Herşeyi denediler yakında işlemcinin üzerine sıçıp sıvarlar bir bu kaldı.
sesli güldüm...yakında deneyen çıkar..
Beyler Pentium 4 2,4 (Overclok İle 2.97 Felan Veya 2.88 Herneyse)Ghz İşlemcime Uyguladım :D Sonuç Olarak İyi Yani Boşta 40-44 Derece Tabi Doğal Olarak Bu Stok İşlemci Fanı :D Yükde 63ü Geçmedi :D
Ben pek cesaret edemem termal macun yerine mayonez koymayı
quote:
Orijinalden alıntı: KanKoKan
Herşeyi denediler yakında işlemcinin üzerine sıçıp sıvarlar bir bu kaldı.
Biraz hort bi alıntı olcek emme:
İçinde yağ ya da yağlı herhangi bir nane olduktan sonra her türlü zıcılıp sıvanabilir. Mayonezin de numarası bu
Ömrü ne kadar olur tabi o ayrı.
incelemedki testler beş para etmez çünkü mayonezle yapılan testte oda sıcaklığı 13c , diğerlerinde 24-26c olanlar bile var. kabaca tahmin etmek gerekirse 13c oda sıcaklığında işlemciyi 48c sıcaklıkta tutan mayonez , 24c oda sıcaklığında düz mantıkla aradaki 11c lik farkı üzerine eklediğimizde 59c ye çıkıyor diğer profesyonel çözümlerle kafa kafaya geliyor kaldıki mayonezin sıcaklığa hassasiyeti ve dayanım kararlığı ne düzeyde tartışılır. İçeriğindeki yağların ısınmasıyla birlikte yapı değiştirip farklı tepkiye geçmeside olası. Sonuç olarak her halükarda bir müddet sonra ısınıp kokuşacağı ve keşke hiç sürmeseydim dedirteceği muhakkak.
2 de yumurta çırsalarda üstüne ısındıkça bişer falan
Rengi tutsun yeter diyorlar demekki beyaz renkte daha çok şey var onlarıda denemek lazım
Ketçapla yap daha iyi sonuç alırsın.
tükürsekte olurmu acaba
quote:
Orijinalden alıntı: tahsinbacak
tükürsekte olurmu acaba
bali sür bali
yaaa loooool
quote:
Orijinalden alıntı: yasin57
Rengi tutsun yeter diyorlar demekki beyaz renkte daha çok şey var onlarıda denemek lazım