Şimdi Ara

***(YENİ 1-2 RESİM) SONUNDA BİTTİ KAPALI KASA SU SOĞUTMAM*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
22.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Su soputmaya özendirdin benide ): Birde kasa çok hoş hakkaten...

Yeni kasanı güle güle kullan
  • selim abi walla süper olmuş he , özendim desem yalan olmaz
  • Gerçekten güzel olmuş. Sessiz olması da en güzel yönü bence.

O kasadan bulabilir miyiz acaba başka bir yerde? Bir de pompanın da ne olduğunu öğrensek iyi olurdu
  • ben de WATERBOX ımı sattım.. taşınılabilirlik ve yer kaplama sorunları çileden çıkarmıştı. sanırım herkesin derdi bu external soğutmalarda

bi tane stacker 810 kasa aldım. kasa içi su soğutmamı tamamlamak üzereyim parçalar tamam
    bitinde foruma ekliycem fotoları, arkadaşı da tebrik ederim iyi iş çıkarmış

• çok şık olmuş hocam ellere sağlık
  • arkadaşlar hepiniz sağolun
    güzel oldu gerçekten ama tam 3 gün aralıksız uğraştım daha tam son halini almadı zaten kabloları falan yok edicem ve plexte bi fan ızgarası eksik kaldı hd içinde planlarım var su soğutma işi zahmetli iş gerçekten yok sızdıracak yok blok radyatör falan ama emek verilirse güzel sistem oluyor kapalı kasa için sticker şart zira su soğutmanın parçalarını normal kasalara sığdırmak imkansız gibi tt big water su sistemi sığdırılabiliyor ama oda radyatörden dolayı performanslı olmuyor tabi pompasıda güçsüz kısaca yoruldum ama uğraşmama deydi darısı sizlerin başına

bu arada sistemin performansıda şöyle board gigabyte 955 işlemci ise pentium d 805 im 3.9 ghz de masaüstü 33-34 derece civarı çift prime dada max 60 gördüm

cemal@ dediğin ölçülerde bi plex yaklaşık 10 15 ytl tutuyor 4-5 milim kalınlığında ama asıl dert ona yuvarlak delik açmada kendin dekobajla yaparsın yada tanıdık varsa yaptırırsın yoksa 15 20 ytl de onu delmeye alabilirler

• tebrikler.
  • Selbal kardeşim çalışman güzel olmuş.Şu kablo karmaşasınıda bir düzeltsen çok daha harika olucak
  • verdiğin emek güzel bişey çıkarmış ortaya güle güle kullan
  • wlla kasa harika renkler flnda hoş herşeyide sığdırmışsın harika bi çalışma çıkmış ortaya baka baka kullan
  • selim süper olmuş ama resimleri koymadan önce görmek isterdim haber vermedin bana

emeğine sağlık çok hoşuma gitti yakında görüşürüz
  • güzel pc yapmışın
  • Uzun uzun çalışmanın eseri, başrıyıkazanmaktır. Başarılarının devamını dilerim...
  • arkadaşlar tekrar tekrar hepinize teşekkürler sağolun

beyazbüyü@ kusura bakma bitince heme resimleri veriyim dedim dayanamadım hoş oldu sen bu şekil bişi yap bence tek zorluğu zaman ve emek onun haricinde iyi oluyor vede hazır su soğutmalara göre daha performanslı ayrıca fiyat olarakta hazır sistemlerden ucuz tabi
  • gercekten guzel duruyor o kadar fan olmasına ragmen sessizse sistem super bence 4 4lük bir sistem olmus gule gule kullan bide su ponpanın markasını verinde bizde bilelim sessizlik cok önemli benim içinde, şu anki ponpamda sessiz ama 0 ses değil tabiki, bozulursa ondan alırım.
  • Dikkatimi çekti de Fotoğrafların tarihi 2024'ü gösteriyor
    Benim sistemimle karşılaştırınca mantıklı geldi şimdi, ileri teknoloji
  • selimdede ses tabiki sıfır değilönemli olan pompayı kutuya koyarken temasını azaltmak kutuya.vede kutuyu izole etmek.pompayı bi akvaryumcudan almıştık kadıköyde.ancak pek dulunan bi marka değildi vede adamda daha yoktu zaten.
  • çok güzel olmuş yaa şu minton kasanın satıldığı bir link verebilirmisiniz hasta oldum açıkçası
  • evet 0 ses derken tabiki ses 0 olmuyor ancak pc yi kapatmam lazım fakat kapalı kasa ve okadar fana rağmen oldukça az ses var yapabildiğim kadar sesi izole ettim beni hiç rahatsız etmiyor

plaktoncum şu pompan neydi yav markasını unuttum sahibi sendin nede olsa yazda millet bilgilensin
  • Gerçekten çok güzel olmuş. Hem su soğutma kasaya girmiş hemde görsel açıdan bi şölen ortaya çıkmış. Ses de yok diyosun, bu durumda verdiğin 3 günlük emeğinin karşılığını almışsın.
    Başarılı çalışma tebrikler...

Su soğutma maliyeti ve kasa fiyatı hakkında buradan veya pm'den bilgi verebilir misin?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.