Şimdi Ara

***(YENİ 1-2 RESİM) SONUNDA BİTTİ KAPALI KASA SU SOĞUTMAM*** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
22.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada 220v pompz kullanan arkadaşlar röle olayı gerçekten kullanışlı ben röleyi psu içine monte ettim tüm bağlantı psu da 12v da 220 v da orda start a basıldığı anda hem pc hem pompa çalışmaya başlıyor 4A 12v çift kontak RU marka röle 2.5 ytl
  • gerçektende çok güsel olmuş ama şu su soğutma işini bana biras anlatırmısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: posıtıve

bu arada 220v pompz kullanan arkadaşlar röle olayı gerçekten kullanışlı ben röleyi psu içine monte ettim tüm bağlantı psu da 12v da 220 v da orda start a basıldığı anda hem pc hem pompa çalışmaya başlıyor 4A 12v çift kontak RU marka röle 2.5 ytl

evet güzel bişi 220 volt pompa olması sorun olmuyor
  • dehşet bişey eline saglık
  • eyvallah sağol dargmencim
  • ABı bnmkı nasıl olmus bı baksana senınkı gıbı ıyı gıtmısmı bı bak bnm konuya
  • çok güzel olmuş abi ellerine ve emeğine sağlık
  • sağol darısı başınıza şiddetle tavsiye edilir
  • quote:

Tauris

verdiğin emek güzel bişey çıkarmış ortaya güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

sağol darısı başınıza şiddetle tavsiye edilir

valla selim çok haklısın bu fanlar bi süre sonra kafa şişirmeye başlıyo hele geceleri su soğutma olsa tadından yenmez ledli fanların yerinede neonlar kullanmak daha mantıklı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Endoplazmikredikulum

quote:

valla selim çok haklısın bu fanlar bi süre sonra kafa şişirmeye başlıyo hele geceleri su soğutma olsa tadından yenmez ledli fanların yerinede neonlar kullanmak daha mantıklı olur

tabi endocum çok güzel hele birde şanslı olup pompanda sessizse işte ozaman tadından yenmez her zaman söylüyorum bu suyun en büyük artısı vga sesinde oluyor 0 vga sesi ve % 30 a yakın oc performansı daha ne olsun sanada yapalım exterm bişiler sana harici pompa alırız hiç uğraşmadan yaparız kapalı kasa su soğutmayı

tabi azcuk para vericen

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Endoplazmikredikulum

quote:

tabi endocum çok güzel hele birde şanslı olup pompanda sessizse işte ozaman tadından yenmez her zaman söylüyorum bu suyun en büyük artısı vga sesinde oluyor 0 vga sesi ve % 30 a yakın oc performansı daha ne olsun sanada yapalım exterm bişiler sana harici pompa alırız hiç uğraşmadan yaparız kapalı kasa su soğutmayı

tabi azcuk para vericen

yaparız yapmasınada ya block sızdırırsa

• Güzel olmuş tebrik ederim fakat biraz daha içindeki kabloları toplayablirdin
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Güzel olmuş tebrik ederim fakat biraz daha içindeki kabloları toplayablirdin

ŞİMDİKİ HALİ BÖYLE DEĞİL RESİM EKLEYEMİYORUM AMA EKLİCEM KABLOLAR DAHA DÜZENLİ HALDE ŞUAN
  • Gayet güzel olmuş kardeş güle güle kullan
  • Süpermiş......... tebrikler
  • ellerine sağlık hocam çok güsel olmuş
    yan kapağın plexy si dıstan mı konmus yanlış mı gördüm
  • EVET PLEX DIŞTAN TAKILI DAHA HOŞ OLDU KANAATİMCE
  • kıskanıyorum gordukce kasamdan utanıyorum
  • Feel Hurricane ve diger feel kasaları Psu'sundan % 50 bile performans alınamıyan berbat fake kasalar...Yeni psu takmıssınızdır büyük ihtimalle ama ben sahsen sevmiyorum.Asus ve Aopen 'ı tek geçerim...Ancak kasa güzel olmuş tebrik ederim seni minton kasa hoşuma gitti...Flexiglass mı o şeffaf olan?Belki bende yaparım :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.