Mayonezin yerine Başka malzemelerden kullanırsan iyi olur :) Diş Macunu , Termal macun ,Ketçap :D
Mayonez mi :D:D:D ....
İçindeki yumurta pişmiyormu acaba !!
quote:
Orijinalden alıntı: M4gn3t!c
mayonezin dökülmüş hali de ibretlik.. :)
Ahaha benim de dikkatimi çekti Sübliminal mesajlar , bunlar hep Amerika'nın oyunu
bu haberi internete salanlar sakın tüketicilere işlemciyi yaktırıp yeni işlemci satma derdinde olmasın malum hıyarcı geldi diyene tuzlukla koşan bir zihniyet de var hala ülkemizde
yanarsınız walla ama tuttum bu olayı
quote:
Orijinalden alıntı: snakessss
bu haberi internete salanlar sakın tüketicilere işlemciyi yaktırıp yeni işlemci satma derdinde olmasın malum hıyarcı geldi diyene tuzlukla koşan bir zihniyet de var hala ülkemizde
hala işlemcilerin yanabileceğine inananlar var, cahillik başa bela, bari bağıra bağıra o borozanla belli etme ...
gülmekten yazamıyorum yazımı :D :D
quote:
Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda
keşke salçada koyasalardı:)
acı ketçap la iyi gider :D
o kadar cahil değilim ama söz konusu olan termal macun ise bu risk var termal macun yerine mayonez kullan da gör bakalım mayonez nme kadar süreyle idare edecek seni
sucuk atın azda sucuk :D:D
quote:
Orijinalden alıntı: snakessss
o kadar cahil değilim ama söz konusu olan termal macun ise bu risk var termal macun yerine mayonez kullan da gör bakalım mayonez nme kadar süreyle idare edecek seni
ne sürdüğün önemli değil istersen soğutucu bile koyma üstüne yakamazsın o işlemciyi koruması var keser gücünü...
verilen sitede baktım çikolata falan da var çok enteresan :D
DH espri yapma bölümüne dönmüş konu...
Bende aylar önce başka bir soğutma yöntemi kullanmıştım, herkes dalga geçmişti işin ilginç yanı o zamandan beri işlemci hiç reset atmadı
PD 925 işlemcim var. Mayonez denedim stok fanla boşta 37 derece 20 gündür duruyor mayonez. Allah sonumuzu hayır etsin. Hergün kontrol ediyorum max. 38 oluyo hiçbir olumsuzluk çıkmadı şu ana kadar
ben A 101 deki fıstık ezmesi ve arctic mx3 karışımı kullanıyorum mx3 e göre 5 derece daha iyi sonuç veriyor yenilemeye de gerek yok ama yılda bir kez olabilir.
ya mayonez neden buzdolabinda durur? -soguk kalmasi icin
ee o zaman neden 70-80C isinin hemen ustune koyarsiniz ki bunu bozulur 1-2 gune sistem cop gibi kokar.