Şimdi Ara

Terleme sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Dewrim

Bu arada omega kardeş msnye giremiyorum bu aralar şirket kurma çalışmaları yüzünden epey yoğunum. Ama scsi ler konusunda şunu diyebilirim.
    Paran varsa git adaptec in raidli olan kontrol kartını al üzerinde kendi işlemci ve remi var. İki tane de 15000 rpm maxtor al raid 0 ile korkunç bir hıza ulaşabilirsin. 4 lü sata raidleriyle çok uğraştım bildiğin gibi tekli scsi ile 4 lü sata raid0 dan çok daha iyi bir genel performans aldığımı düşünüyorum en kısa zamanda dört tane 15000 rpm lik kuzuyu raid 0 yapıp coşacam ve hız rekorları kıracam inşallah.
    İkinci opsiyon ise paran kısıtlıysa git yazıcıoğlundan benim gibi 160mb/s lik bir adaptec kontrol kartı al ikinci el 50 dolara bir de 15000 rpm en küçüğünden bir disk (ki yazıcıoğlunda 90 dolara 36gb 10000rpm de bulabilirsin) al windowsu kur makinan coşsun. Ama msn den daha da konuşuruz en kısa zamanda.
    Son olarak söyleyeceğim şey scsilerde 15000 rpm de özellikle bu erişim süresinin olayı ne kadar değiştirdiğine çok şaşıracaksın.

Dewrim acıklaman için teşekürler gercekten cok ıyı geldi bunları duymak msn de konusmayı sabırsızlıkla bekliyorum.. 15000 rpm olayı benı baya baştan cıkartıyor raid 0 olarak denemedim kalmadı gibi sende 4 lüyü gördükten sonra bende denedim ondan daha iyi ise artık yok ötesi benım için..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.