Şimdi Ara

termal macun ile ilgili bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, az önce ilk kez termal macun çektim. bazı sorunlar çıktı

1- ilk sürdüğümde az önce masaüstüne gelince pc uyarısız kapanıyodu . 3 kez olunca macun kalın oldu dedim (stabil olsun diye biraz fazla çektim sanırım.) açtım işlemci üstündeki macun yuvarlak bi şekilde toplanmıştı kenarlardan merkeze gelmiş yani şimdi kenarlar boş.
    ben de blok göbeğindeki bakırın üstüne de bulaşan macundan biraz aldım hatta epey. işlemcinin üzerindeki yeter diye.
    2-fazla macunu aldığım gibi fanı yönünü değiştirdim bir de daha sağlam oturttum

3-bu düzeltmelerden sonra yeni işlemci "installed" mealinde bişeyler yazdı bend F2 ye basıp default değerlerle çalıştırdım.
    ilk denemede bu ekran çıkmamıştı, yani "new cpu installed " gibi birşey.

sizce sorun fanı oturtamadığımdanmı , macun fazla olduğundan mıdır. mantıken fanı oturtamamam gözüküyor ama sonuçta işlemci oturmuş , ısınmadan evvel yeni işlemciyi tanımalıydı anakart.

şu an normal çalışyıyor yapmamı önerdiğiniz birşey var mı. selamlar.

• sıcaklıkları sürekli olarak kontrol et everest ile çok ısınıomu die bak ısınmıosa sorun yık bence
  • bu termal macun cins bişey fazla sürünce yaranamıyorsun az sürüncede olmuyor

tam ikisinin ortası lazım
  • macunu cok ıncebır zar gıbı süreceksın yanı 2 piriç tanesı kadar koyup sogutucu blogu bastıracaksın o kendı yayılır ve sök çıkar yaptıgında macunu ıllakı yenıle oncesınde eskısını temızle tabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seventyseven -- 17 Ağustos 2006; 21:16:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.