acaba pompa sistemini nasıl halletiniz sistemle birliktemi çalışıyo yoksa hiç kapatmıyormusnuz...
pompa işi şöyle halloldu
pompanın 220 voly kablosu hazneden çıkıyor ve kasanın arkasından açtığım delikten çıkıp prize giriyor yani bendeki priz anahtarlı ilk başta anahtarı yani prizin düğmeini açıyorum zaten onu açınca direkt pompada çalışıyor sonrada pc açıyorum sürekli açık bırakmıyorum pompayı
bende yapacam ama işte korkuyom hehe eline saglık gusel olmus.
cok güzel olmuş dostum
evet gertçekten güzel olmuş emeğine sağlık
arkadaşlar tekrar tekrar sağolun
up
su soğutma ile ilgili projesi olanlara fikir olması açısından
hocam kasa çok güzel.. bende aopen h700b var.. firebal dan 2li yada 3lü 120lik fan takılan radyatörü alıcam.. onu kasanın içine nası sokarım.. sanırım radyatörü gene harici olarak kullanıcam..
quote:
Orjinalden alıntı: omseku
hocam kasa çok güzel.. bende aopen h700b var.. firebal dan 2li yada 3lü 120lik fan takılan radyatörü alıcam.. onu kasanın içine nası sokarım.. sanırım radyatörü gene harici olarak kullanıcam..
kasanın içini tam bilmiyorum fakat powerin üstünde yer olması lasım oraya sığabiliyorsa üste bi operasyon yapıp radyatörü oraya yerleştirebilirsin
çok manyak olmuş yaa vallaha çok güzel güle güle kullan hepsini
güzel olmuş fazla söze gerek yok
quote:
Orjinalden alıntı: SELBAL
quote:
Orjinalden alıntı: omseku
kasanın içini tam bilmiyorum fakat powerin üstünde yer olması lasım oraya sığabiliyorsa üste bi operasyon yapıp radyatörü oraya yerleştirebilirsin
denedim hdd leri sokmak için üst tarafı bombeli yapmışlar kasayı kesmek gerekecek.. o yüzden istemiyorum :(
eyvallah arkadaşlar sağolun
yaw kardeş o kasadan nerde bulabilirim
Keşke bizde yapabilsek ama imkanlar sınırlı inşallah seneye bende deneyecem böyle extrem şeyler. Bu arada hocam çok güzel olmuş su soğutman kutlarım valla.
bende yapıcam ama kısmet olmadı ki Ne zaman heveslensem ya sınavlar ya konser vs
hiç fena değil güzel olmuş
senın pompanın markası Eheim mı???
quote:
Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate
senın pompanın markası Eheim mı???
yok normal akvaryum pompası ama sesini duymak nerdeyse imkansız kasamdan sadece fanlardan ses geliyor gerçekten herkese tavsiye ediyorum büyük kasaya su soğutmayı enjekte etmek çok güzel bişi kullandıkça daha çok hoşuma gidiyor bu yaz sıcaklarında imzamdaki işlemci 3,9ghz da masaüstü 39 40 derece bence güzel değer herkese imkanı dahilinde tavsiye ederim biraz uğraşmak gerekiyor ama sonunda değiyor
YENİ BİR KAÇ FOTO BOŞTA DURAN İNDİKATÖRÜ GÖRÜNTÜ OLSUN DİYE YAN KAPAĞA EKLEDİM ÖNDEKİ kapaktaki IZGARALARIDA SÖKTÜM YAZ GELDİ DAHA HAVADAR OLDU