Şimdi Ara

Terminator Genisys (2015) | Arnold Schwarzenegger (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
610
Cevap
8
Favori
25.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

diziden esinlenilmiş olabilir..dizide makinalarda ikiye ayrılıyordu..bazıları insanları yoketmek bazılarıda yardım etmek istiyordu..
  • Şu filmlerle oynamayın..Saçmalıyorsun Hollywood..Terminator 1 deki karizma oyuncular yok..Terminator 2 deki kurgu yok..Yine sıradan bol felsefeli bir film yapmışssınız ama ilk 20 dk çok keyif aldım 80 leri gormek harikaydı ama gece kulübü TechNoir tekrar gösterselerdi harika olurdu.. Arkadaş Connor iyi bir jön bulma da bu kadar mı zorlanıyorsunuz..Christian Bale fena degil diye düşünmüştüm ama filmi izleyiince onunda sırıttıgını anladım..Terminator 2 deki yuzu yaralı yaşlı John Connor bile bu bulduklarınızdan iyi..Terminator filmine yakışmayan bir puan veriyorum Film 10/6

TechNoir çalan parça..

Şimdiye kadar en iyi Connor rolu Terminator 2 deki çocuk..Hayatını uyusturucu illeiyle karartmasaydı belki de hala connor olarak görebilecektik..Skynet Connoro t800-t1000 ile safdışı bırakamadı ama uyusturucu connor safdısı bıraktı..

Sarah Connor rolündeki Linda Hamilton güzel bir kadın ve Terminator 1 deki masum güzelliğine hasta olurdum Terminator 2 de film için kas yapması pek yakışmamıştı masum güzelliği gitmiş tam bir asker olmuştu ama Sarah Connor rolü Game of Thrones Khleesi oynayan güzel oyuncu Emilia Clarke verilmesi guzel olmuş ama yonetmen James Cameron kadar iyi kareler alamamış oyuncudan..

Terminator Genisys (2015) | Arnold Schwarzenegger Terminator Genisys (2015) | Arnold Schwarzenegger Terminator Genisys (2015) | Arnold Schwarzenegger Terminator Genisys (2015) | Arnold Schwarzenegger Terminator Genisys (2015) | Arnold Schwarzenegger Terminator Genisys (2015) | Arnold Schwarzenegger Terminator Genisys (2015) | Arnold Schwarzenegger Terminator Genisys (2015) | Arnold Schwarzenegger

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-R-S -- 30 Haziran 2015; 0:42:28 >

• Filmi hususi olarak 500km tepip İstanbul'a giderek Imax 3D olarak izledim. Bende de böyle bi Terminator filmi hastalığı var:) Gerçekten çok keyif aldım, ikinci ve üçüncü filmi de aynı şekilde izlemeyi planlıyorum. Ayrıca filmi de bi o kadar beğendim...

Ben filmi şöyle beğendim; Terminator 1 ve 2 kalitesinin beklentisine asla girmeden gittim ve isabetli bi karar olduğuna inanıyorum. Çünkü herkes artık bunun farkında, bi filmin, bi serinin birinci veya ikinci filmindeki o tat, o ruh artık günümüzdeki uyarlamasında yansıtılmıyor yada yansıtılamıyor malesef. Kim ne dersin bence artık bu böyle, fark her kaliteli yada çok çok beğenilen bi günümüz uyarlamasında bile direkt farkediliyor. Bu serinin benim gibi hastaları da varsa eğer, bu filme de gitmeyi düşünüyorlarsa, kesinlikle bu şekilde, bu düşünceyle gidilmesini tavsiye ediyorum onlara. Bu şekilde gerçekten alınan keyif bi başka oluyor. Çünkü yapım gerçekten çok kaliteli olmuş, görsel efektler, yenilenen kurgu, oyuncular gerçekten serinin başlangıç, yani bu ilk filminden dahi oturmuş diyebilirim, ben çok beğendim diyorum. Özellikle tekrar tekrar belirtiyorum, çok büyük beklentiye girmeden gittim ve gerçekten keyif aldım, bu nedenle kimse demesin bana şöyle böyle diye. Bunun etkisi olmuş olabilir ki oldu da ve bende tavsiye ediyorum sadece bi taktik olarak.

Kesinlikle ''Üçlemenin ilk filmi böyleyse, ikinci ve üçüncü film nasıl birşey olur, tahmin bile edemiyorum'' diyorum...

Imax 3D olarak da denenmesi şiddetle tavsiyemdir, keyfi bi başka...

• quote:

Orijinalden alıntı: Riqus

quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

Filmi bugün sinemada püfür püfür klima altında izlemedim, öncelikle şunu belirteyim filmi beğendim, ama çoğu kişi bana katılmayabilir bundan önceki filmi daha çok beğenmiştim.
    Gelelim filme;
    zaman kırılması mevzusunu güzel işlemişler.
    yalnız john connor rolü için seçtikleri adam tam bir facia, gözlerim çatır çatır Bale'yi aramadı değil. Zaten john connor rolüne en uygun adam da bence bale idi. Neden onunla anlaşmamışlar onu çözemedim. Salvation'da rolünün hakkını vermişti.
    zaman kırılması mevzusunda, demekki 1 ve 2. film yaşanmamış oluyor artık.
    sarra connor 9 yaşında iken onu öldürmeye gelen t1000'i haklayan t800'ü oraya kim gönderdi? Bu hala meçhul...

Birde anlamadığım bir mevzu'da, neden 1997 yılına değil'de 2017 yılına gittiler, skynet, 1997 yılında kendini neden aktif edemedi?

Sarrah connor 1984 yılından 2017 yılına gittiğine göre, aradaki zaman zarfında ki olaylar ne oldu?

kafam bayağı karıştı işin doğrusu..

Bir sey sorucam filmdeki T-3000 tam olarak özelliği ne ?

yani john connor rolundeki terminatorden bahsediyorum.

Ben insan degilim makine degilim diyor fragmanda.

T2'deki t-1000 sivi metal civa bir terminator

bunun özelliği ne ? Butun parçalarini ayirip baska bir yerde mi toplayaniliyor.molekuler yapisini mi kontrol ediyor ?

merak ettimde :/

T2 deki T1000 ile bu filmdeki o polis olan T1000 aynı. Taklit edebilen ve sıvılaşabilen bir alaşımdan. T3000 yani John Connor ise henüz çözemedim ama en gelişmişi o herhalde hibrit tarzı birşey. Hiçbir şey etki etmiyor ne kurşun ne bomba, tek dezavantajı manyetik alan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gittim izledim tırt

geçmişe gidiyolar aralarında ilişki olmadıgı halde connor oluyor 2017 ye geldiklerinde

connor karakteri hiç uymamış

o kadar cok arnold varki sinir oldum

büyük bi savaş bekliyodum insanlarla bilgisayarlar arasında oda yok

filmde eski sahneleri görmek hoştu sadece terminatörün serinin en kötü filmiydi diyebilirim

tamam izlenirmi izlenir ama 10 lirayı sırf eski günlerin hatrına verdim bu filme ben , bu film nasıl izlenir terminatör 1 i izler direk buna atlarsın izlenir öyle
  • Yazını okuyunca farkettim gerçekten beraber olmadılar ve Connor gelecekte nasıl oldu..hadi diyelim Kyle gönderidği zamanda saldıraya ugradıktan sonra skynet gonderdi ama birlikte olmadıkları için o gelecek olmaması lazım..

Bu filmi adam akıllı neden yapmazlar..Terminator 4 john Connor sıradanlaştırdılar aslında o da emir alan bir asker yapmışlardı şimdi john hikayeden tamamen çıkarttılar..Ellerinde çok iyi bir hikaye var çok iyi film konusu çıkartıp filmi çekebilirler ama konuyu geliştirmek yerine konunun ana temasıyla oynadıkca saçma sapan filmler çıkarttılar..Terminator 3 john yerine karısı olacak kızı on plana çıkarttılar Terminator-4 john sıradan yaptılar kendini insana sanan bir robot çıkarttılar..Şimdi de john artık onemi kalamdı hiakayeden çıkarttılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-R-S -- 30 Haziran 2015; 4:03:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

Filmi bugün sinemada püfür püfür klima altında izlemedim, öncelikle şunu belirteyim filmi beğendim, ama çoğu kişi bana katılmayabilir bundan önceki filmi daha çok beğenmiştim.
    Gelelim filme;
    zaman kırılması mevzusunu güzel işlemişler.
    yalnız john connor rolü için seçtikleri adam tam bir facia, gözlerim çatır çatır Bale'yi aramadı değil. Zaten john connor rolüne en uygun adam da bence bale idi. Neden onunla anlaşmamışlar onu çözemedim. Salvation'da rolünün hakkını vermişti.
    zaman kırılması mevzusunda, demekki 1 ve 2. film yaşanmamış oluyor artık.
    sarra connor 9 yaşında iken onu öldürmeye gelen t1000'i haklayan t800'ü oraya kim gönderdi? Bu hala meçhul...

Birde anlamadığım bir mevzu'da, neden 1997 yılına değil'de 2017 yılına gittiler, skynet, 1997 yılında kendini neden aktif edemedi?

Sarrah connor 1984 yılından 2017 yılına gittiğine göre, aradaki zaman zarfında ki olaylar ne oldu?

kafam bayağı karıştı işin doğrusu..

2.filmde yanlış hatırlamıyorsam skynet yok ediliyordu.Mahşer günü ertelenmiş oluyordu sadece.Genisys ise skynetin devamı olarak 2017 de geçiyor ve Kyle Reese 2 farklı gelecekte yer aldığı için filmde de arnold'ın bahsettiği gibi john tam zaman makinesinde saldırıya uğrayınca bunları hatırlıyor ve sarah conor ile 2017'e gidiyor.aradaki zaman farkında skynet kendini genisys olarak geliştirdi anlayacağın.
    2.olarak sarah conor'ı 9 yaşında korumak üzere t-800 ü kim gönderdi ve t800 yok olması aylar yıllar alan t1000'i nasıl yok etti orası meçhul ama muhtemelen john göndermiştir kim gönderecek başka :)

• film güzeldi niye bu kadar eleştirildiğini anlamış değilim.ilk 2 filmde skynet ile mücadele daha çok bilek gücüne dayanırken bu filmde ise stratjik derinlik söz konusuydu özellikle birbirinde bağımsız geleceklerin olması her bir geleceğe göre mücadelenin devam ettirilmesi filmde biraz da olsa beynimizi kullanmamızı sağladı.gerçi benim de anlamadığım ve çözemediğim bir kaç kısım var hatta birkaçını da yazayım belki cevaplayan olur.john connor tam teleport sırasında skynetin özel birimi tarafından saldırıya uğradıktan sonra terminatör oluyor burası tamam ama kendisini 2017 ye nasıl gönderiyor bu iş için 2 kişi lazım değil mi ve bu sırada bir dünya asker bunu engelleyemiyor mu?2-sen kahin misin diye sormazlar mı adama niye 97 yılına değil de 2017 yılına gittin?3-madem terminatörsün anana babana sarılacağına işini yap artistlik yapma sonra böyle k*yarlar adama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyasburak -- 30 Haziran 2015; 4:23:14 >
  • Gectigimiz filme nazaran cok kaliteliydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şunu açıklamamışlar tırt bu niye böyle oldu fırt diyen arkadaşlar bu film üçleme olarak çekilecek tırtla fırt dediğiniz yerlere diğer filmlerde değinilecektir muhtemelen.

ilk filmdeki timeline patladığına göre gelecek tamamen değişti, john da denklemden çıktığına göre direnişin liderleri reese ile sarah olacak sanırım. bu arada john reese e hi dad dediğinde inceden sırıtmayan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 30 Haziran 2015; 11:53:07 >
  • film gerçekten başarılıydı. aksiyon olsun senaryo olsun.
    herkesin dediği gibi olması gereken 3. film buydu.
    ayrıca emilia clarke şahane oynamış ve role çok yakışmış başarılı buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

diziden esinlenilmiş olabilir..dizide makinalarda ikiye ayrılıyordu..bazıları insanları yoketmek bazılarıda yardım etmek istiyordu..

PEKİ DOST SERİYİ NASIL İZLEMELİYİZ KONU OLARAK ? İLK FİLMDEN BAŞLIYARAK KONUYU BOZMIYCAK ŞEKİLDE MESAJ BEKLİYORUM TERMİNATÖR SERİSİ PEK İZLEMEDİM BAŞLIYCAM ...
  • Tam anlamıyla fiyasko bir film benim için . zamanda yolculuk kuantum falan çırpındıkça batıyor bu film .bırakın t2 un anısına bu filmi bir daha kurcalamayin.

• ilyasburak İ kullanıcısına yanıt

1- Zaten johnu androi de çeviren skynetin baş benliği ( demek istediğim filmin sonlarına doğru farkettiysen genisysin binasını havaya uçurmaya çalışırken mavi hologram gitgide büyüyordu, en son halide johnu yakalayan haliydi) Ve oradaki robot tüm askerli öldürmüştü onuda gösterdiler toplamda 2 kişiler yani johnla beraber, makineyı kullanabilirler.

2- Kyle reesde yeni anılar oluşmaya başladı onun için 2017 ye gittiler.

3- O da artık filmi uzatmak için :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

1- Zaten johnu androi de çeviren skynetin baş benliği ( demek istediğim filmin sonlarına doğru farkettiysen genisysin binasını havaya uçurmaya çalışırken mavi hologram gitgide büyüyordu, en son halide johnu yakalayan haliydi) Ve oradaki robot tüm askerli öldürmüştü onuda gösterdiler toplamda 2 kişiler yani johnla beraber, makineyı kullanabilirler.

2- Kyle reesde yeni anılar oluşmaya başladı onun için 2017 ye gittiler.

3- O da artık filmi uzatmak için :D

eyvallah.oruç oruç izleyince demek ki tam oturmuyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: muaz1984

Tam anlamıyla fiyasko bir film benim için . zamanda yolculuk kuantum falan çırpındıkça batıyor bu film .bırakın t2 un anısına bu filmi bir daha kurcalamayin.

Henüz seyretmedim ama bence fiyasko olan Salvation'dı, John Connor ve Kate Brewster 3. Filmin sonunda makinelerin sebep olduğu nükleer savaşın başlangıcına eski sığınakda şahit olmuşlardı, bence 3. Filmin devamı şeklinde yapmalıydılar John Connor rolünü oynayan yeni oyuncu da bu filme yakışmamış. Anladığım kadarıyla zamanda yolculuk kavramının aşırı olmasından dolayı film tam çorba olmuş, beğenenler olduğu kadar beğenmeyenler de var saygı duymak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 1 Temmuz 2015; 14:38:37 >
  • ARKADASLAR TERMİNATOR 1 2 VE 3 ü yaklaşık yüzlerce defa izleyen figürlerini satın alan bir fanim filmde soru işareti var diyen arkadaşlara cevabım filmde tek bir soru işareti yok ben ilk izleme de tamamen kavradım herşey gayet net yani anlamayanlara açıklama yapabilirim

• Hayatında eski terminator filmlerini izlememis insanlar gelip karışık demesin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain Price 55

gittim izledim tırt

geçmişe gidiyolar aralarında ilişki olmadıgı halde connor oluyor 2017 ye geldiklerinde

connor karakteri hiç uymamış

o kadar cok arnold varki sinir oldum

büyük bi savaş bekliyodum insanlarla bilgisayarlar arasında oda yok

filmde eski sahneleri görmek hoştu sadece terminatörün serinin en kötü filmiydi diyebilirim

tamam izlenirmi izlenir ama 10 lirayı sırf eski günlerin hatrına verdim bu filme ben , bu film nasıl izlenir terminatör 1 i izler direk buna atlarsın izlenir öyle

Sen filmi izleyememissin kardeşim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

PEKİ DOST SERİYİ NASIL İZLEMELİYİZ KONU OLARAK ? İLK FİLMDEN BAŞLIYARAK KONUYU BOZMIYCAK ŞEKİLDE MESAJ BEKLİYORUM TERMİNATÖR SERİSİ PEK İZLEMEDİM BAŞLIYCAM ...

normal sırayla izle değiştirmene gerek yok

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.