Şimdi Ara

Termal macun sonrası sorun bi bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam dostlar bugün kuzenin laptopunun macunlarını değiştirdim her şeyi güzel ve doğru şekilde söktüm temizledim macunuda çok güzel uyguladım. Daha önce kendi laptopumda bu işlemi gerçekleştirmiştim. Parçaları tekrar yerine taktığımda işlemci, anakart çalışıyor. Işıklar yanıyor ancak ekrana görüntü gelmiyor. Bir sure sonra fan tam devir donuyor oysaki buz gibi hava ufluyor sorun ne sizce? Acer Aspire 5745G

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sok birfaha tak belki birseyi eksik yapmissindir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saasc S kullanıcısına yanıt
    Laptopun tüm parçalarını 3. Kez en bastan sokup takarken ram slotlarının ramleri tutmadığını gördüm. Tutan demirlere ayar çektikten sonra cihaz açıldı. Soğutuculu 100 derece gören pc şimdi soğutucusuz 70-75 derece.

• sorunun çözüldüğüne sevindim benim aklımda da macun sürmek var cihaz 2 sene rahat alınanı macun için hangi marka ve modeli önerebilirsiniz bilgisayaım asus n56vz
  • bende gecende kuzenin laptobunu yapacktik bosta 90 dereceydi.

arka kapagini actik sonra rami cikarttik. denemek icin rami geri takmaya denedik ama 10 dk da taktik. diger pcden video izleyerek yaptik yoksa hic yapamazdik. sonra vazgectik kapagibi geri taktik.

• quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

sorunun çözüldüğüne sevindim benim aklımda da macun sürmek var cihaz 2 sene rahat alınanı macun için hangi marka ve modeli önerebilirsiniz bilgisayaım asus n56vz

Termal macun sonrası sorun bi bakarmısınız

Kesinlikle tavsiye ederim kullanımı çok kolay, kıvamı çok iyi. Kendi laptopum 97 dereceleri görürken şuan en fazla 65 gördüm. Çok fark etti. Fanı ve ızgarayı temizlemeyi unutmayınız. Xigmatek Powerful vatandan alacaksanız seri nosunu atabilirim, sitesinde bulabilirsiniz. Oldukça uygun 16tl ye mi ne almıştım. 3 tane laptopa uyguladım daha baya var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

bende gecende kuzenin laptobunu yapacktik bosta 90 dereceydi.

arka kapagini actik sonra rami cikarttik. denemek icin rami geri takmaya denedik ama 10 dk da taktik. diger pcden video izleyerek yaptik yoksa hic yapamazdik. sonra vazgectik kapagibi geri taktik.

Zamanla deneyimlerle yapılır bu işler zaten Elimden 3-4 laptop geçti hepsini başarıyla topladım bu sıkıntı yaşattı sadece onuda çözdüm zaten laptop modelini yazarsanız size nasıl sokuleceği hakkında yardım edebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    tavsiye için teşekkür ederim aksilik olmazsa hafta sonu alıp yapıcam.
  • FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    tesekkurler

pavillon g6 modeli.

o aksam ramleri takamayina bayagi terlemistik. garanti yeni bitmisti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

tesekkurler

pavillon g6 modeli.

o aksam ramleri takamayina bayagi terlemistik. garanti yeni bitmisti.

http://www.youtube.com/watch?v=txH0U_eziaI bu videoyu izleyip kendiniz rahatıkla yapabilirsiniz. Yaparken sakin ve yavaş hareketlerle yapmanızı öneririm. pavilion g6 disassembly diye aratıp bir çok yardımcı sayfa bulabilirsiniz.

Edit:http://www.insidemylaptop.com/how-to-disassemble-hp-pavilion-g6-laptop/ Bu size baya yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLCoN^ -- 12 Ağustos 2014; 17:13:53 >

• TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    İçinizde herhangi bir tereddüt varsa hiç çekinme dostum yapamayacağımız şey yok. Laptopu parçalarına ayırmadan önce neyin nasıl söküldüğüne internetten bakabilirsin yada sen sökerken bir arkadaşın telefon kamerasıyla kaydedebilir bir eksiğiniz varmı kontrol edersiniz toplarken.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.