
  • Bence sizin üyelik ayarlamalarınızda bir sıkıntı var..Yetkililere mesaj atmanızı öneriyorum..Çünkü şu sıra forumdan biriyle aynı zamanda aracımın lastiklerini değiştireceğim için özelden karşılıklı mesajlaşıyorum konunun ayrıntılarıyla ilgili; ve ne mesaj alımımda ne de gönderimimde sorun yaşamıyorum..Ama size göndermeye çalıştığımda hata verdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_Law -- 17 Haziran 2009; 13:25:00 >
  • aldım dostum silebilirsiniz....
  • Bu aracı yurt dısında toyota rush diye satılıyor.http://images.paultan.org/images/Toyota_Rush/Toyota_Rush_21_Large.jpg
    web te arama yapın gorun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulashh1907

quote:

Orjinalden alıntı: aadnan

bunun dizeli gelirse peynir ekmek gibi satar kanımca

+1

+2
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.