Şimdi Ara

Termal macun olarak mayonez kullanmanın performansa etkisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
2
Favori
26.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kuruduktan sonraki perfrormans nasıl acaba

----------------------------------------------

diğer usulde haşhaş güzelce sürtülecek işlemci ve soğutucu arasına surlurse pc kopabilir

---------------------------------------------------

diğeride rakı dükun sonrada cpuya dökün

---------------------------------------------------
    sigara içenlerde araya tütün ezip koysunlar yada küllerini
    ------------------------------------------------
  • Yoğurtlusunu deneselerdi
  • termal mayonez ocz nin macunlarından ucuz ama bu şuna benziyor bazıları yarasına geçsin diye bevleder onun gibi olmuş binevi batıl inanç gibi
  • mayonez BİM markalı olmasın. Dikkat edin :)
  • iyi ozaman 2 koli mayonez alalım
  • Araya karbon kağidi koysalar daha iyi olurdu isiyi daha cabuk iletirdi.
  • Ben elektrikçiden 5 tl'ye aldığım kavonoz içerisindeki slikon heat transfer vs yazan dandik bir şey kullanıyorum 4 C fark ediyor termal macunsuz.

Tabloyu inceledim de mayonez mükemmel ötesi performans göstermiş. Tüm termal macunlardan daha iyi sonuç vermiş nerdeyse.

Hafta sonu deneyesim geldi bunu. Bakalım uzun soluklu olacak mı etkisini ne kadar sürecek...
  • Onca zıpır mezajdan sonra ciddi sorduğunuz sorunun cevabı, işlemcinizde sıradışı bir ısınma olmadığı sürece mayonezin işlemci üstündeki ömrü 6 ay civarı, termal macunlar ise 1 ila 3 yıl.
  • ucuz ancak acayip tehlikeli bi yöntem gibi duruyor.
  • @fx57

Resim size mi ait? Eğer size ait ise o işlemci niye o kadar parlak. Zımparalanmış mı?
  • Bir ara diş macunu denemişlerdi ve çok iyi sonuçlar almışlardı, lâkin diş macunu kısa sürede kuruyup etkisini kaybettiği için unutuldu gitti. :)
  • 0 derece altında tutarsak bakteriler virüsler donar ve mayonez bozulmadan etkisini uzu nsüre gösterir ;)
  • arada çikolata da kullanmışlar ya :) "Chocolate 14 °C 89 °C 75 °C"

dişmacunuda kullanmışlar "Toothpaste 13 °C 53 °C 40 °C"

"Toothpaste (12 h after) 13 °C 56 °C 43 °C"

pembe ruj da ... "Pink Lipstick 14 °C 54 °C 40 °C"

tabi bunlar benim bilmediğim markalarsa bilemiycem :=)
  • ben diş macunu sürüyorum o da oluyor yada yağlı el kremlerinden arko nivea filan :) ama kuruduktan sonra soğutucuyu oynatırsanız baştan tekrar söküp yenilemeniz gerekiyor. zaten mercimek tanesi kadar incecik bir film oluşturmak yeterli fazlası perf düşürür.
  • nar ekşiside olsun ben 1 ay önce aldım macunu markası nedir bilmiyorum 19 tl verdim. bundan sonra bimden mayonez stoğu yapayım
  • Mayonez ilk sürüldüğü anda etki eder termal macunların aksine bir süre sonunda özelliğini hemen kaybeder..düşük watt'lı motoryağı + elektronikcilerde kavanozda satılan beyaz macun ile karıştırıldığında kat kat daha iyi oluyor özelliğinide asla kaybetmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 7 Ekim 2011; 18:14:45 >
  • hardalla denemek lazım zaten tadı kötü bari bi işe yarasın
  • durduk yere element uydurdunuz bize yine iş çıktı desene. şimdi dolapta bulduğum herşeyi denemem lazım
  • Herşeyi denediler yakında işlemcinin üzerine sıçıp sıvarlar bir bu kaldı.
  • Bir sonraki Termal macun karsilastirmasini gorur gibiyim. Calve vs Heinz vs Tat :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.