valla ne diiim harika bende böyl bişeyler yapmak isterim ama tabii paraya bakıo...
sağolun beyler powerı değiştim tabiki feel ile alakam kalmadı zaten
Valla Selim hakikaten çok hoş olmuş.
Hem derli toplu hem teferruatlı. Valla o kadar şey iyi sığdırmışsın içine.
Bu arada zaten genelde 12 santim Fan kullanmışssın. Zaten 12 Cm. Fanlar sessiz oldukları için sistem de sessiz olmuş. Çok güzel . Hem performansı yüksek hem de sessiz bir sistem olmuş.
Tebrikler...
yeni gördüm.. harika bi iş çıkarmışsın, gerçek modifikasyon valla, tebrikler
çok güzel olmuş kardes ama ups nin ordaki kablolar cok sırıtıyo
güzel olmuş
Dream kasa olmuş emeğine sağlık kasa tasarımları yapan biyer olsa iyi iş yapar aslında
ellerine sağlık harika olmuş, görünümü de güzel kullanımı da güzel daha ne olsun
BENDE YAKINDA MDF MOD KASAMLA ARANIZDAYIM
quote:
Orjinalden alıntı: OverClocKing
Valla Selim hakikaten çok hoş olmuş.
Hem derli toplu hem teferruatlı. Valla o kadar şey iyi sığdırmışsın içine.
Bu arada zaten genelde 12 santim Fan kullanmışssın. Zaten 12 Cm. Fanlar sessiz oldukları için sistem de sessiz olmuş. Çok güzel . Hem performansı yüksek hem de sessiz bir sistem olmuş.
Tebrikler...
vay tuluğcum sağolasın fanlar zaten senden aldığım cooler master fanlardı
çok iyi olmuş güle güle kullan
Çok güzel, eLLerine sağlık !
hepiniz sağolun arkadaşlar
cix
yaw bende yapmayı düşünüyorum ama işten bi fırsat bulamıyorum
eline emegine saglık süper olmus bide bisiy sorucam ilk kasandaki cd-rom ların altına taktıgı sey ne??
cok guzel olmus ya ben bunlara cesaret edemıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: zancelli
eline emegine saglık süper olmus bide bisiy sorucam ilk kasandaki cd-rom ların altına taktıgı sey ne??
o gösterge suyun dolaşımdaki akış hızını ve su soğutma sistemindeki toplam kalan su miktarını gösteren bi gösterge ama hepsinden önemlisi çok şekil durması bunu yeni kasama koyacak yer kalmadı yoksa yerleştirecektim