Şimdi Ara

Termal ped ve termal macun seçim sorunu çekenler içeri. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son bilgilendirmeyi yapayım konu kapansın.

Aliexpressin istanbuldaki lojistik firması sms attı bende kendilerine mail ile ulaştım. Öncelikle şöyle bir olay olmuş:

Sipariş numaraları farklı olsa bile "ANA KONŞİMENTO" diye bi zımbırtıda topluca değerlendirilmiş. Tarafıma yapılan bilgilendirme şu;

1)Herşeyden önce gümrük müşaviri şart. Vekaletnamede dediğim gibi zaten 2.000₺ den başlar belki 3.000₺ falanda olabilir. Zaten padlerin fiyatı kadar vekaletname ücreti çıkıyor bana.

2)Her bir sipariş başına 20$ + KDV antrepo masrafı ücretlendirilecekmiş. Yani 3 pad için 60$ + KDV (buda 1800₺ + KDV olur) kdvyi bilmiyorum bunu iki katıyla çarpsak 3600₺ yapar

3)Her bir sipariş başına Ordino evrakı gerekliymiş. Ordino evrak ücreti 1350₺. 3 sipariş için 4050₺ evrak ücreti

Kısacası padler için cebimden 3.333₺ çıktı
    Padleri alabilmem için 4050₺ Evrak ücreti+3600₺ Antredepo masrafı+2000₺ Vekalet ücreti = kabataslak 10.000₺ belki 15.000₺

kısacası padleri alabilmem için cebimden çıkan paranın 3-4 katı daha para çıkacak. Değer mi? asla. 40-50 bin ₺ maaş kazanan birisi olsaydım devlete kalmasın diye çekerdim burda ihtiyacı olan arkadaşlara satardım sırf birinin ihtiyacını görsün diye

Benim gibi sabırsız olmayın tek tek sipariş edin Türkiyede adam akıllı pad markalarının distribütörü olsaydı verdiğim her kuruş helal olsun derdim alır geçerdim ama malesef yok. Ne kadar kalitesiz bilgisayar markaları var hepsi burda. Biride elini taşın altına koyup Seasonic, SuperFlower, Gelid, Thermalright distribütörlüğü almıyor ki benim pimpirikliğimden ve sabredemeyişimden malesef

Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun. 3.000₺ lik iyi bir ders oldu bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.