Şimdi Ara

***(YENİ 1-2 RESİM) SONUNDA BİTTİ KAPALI KASA SU SOĞUTMAM***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
187
Cevap
0
Favori
22.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar azim edip su soğutmamı kapalı kasa yapmaya karar verdim ve çokta iyi oldu bence önce büyük bi kasa lazımdı ve cm sticker almaya karar verdim fakat tam almaya niyetliyken bi anda topkapıya gitmek aklıma geldi ve beleş bi kasa buldum oldukçada güzel çıktı mintonun mpc 917 diye bi modeli galiba ama çok memnunum şuan ve bedava sayılacak bi fiyata aldım gelelim sisteme ve ss lere ama çok uğraştım onu belirtiyim

bu ilk 2 resim eski sistemime ait, su soğutmam iğrenç bi şekilde idi ve kasayı hareket ettiremiyordum

bunlarda yeni kasamın resimleri su soğutmayı içine sokmayı başardım

buda göründüğü gibi kasadaki ford radyatörü sağda

buda radyatörü soğutan 2 adet 12 cm fan

ve su haznem daha rütüşlar yapmam gerekiyor eksikler var sistem daha bugün bitti

YENİ BİR KAÇ FOTO BOŞTA DURAN İNDİKATÖRÜ GÖRÜNTÜ OLSUN DİYE YAN KAPAĞA EKLEDİM ÖNDEKİ IZGARALARIDA SÖKTÜM YAZ GELDİ DAHA HAVADAR OLDU

buda en son hali

ve en güzeli arkadaşlar inanılmaz sessiz bi sistem oldu pompadan nerdeyse 0 ses geliyor ve okadar fan olmasına rağmen fan delikleri tamamen boş olmasından olsa gerek çok sessiz oldukça hoşuma gitti yani
    [DHTUBE=]http://www.youtube.com/watch?v=AN1alyW4tVE&feature=related [DHTUBE=]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 2 Eylül 2009; 11:43:06 >

• selim resimleri küçült biraz ya bi saatte gelmediler bende direk cevap yazayım dedim nasıl olsa bir hafta uğraştık kasayla ezberledim şeklini artık.çok süper oldu.extremdeki kasalar bile hava civa yanında
  • Fiyatına göre mükemmel denebilir hele su soğutma içinde olunca dahada güzel oluyor tebrikler güzel çalışman için
  • sağol endo ve plakton yardımlarınız için teşekkürler resimleri küçültüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 9 Mayıs 2006; 23:26:26 >
  • bu arada kasanın yanında plexy yoktu bide onla uğraştım
  • nedir bu halin bitkin gördüm seni ee gülü seven dikenine katlanır örnekte görüldüğü gibi
  • harika olmuş gerçekten tebrikler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SELBAL harika olmuş eline sağlık gerçekten çok beğendim.
  • radyatöre yer bulana kadar çok uğraştık.ancak sanırım radyatörü koyduğumuz yer bi ilk oldu
  • Gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık
  • eline sağlık,güzel olmuş..
  • eternoll@, alper ileri@, faruk mc@, hey@

hepiniz sağolun arkadaşlar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 10 Mayıs 2006; 0:03:12 >
  • Gerçekten çok güzel olmuş güle güle kullan dostum

bende düşünüyorum (hem de kara kara) nasıl kasa içine alsam diye soğutmayı.. kullandığın pompa ne acaba ?
  • Güzel olmuş eline sağlık :)
    Ben sistemi dışarıda kullanıyorum ama bu sayede "0" ses

Tabi DFI'ın fan sesi yetiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: StrangerXT

Gerçekten çok güzel olmuş güle güle kullan dostum

bende düşünüyorum (hem de kara kara) nasıl kasa içine alsam diye soğutmayı.. kullandığın pompa ne acaba ?

valla aslında pompanın markasını bilmiyorum ama atman değil e ile başlayan bir markaydı 1500 lük pompa plaktonundu o daha iyi bilir markasını sanırım ama atmanan pek farkı yok yani 2 cd rom yuvası kadarlık bi hazne yaptırdım hatta biraz daha küçük ve içine sığıyor bu dediğim pompalar

bide ufak bi su doldur boşalt yeri yaptım hazneye tıpalı bi şekilde gayet güzel oldu ama haznede, pompanın altına ve üstüne pompa ile birlikte verilen filtrede süngerinden kesip koydum yani sesi asıl kesen bunlar resimdede görüldüğü gibi ayrıca hazneyi köpüklede kapatında ses baya bi 0 oldu gibi sadece radyatörün fanlar biraz ses yapıyor ama oldukça az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 9 Temmuz 2006; 14:03:00 >

• abi kasa yandan gerçekten çok çok güzel olmuş ama önden çok sada duruyo.yandanki gibi değil.ama işçilik emek fala baya güzel olmuş.ellerine sağlık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemalefendi

abi kasa yandan gerçekten çok çok güzel olmuş ama önden çok sada duruyo.yandanki gibi değil.ama işçilik emek fala baya güzel olmuş.ellerine sağlık.

sağol cemal önden eski kasam yani fell 2 daha güzeldi ama buda bana hoş geliyor aslında fell2 deki ilk resimdeki indikatörü koyamadım biyere koyabilsem hoş olurdu
  • kasanı gercekten cok beğendimemeğine ve ellerine sağlık, güle güle kullan
  • cok güzel olmuş güle güle kullan.
  • selim abi plexy işçiliği gerçekten çok güzel olmuş.harika ya.şöyle 35/40 ölçülerinde bi plexy kaça patlar acaba.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.