Şimdi Ara

termal macun yerine diş macunu sıktım bir iki gün idare edermi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: EneRGy.

Termal macun yerine, Lah-macun Kullansak ısıya bir etkisi olur mu?

acılı olursa faydası olur diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subzero_eren -- 12 Temmuz 2007; 1:02:57 >
  • aga harbi bole bise yaptiysan mumkunse bu mesaji okumak bilgisayarnda yaptigin son sey olsun

kapa ve termal macun alana kadar acma

al ve onunla yap, dis macununu da iyice temizle oradan

saka degilse ve eger harbi dis macununun da ısıl iletkenligi iyiyse takdir ederim tabii
    dis macununun ısıl iletkenligi havadan daha iyi olsa bile, sogutucu plakanin islemciye direk temasindan daha verimli olmayacagi kuvvetle muhtemel

abi sen hakkaten hic bole bi deneye girisme, temiz temiz termal macun al, yazicioglunda bulursun
  • A4 Tech Mouse mı? Lağım Faresi mi?
    Arkadaşlar lağım faresinin kuyruğunu ps/2 porta soktum. ama bazen fareyi devindirmeme ramen ekranda cursor devinmiyor. evde bide a4tech mouse var sizce hangisini kullanmalıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

A4 Tech Mouse mı? Lağım Faresi mi?
    Arkadaşlar lağım faresinin kuyruğunu ps/2 porta soktum. ama bazen fareyi devindirmeme ramen ekranda cursor devinmiyor. evde bide a4tech mouse var sizce hangisini kullanmalıyım?

ha o sorun bendede oldu bi. bi dönüştürücü al lağım faresinin kuyruğunu sok usb den bağla o zaman düzeliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

A4 Tech Mouse mı? Lağım Faresi mi?

Çevirici ile usb ye takmayı deneyiniz.
    ps2 gırısınızde sorun var gibi gözüküyor.
  • quote:

Bence Lahmacun + Diş macunu daha etkili, lahmacundan ötürü olan kokuyu gidermesi bakımından...
  • bende kuvvet macunu surmeyı dusunuyorum belkı performansı artar
  • quote:

Orjinalden alıntı: _alesta_

bende kuvvet macunu surmeyı dusunuyorum belkı performansı artar

ya supersiniz harbi ya. ilk defa bakıyorum teknik servis kısmına. gulmekten yere yapıstım
    burda kesfedilmesi gereken yetenekler var hepinize kolay gelsin.siz beni guldurdunuz Allahta sizi guldursun

• Valla yapılan bütün espirilere ayrı ayrı gülmek istiyorum kusra bakmayın euheuhe

quote:

Orjinalden alıntı: mikail13
    diş fırçası yerine ayakkabı fırçası kullanabilir miyiz?

Allah iyiliğini versin emi

quote:

Orjinalden alıntı: .:blaCk:.
    anti tartar türündense 1 kaçgün götürür yoksa sade florid liler pek verimli degil

ehehe

quote:

Orjinalden alıntı: yurdakurban
    Bizim bi arkadaşta silikon sıkmış bakalım ne olacak yakında görürüz

zuhahuauha koptummmm

quote:

Orjinalden alıntı: Hakan5434
    harbiden çok güldüm bu arada işlemciye ağzını çalkalatmayı unutmayalım yutar filan zehirlenir mazallah

uehuehueheuheuh

quote:

Süperrrrrrrrrrrrrrrr

Arkadaşlar allah sizden binlerce kez razı olsun sevgi ve saygılarımla :) çok güldüm millet bana bakıyor serviste :)

• Konu Gereksiz Mesajlara Taşınmıştır...

Süper konu
    olmuş...
  • İdare Eder.

• Teknik Yardım'da bayağı bi gülmüştüm...
    Biraz da buradakiler gülsün, buradakiler de insan..

• eheheehe yaw konuyu açalı 2 seneden fazla olmuş nerden karşıma çıktıysa :D :D yorumları yeni okuyorum yerlere yattım yetenekli arkadaşlar seviye bozulmadığı için hepinize teşekkür

bu arada o bilgisayarı o şekilde 1 seneden fazla kullandım ve arkadaşıma verdim oda haala kullanıyor
  • İşin saçmalığından öte, evet idare eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAPTOR666

eheheehe yaw konuyu açalı 2 seneden fazla olmuş nerden karşıma çıktıysa :D :D yorumları yeni okuyorum yerlere yattım yetenekli arkadaşlar seviye bozulmadığı için hepinize teşekkür

bu arada o bilgisayarı o şekilde 1 seneden fazla kullandım ve arkadaşıma verdim oda haala kullanıyor

aynen bence burda yetenekLerini,biLqiLerini konuşturan arkadaşLar ,abiler abLaLar biraz haksızLık etmiş....
    şu an akLıma qeLmiyor ama türkiye insanı çaresizLikten,mecburiyetten doLayı evinde ,işinde,vs... birçok kez bir alet ırdavat-ızdavat yerine baska birşey kullandıqı olmuştur (haLada oLuyor :) )

daha önce evinizde eski yuvarLak (ampuL yuvası qibi ) şarteller attığı zaman cıkarıp yerine tel sardıgınız olmadımı ? ve bunu yaptıgınızı gören herhangi biri hiç gülmedimi size :)) böyLe olurmu kardesım evi yakarsın diyen olmadımı :)) ve daha nice örnekLer....

vaLLa bende 2 sene önce memlekete götürdüğüm (coluk cocuk oynasın diye :p ) PCmi temizlerken dalgınlıgıma geldi CPU fanınıda söktüm ..dağ başıdayız MACUN yok!! bende evii şöylleee bi didikledim acep macun yerine sürülecek ne olabilir diye :)) baktımki DİŞ MACUNU nun şeklı şemalı normal kremler qıbı deqiL aldım tüpü elıme dayadım işlemciye ...işlemci ISI 42-45Lerden temizledikten ve DİŞ MACUNU sürdükten sonra
    27-29 lara kadar düştü.... ben biLe şaşırdım nasıL olur diye :P HATTA İŞLEMCİ PASTALARI ERKEN KURUYOR...DİŞ MACUNU GEÇ KURUYOR BU SAYEDE DAHA FEREAH VE SOGUK HAVA ILETIYOR

O GÖNDEN BERİ GALGOYT GULLANIYOOM

yaklasık 2 senedir işlemci pastası yok...diş macunu var

• quote:

Orijinalden alıntı: RAPTOR666

eheheehe yaw konuyu açalı 2 seneden fazla olmuş nerden karşıma çıktıysa :D :D yorumları yeni okuyorum yerlere yattım yetenekli arkadaşlar seviye bozulmadığı için hepinize teşekkür

hala kullanıyor mu?
  • hortlamanın kralı oldu :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.