Şimdi Ara

Termal Macunu Kazıdım... Yerine Vazelin sürdüm<<BAKMADAN GEÇME>> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence derhal o vazelini sil onun yerine NUTELLA sür gör bak buz gibi olacak bilgisayar. (Çünkü çalışmayacak)
  • Vazelin miş falanmış ugrasma bulabilirsen XIGMATEK PTI-G3606 bunu al.Sıcaklıklarda ciddi düşüş yaşarsın.FX-4100 4.4 Ghz işlemcim boşta 15-20 derece arası.

Buyur buda ürünün linki ;

http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-powerful-thermal-macun.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Undertaker -- 15 Mart 2015; 0:51:04 >
  • Macun macun diye yakınma.En kalitelisinden en kalitesizine en fazla 4-5 derece değişir

Bugüne kadar bi kez bile olsun kaliteli macun kullanmadım ama 6 ayda bir işlemciyi silip değiştiririm şahsen
  • Adresini gonder pmden de sana bi kova termal macun gonderiyim dostum :) bu ölücülükle yaşanmaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen yine iyi vazelin sürmüşsün ben arkadaşın bilgisayarına idarelik mayonez sürmüştüm 20 dakika sonra kasadan bi kokular gelmeye başladı aman yarabbi.
  • Değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar fakat konu 6 yıllık. O bilgisayarın üzerinden neler neler geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0

Değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar fakat konu 6 yıllık. O bilgisayarın üzerinden neler neler geçti.

valla şaka maka 6 yıl geçmiş. size sıcaklık düşmüş mü diye sormuşum, sizde düştüğünü söylemişsiniz. cevaplananlarda görünce yazayım dedim.

benim sistem o zamanlar 3 aylıktı. şimdi 6 yıl küsür olmuş. gta v'i açamazsa değiştireceğim bakalım. hd4850'ye güveniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 3 Nisan 2015; 21:10:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.