Şimdi Ara

***(YENİ 1-2 RESİM) SONUNDA BİTTİ KAPALI KASA SU SOĞUTMAM*** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
22.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ama kasa içi karmaşık görünüyor biraz. pasaklı olma evlenemicen bak baştan kasanı topla
    kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

güzel güzel
    ama kasa içi karmaşık görünüyor biraz. pasaklı olma evlenemicen bak baştan kasanı topla
    kolay gelsin..

kolay gelsin selbal başladınmı gene

• quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

güzel güzel
    kolay gelsin..

yav okadar şey varki kasanın içinde en düzenli hali nerdeyse bu daha fazla kapatamadım kabloları bi yerden sonra fışkırıyorlar 3 adet 12 cm 4 adet 80 cm fan var 2 adette neon ve kasa kabloları sonuç bu
    evleniceğim kişide artık beni böyle kabullensin

endoplazmikredikulum@kardeş başlamak sayılmaz indikatörü takmam toplam 15 dakkamı almadı değişiklik olsun diye yaptım bişeyler modlamam lazım ara sıra dayanamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 7 Haziran 2006; 10:58:54 >

• ellerine sağlık Selbal, 1 ay önce açılmış ama yeni gördüm. Ss ler yenilenmiş, ben de diyorum her ss i alırken duvarkağıdını değiştirmiş
  • Çok temiz iş olmuş vede düzenli.Tebrikler
  • Bencede süper olmuş güle güle kullan...
  • Pompanın bilgisayarla birlikte devreye girmesi için role kullansanız ben bunu ses sistemi ve monitör için yaptım şöle 1-2 amperlik 12 v luk role alın 2 - 3 milyon sonra devreye seri bağlayın ben şöle birşey çizdim yapması çok kolay kolay gelsin bu arada 220 uçlarını iyi yalıtın kasaya filan deymesin genç yaşta elektirik çarpıpta bonus adama dönüşmeyin
     ***(YENİ 1-2 RESİM) SONUNDA BİTTİ KAPALI KASA SU SOĞUTMAM***
  • Çok başarılı olmuş, tebrikler. Yanlız tesisatı iyi çekseydin, su kaçırmasın sonra.
  • bu ne birader manyag bişi olmuş ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan4848

bu ne birader manyag bişi olmuş ya

sağolun arkadaşlar yaptık bişiler işte

• walla süper olmuş arkadaşım bende su soğutma yapmak istiyorum ama iş güç derken zaman kalmıyor acaba diyorum thermaltake mi alsam
  • Gercekten cok guzel olmus elıne sağlık kasanın buyuk olması cok guzel olmus ıcerıde hava kolay kolay ısınmaz broblemde yaşamassın yerliştirme seklın benımde bayadır dusunduğum bir şekilde olmus cok hos durmus gercekten.. radyatörü yarleştirdiğnde fanların sesi nasıl acaba yeterlı soğutmayı sağlıyormu benım cekıncem bu bende yapmayı dusunuyorum bayadır fakat fan konusunda karar veremedım iştenmı dıstanmı yapsam dıye sende cok guzel gözüküyor gercekten hem içten hem dıştan taksam dahamı etkılı soğutma olur acaba sıcaklık değerleri nasıl hocam uzun sure oyun falan oynayınsa değişme oluyormu.. biraz fazla soru sordum galiba..
    genel olarak cok guzel ben cok beyendım gule gule kullan
  • çok güzel olmuş.
  • aslında su soğutma için kasanın altına veya üstüne bir bölüm yapılsa daha rahat olur içi ama nasıl olacağı mesele tebrikler güzel çalışma olmuş darısı başımıza
  • eline sağlık güzel olmuş. Kasanın markası ne? Tam modelini alabilirmiyimmm
  • butun cvpları okuyamadım .tek kelimeyle doktor bu ne abab naptın sen yaa benim pc yede bi el at parası neyse verim :D ayrıca okasanad bende istiyorum.. aga kasa plz (knıghttan alıntı :) ) baba 6, viteste nosu koklemiş gibi bi hali var kasanın ben goruntuye bittim zaten.
  • mintonun mpc 917 modeli kasa bu zaten tamamen şansa buldum ben sticker almayı düşünüyordum ama kasayı 60 ytl ye aldım öndeki usb kapağı kırık diye bu fiyata verdiler ve 1 tane vardı

hepiniz tekrar tekrar sağolun harbiden güzel bişi oldu
  • önü kapaklı kasaları sevemedim en iyisi cm stacker aerogate muskeeter ne koysan ben burdayım diyor hem görsel hem kaliteli
  • güzel olmuş dostum bu kasayı nerden ne kadara aldın banada böle büyük bir kasa lazım da

ayrıca su soğutma yapıyoruz yaz için ya kış gelince ne olacak içine ısıtıcı mı koysak yazık üşümesin pc

• İşte geleceğin bilgisayarı resimlere bak 2024 den :D:D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.