Şimdi Ara

Terminator Genisys (2015) | Arnold Schwarzenegger (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
610
Cevap
8
Favori
26.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

quote:

Orijinalden alıntı: Captain Price 55

gittim izledim tırt

geçmişe gidiyolar aralarında ilişki olmadıgı halde connor oluyor 2017 ye geldiklerinde

connor karakteri hiç uymamış

o kadar cok arnold varki sinir oldum

büyük bi savaş bekliyodum insanlarla bilgisayarlar arasında oda yok

filmde eski sahneleri görmek hoştu sadece terminatörün serinin en kötü filmiydi diyebilirim

tamam izlenirmi izlenir ama 10 lirayı sırf eski günlerin hatrına verdim bu filme ben , bu film nasıl izlenir terminatör 1 i izler direk buna atlarsın izlenir öyle

Sen filmi izleyememissin kardeşim:)

valla kardeş eskileri o kadar benimsemişimki hoşuma gitmedi pek :) 35 km gittim sırf film için :)

• gers sinemada gitmedim çunku ben de kuru gürültü olarak görüyorum evde izlenecek bir film..ama terminaor bende başkadır..klasik seyirciye gleince merak etme filmin kopnusu zaman olunca en azından gelecege dönüş filmleri gibi seyirciyi zaman konusunda egiten filmlerden sorna oturup dusunmesine gerek kalmadan şu soruyu sormuşlardır kyle ve sarah birlikte olmadılar t800 dediği gibi çifleşmediler çiftleşmedilerse 1984 dogacak olan john dogmadıgı için onların gittiği gelecek johnsuz olan gelecek..

bu mantık hatası filmde var..haa zaten mantık hataları mutlaka her filmde vardır ama terminatordekinin bu kadar göze batması ter 1 den beri filmde bir zaman kurgusu olması..bende senin hasılatı iyi olmasını ve devam cekilmesini istiyorum ama filmde bu kadar kuantum saçmalıklarıyla degil ter 1 ve 2 deki ruhla cekilsin..ve john karekterini bu kadar yıpratmasınlar hikayeyi john uzerinden neden almak istiyorlar anlamadım..
  • film gerçekten güzel daha önceki filmler gibi arnold reyis öyle aşırı ön planda değildi ama bunuda kurguyla kapatmışlar, özellikle reyisin sırıtma çalışmaları efsaneydi bir çok caps çıkabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

gers sinemada gitmedim çunku ben de kuru gürültü olarak görüyorum evde izlenecek bir film..ama terminaor bende başkadır..klasik seyirciye gleince merak etme filmin kopnusu zaman olunca en azından gelecege dönüş filmleri gibi seyirciyi zaman konusunda egiten filmlerden sorna oturup dusunmesine gerek kalmadan şu soruyu sormuşlardır kyle ve sarah birlikte olmadılar t800 dediği gibi çifleşmediler çiftleşmedilerse 1984 dogacak olan john dogmadıgı için onların gittiği gelecek johnsuz olan gelecek..

bu mantık hatası filmde var..haa zaten mantık hataları mutlaka her filmde vardır ama terminatordekinin bu kadar göze batması ter 1 den beri filmde bir zaman kurgusu olması..bende senin hasılatı iyi olmasını ve devam cekilmesini istiyorum ama filmde bu kadar kuantum saçmalıklarıyla degil ter 1 ve 2 deki ruhla cekilsin..ve john karekterini bu kadar yıpratmasınlar hikayeyi john uzerinden neden almak istiyorlar anlamadım..

Zaten geleceğin johnsuz olduğu apaçık belli, john'u öldürdüler zaten. Yani çocukları olacaksa bile john değil başka biri olacak. Bence işleyecek konu bulamadılar, zamanı sıfırlayalım dediler. Çünkü bu konu da sıkmaya başladı açıkçası sürekli gelecekte ne olacağını biliyorlar ama yine de engellemeye çalışıyorlar. 1-2-3 aynı böyle gitti. Eminim 4 ve 5'de böyle olsaydı sıkardı :). Filmi şöyle bir resetlemeleri iyi oldu aslında ama paralel evrenler olayını daha iyi işleyebilirlerdi. Bu haliyle paralel evreni düzgün işleyememişler. Zaten ne olduğu belli değil filmde, pararlel evren desen senaryoyla uyuşmayan şeyler var, aynı evren desen zaman paradoksu var. Mesela en basit paradoks, sarah ve kyle skynet'i durdularsa gelecekten gelen arnold nereden geldi, kim gönderdi onu? Bu durumda paralel evrenden yeni evrene gönderildi dersek yine senaryoda boşluklar oluşuyor. Eski evreni "ne hali varsa görsün" şeklinde terk mi ettik? Öte yandan hadi kyle yanlışlıkla paralel evrene düştü, skynet de bunu takip etti anladım da, diğer genç arnold'un ne işi var yeni evrende? Gelecekten gelen bir robot varsa bilinmeli ki demek ki judgement day öyle yada böyle olmuş. Başka türlü o robot gelemezdi. Bu durumda gelecek belirsiz sloganı ile bitirdiler filmi, yine çelişki var. Filmi bir daha izleyeceğim fırsat bulunca, sinemada türkçe dublaj izlerim bu sefer daha iyi oturur film :).

Ekstra olarak terminator filmi demek benim için şu arnold'un makine taklitleri demek. Terminator serisinde en iyi işlenen şey terminatorler oluyor elbette isminden belli :). Makinelerde en ufak insan belirtileri yok, hele üçüncü filmdeki "isteğin bir önemi yok, ben makineyim" kısmı beni benden almıştı :). Bu filmde de fazlasıyla sırıtma gibi olaylar var çok harikaydı. "Çiftleştiniz mi" sorusuna kahkahayı bastım aynı üçüncü filmde olduğu gibi, onda da "endişelenmen yersiz, o üreme çağında sağlıklı bir dişi" demişti arnold :). Bu makineleri çok iyi taklit ediyor arnold :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi any77 -- 1 Temmuz 2015; 2:05:27 >

• ter 3 te john onemli, degildi john karısı da onemliydi hatırlarsın..t800 kim gonderdi sorusuna tek cevabım terminator disini izlediysen makianlarda ikiye bölünüyor skynet insanları yoketmek isterken diger yapay zeka insanlarla birlikte yaşanabilecegini savunuyor ve geçmişe t1000 gönderiyordu..diziyi izlersen filmde arnold yollayanalrında makinalar oldugunu cıkartırsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: olgu

quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

ARKADASLAR TERMİNATOR 1 2 VE 3 ü yaklaşık yüzlerce defa izleyen figürlerini satın alan bir fanim filmde soru işareti var diyen arkadaşlara cevabım filmde tek bir soru işareti yok ben ilk izleme de tamamen kavradım herşey gayet net yani anlamayanlara açıklama yapabilirim

Kardeşim

1. filmde yani 1984 te kötü terminatör var ve bu sahnenin aynısı oynandı.
    2. filmde 1991 yılında çekildi t1000 var john connor öldürmeye çalışan, bu nasıl olur da 1984 yılına gelip kyle reese si öldürmeye çalışır hem kyle nin geçmişte geldiği yeri eliyle koymuş gibi buldu.

filimde söylüyordu sara geçmiş değişti bunun nedeni belli değıl onuda ikinci filmde açıklayacaklar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 1 Temmuz 2015; 4:24:05 >

• Filmin metacritic puanı çok kötü. Gerçekten de izlemeye değer bir film değil mi acaba?
  • Jurassic Park gibi gişe rekorları kıran bir film hala vizyondayken Terminatörü Ağustosa kadar ertelemeleri lazımdı diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salvation bile Terminator serisinde kara lekeydi bununla beraber dibe batmış oldu . 3 de bırakmalıydılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Alp -- 1 Temmuz 2015; 14:08:04 >
  • sadece ameriakda gösterim tarihi 1 temmuz diyor..farklı ulkelerde girseydi belirtirlerdi..
  • Yorumlara aldanmayın.

Güzel film olmuş. Zamanda yolculuk olayını sık kullanıyorlar. CGI Arnold mükemmel olmuş. Sanki gerçek gibiydi. Şuan efekt teknolojisinde bu noktaya geldiyseler, Arnold dünyadan göçüp gitse bile 20 yıl sonraki efekt teknolojisiyle termintör filmlerinde hala Arnold'u izleyeceğiz sanırım.

Bu filmi mutllaka izleyin. Terminatör fanları çok beğenecektir.
  • mantik hatalari var ama sıkı bir hayran degilim konuyada hakim degilim pek sallamadim oralari puan vermek bana dusmez ama izlenmicek zaman kaybi olmayacak bir film

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollory

şunu açıklamamışlar tırt bu niye böyle oldu fırt diyen arkadaşlar bu film üçleme olarak çekilecek tırtla fırt dediğiniz yerlere diğer filmlerde değinilecektir muhtemelen.

ilk filmdeki timeline patladığına göre gelecek tamamen değişti, john da denklemden çıktığına göre direnişin liderleri reese ile sarah olacak sanırım. bu arada john reese e hi dad dediğinde inceden sırıtmayan var mı

Terminatör 3'te Katherine Brewster Terminatör'e arabada giderken sordu ya, bu senin geleceğinde ben tam olarak neyim diye, Terminatör şunu dedi, sen John Connor'ın eşi ve komutan yardımcısısın.
    Demek ki direnişin liderleri bu ikisi

• Film çok düşük bir hasılat yaptı.Bu gidişle anca bütçeye ayırdıkları para kadar hasılat yaparlar.Taktikleri yanlıştı.1 ay kadar erteleselerdi iyi gişe yapardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vito Carleone

Film çok düşük bir hasılat yaptı.Bu gidişle anca bütçeye ayırdıkları para kadar hasılat yaparlar.Taktikleri yanlıştı.1 ay kadar erteleselerdi iyi gişe yapardı.

Film Amerika'da ve Kanada'da daha yeni gösterime girdi, daha önce de sadece 10 ülkede gösterime girdi. Yani hasılat konusunda yorum yapmak için daha çok erken, uzman gibi konuşmayın boş yere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 2 Temmuz 2015; 15:47:46 >
  • filmin fragmanlarını izledimde hep öbür filmlerden çalma çırpma olmuş gibi bilgisayar teknolojisinide kullanmışlar baya gibi doğal bişi yok orjinal bişi yok terminator judgement day nerde bu film nerde salvationdan sonra bitmesi lazımdı bence
  • TERMİNATÖR'ün en iyi 3.serisi bana göre harika olmuş (1,2,5)
  • Bugun IMAX versiyonunu izledim normal 3D'den bu kadar fark olacagini beklemiyordum..

IMAX ayri bir dunya gercekten

Normal 3D'lerde goruntu cok karanlik

Keske tüm filmler IMAX çıksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 3 Temmuz 2015; 0:39:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

Yorumlara aldanmayın.

Güzel film olmuş. Zamanda yolculuk olayını sık kullanıyorlar. CGI Arnold mükemmel olmuş. Sanki gerçek gibiydi. Şuan efekt teknolojisinde bu noktaya geldiyseler, Arnold dünyadan göçüp gitse bile 20 yıl sonraki efekt teknolojisiyle termintör filmlerinde hala Arnold'u izleyeceğiz sanırım.

CGI arnold hangi sahnedeydi anlamadim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

Yorumlara aldanmayın.

CGI arnold hangi sahnedeydi anlamadim ben

Cidden mi?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.