Şimdi Ara

TERMALTAKE CHESARMK-I 1 MOD BAŞLANDI İLK RESİMLER İÇERDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BAZI TASARIMLAR YAPTIM KAPAKLARIN GRİ SİYAH RENKLERİ VARYA ONLARA TAKILMAYIN ONLAR YA KARBONFİBERLE KAPLANACAK YADA SİYAHA BOYATILACAK ÇİZİMDE HATLAR VE PARÇALAR BELLİ OLSUN DİYE TON TON ÇİZDİM

PHOTOSHOP ÇİZİMDİR ELİMDEN GELDİĞİNCE :) ÖNERİLERİNİZİ GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM EKLENEBİLECEK ŞEYLER VARSA BENİM AKLIMA GELMEDİ YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

TASARIMLARA GEÇEBİLİRİZ. ARKADAŞLAR OLAYI AKIŞINA BIRAKTIM AKLIMA ESTİKÇE YAPIYORUM

SU ANDA İLK ALT PANELİ YAPTIM 2m kalınlığında sacı 90 derece büktüm birde 0 a 0 ölçülerinde kasaya vidasız bir biçimde monte ettim yapıştırmadımda ama kabloları yerleştirirken biraz uraştırıor kablolar içinde kanallar açtım karbon fiber yada siyaha boyuycam arkadaşlar bu kapağı nasıl modifiye edebilirim firiklerinizi bekliyorum.

Su anda alt kapağın tasarımını değiştiriorum ve 24pin anakart girişini sleve yapıyorum mavi ve siyah olarak ayakkabı bağcığıyla sleve yapıyorum arkadaşlar fotolar çok net değil ama idare eder :D bu ek uzatma kablosu oldu için ön yüzünü çok ii yapıom arka yüzü önemli değil saten yarısından sonrası görünmüyor :))

SLEVE MOD BİTTİ SİMDİ SIRADA DİĞER KABLOLARI SLEVELEME KALDI MALİYET ARKADAŞLAR KABLO 3TL UZATMA KABLOSU SLEVE OLARAKTA SENTETİK NAYLON KARISIMI ÖRGÜ İNCE TÜR AYAKKABI BAĞCIĞI KULLANDIM 70CM LİK 4 BAĞCIKTAN YAPTIM TANESİ 25KURU 4TL YE BÖYLE BİR KABLOM OLDU :)

Evet sıcak sıcak geldi 8PİN İŞLEMCİYE GÜÇ VEREN KABLONUNDA KASADA GÖRÜNEN KISMINA KADAR SLEVE YAPILDI VE 2 KABLODA KASAYA TAKILDI KASADA SU ANDA FOTOLARDA NET OLMASADA IŞIK ALTINDA SİYAH HAFİF PARLAK VE GİZLİ Bİ ŞEKİLDE ÇOK HOŞ DURUYOR

24 PİN SLEVEDE MODLAMA OLDU SON DURUM MAVİ SİYAH ÇOK HOŞ OLDU KASANIN MAVİ IŞIKLARI ALTINDA FENA DURUYORRR :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canello -- 10 Şubat 2014; 0:33:35 >

• Yerinde olsam kirmiziyi hic sokmam o kasaya cunku mavi hatlari var kasanin orjinalinda anakartin uzerindede mavi renkler hakim ve ram lerde mavi renk ben olsam mavi ile yapmaya devam ederdim mavi UV fanlar yapardim bir tane Uv lamba taktinmi guzel olur yada mavi ledde olabilir.siyah mavi her zaman guzeldir siyah kirmizida oyle. Ama siyah mavi kirmizi bilmiyorum nasil durur yinede zevk meselesi tabi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüşleriniz için teşekkür ederim kasamda şeffaf mavi ledli colormaster fanlar var heryerinde hepside mavi aslında bende kırmızıyı sokyamk istemiom ama republic of gamers teması da ana renk kırmızı nasıl yapacağımı bilmiyom keske mavi ii dursa ama soğuk duruyor bakıcaz görüşler tavsiyeler önerileri diklkate alarak başlıcam :)
  • Kardes o zaman icindeki butun mavileri kirmiziya cevirmen lazim ama oda maliyeti yuksaltir aslinda rog temasini mavide yapabilirsin soguk duruyo maviyle dogru ama kasanin her yeri mavi olunca cok goze batmaz gibime geliyor eger illa kirmizi yapacaksan su planladigin resimlerde yan tarafi komple kapattigin bi resim var onu yap derim bu sekilde maviler gozukmez haliylede siritmaz.insallah istedigin gibi olur

• eyw hocam aklımda bakalım bişiler vay ya komple mavi yapcam yada ama anakartımda mavi mavi olmasa :S bakalım hocam mavi yeşil fosforlu sarı yada mavi öle bi temadan gidebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canello

eyw hocam aklımda bakalım bişiler vay ya komple mavi yapcam yada ama anakartımda mavi mavi olmasa :S bakalım hocam mavi yeşil fosforlu sarı yada mavi öle bi temadan gidebilirim.

Kolay gelsin kardesim elindeki kasan cok guzel iyi gunlerde kullan maddiyat olsa bende alicam ama yok iste malesef :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~~hyperion -- 27 Ocak 2014; 18:03:03 >
  • Hayırlısı hocam ne ise o olsun değerli yorumlarınız ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum ben birazdaha bişiler eklemeye çalışıcam :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • canello kullanıcısına yanıt
    son hali son durumu nedir şuan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.