Şimdi Ara

Terminator Genisys (2015) | Arnold Schwarzenegger (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
610
Cevap
8
Favori
25.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi çıktım salondan.. Harika çok beyendim gidin sinemada izleyin..muthiş sahneler var

Tabi herkes gibi son sahneyi kaçırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce salondan çıktım. Beyler size kısaca söylemek istediğim şeyler var.

Kesinlikle gidin. Kesinlikle! Gitmeden önce yorumlarınıza bakıyordum beğenmeyenler var. Demek ki onların zevki başka. Daha ne istiyorlar ki anlamadım bende. Ben bir Terminator hastası olarak bu filmi çok beğendim. James Cameron'un dediği gibi bu film serinin üçüncü film olarak yerini alabilir demişti. Kesinlikle katılıyorum. T2 kadar heyecanlı, T3'den daha iyi diyebilirim. Bu filme baktığımda Terminator Salvation bu filmin yanında halt yemiş. Ayrıca son sahnede çok sürprizler içeriyor. Arnold amcamızla alakalı bir sürpriz. Buradan anlatmak istemiyorum ama inanın bana çok şaşırdım ve kısaca "hass..." dedim. Çok keyif aldım.

Verdiğim paraya değdi.

Son sahne için Spoiler;

Skynet yıkılmadı. Bu yüzden bu filmin devamı gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnLYK1 -- 28 Haziran 2015; 2:25:11 >

• ben sadece 3.filmi izlemedim. bu akşam da bu filme gidecem. pek zararı olur mu ?

zararı olursa akşam da t3 ü izlerim zaten zaman kavramı baya karışık filmde
  • quote:

Orijinalden alıntı: YnLYK1

Az önce salondan çıktım. Beyler size kısaca söylemek istediğim şeyler var.

Kesinlikle gidin. Kesinlikle! Gitmeden önce yorumlarınıza bakıyordum beğenmeyenler var. Demek ki onların zevki başka. Daha ne istiyorlar ki anlamadım bende. Ben bir Terminator hastası olarak bu filmi çok beğendim. James Cameron'un dediği gibi bu film serinin üçüncü film olarak yerini alabilir demişti. Kesinlikle katılıyorum. T2 kadar heyecanlı, T3'den daha iyi diyebilirim. Bu filme baktığımda Terminator Salvation bu filmin yanında halt yemiş. Ayrıca son sahnede çok sürprizler içeriyor. Arnold amcamızla alakalı bir sürpriz. Buradan anlatmak istemiyorum ama inanın bana çok şaşırdım ve kısaca "hass..." dedim. Çok keyif aldım.

Verdiğim paraya değdi.

Son sahne için Spoiler;

Herseyi elestiren hicbirseyi beyenmeyen insanlardan nefret ediyorum yeter artık be.. aynen DAHA NE ISTIYORLAR??? Ne yani ne?? Aksiyon vardi,oyunculuk vardi,SENARYO vardı

Gidin sinemada izleyin!!! Ben eskı filmleri unuttum izlemeden gittim filmin 70% anlamadım malesef

• İzmir optimum 2. salonda izleyen var mı?
    Jurassic World ilk çıktığı haftasonu gittim.Perde (gözlüksüz bakınca) çok soluktu ve karanlıktı.

Güzelim ses sistemini dayamadılar sona.Sanki çocuk seansını izliyoruz.Dinozor sesini içimde hissettirecek bir sinema yok galiba koca şehirde.

Yorum bekliyorum ona göre terminatörü optimumda izlemeyip balçova kipa 2. salona gideceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT 6

Bu filmi izlemek isteyenler şehirlerinde imax varsa mutlaka imax versiyonlu sinemaları tercih edin. Imax filmler muhteşemler.
    Biz bursada oturanlar imax ten mahrumuz.
    Bursadaki hiç bir sinemada imax sistemi yok.
    Benim bildiğim ankara,istanbul ve izmirde imax sistemi var.
    Herkese iyi seyirler.

İzmir'deki Imax'in adresini alabilir miyim?

Bunca yıldır izmirde imax imax diye kudururken , var da haberini alamamışsak kendimi yerden yere vurmak isterim .

Zamanım olsa basıp gidip izleyeceğim şu imaxi istanbulda : (

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

İzmir optimum 2. salonda izleyen var mı?
    Jurassic World ilk çıktığı haftasonu gittim.Perde (gözlüksüz bakınca) çok soluktu ve karanlıktı.

Güzelim ses sistemini dayamadılar sona.Sanki çocuk seansını izliyoruz.Dinozor sesini içimde hissettirecek bir sinema yok galiba koca şehirde.

Yorum bekliyorum ona göre terminatörü optimumda izlemeyip balçova kipa 2. salona gideceğim.

Ben akşam izmir optimum'da izledim orjinal/altyazılı salon 2 -- saat 22:00.. İlk defa Cinemaximum da izledim salon çok büyüktü , salonda bi sürü hoparlor var.. Tavanda bile vardı AMA SES ZAYIF niye son ses acmiyorlar? Rahatsiz olacaklar sinemaya gitmesinler

Goruntu cok karanlikti . Salondan kaynaklanmiyor , 3D filmlerin 99% karanlik..

Baska biryerde izlesende goruntu karanlik olacak

Edit: Imax Izmirde yok.. Sadece Ankara ve Istanbulda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 28 Haziran 2015; 12:04:26 >

• İlk defa cinemaximum optimumda izlemenizden olsa gerek.Ben son 1-2 senedir orada izlerim filmleri. Guardians of the galaxy , Yenilmezler ultron çağı , hobbit filmleri vs hepsinde de perdenin rengi yeterli ve ses yüksekti.

3d filmlerde ışık yetersiz ama ben bunu kastetmiyorum.benim dediğim reklam kuşağında bile perdenin soluk olduğu.Film başlarken gözlüğü takmadım yine soluktu perde.

Bir sorun var ve düzeltilmemiş belli ki

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim , balçova cinemaximumda izleyeceğim 5.salonda

• Filmi dün izledim kafamda sorular oluştu

1- 1984'e civa terminatör nasıl geldi ve kyle rees'in yerini biliyordu?
    2- Bir şekilde geldi diyelim sara connor'u öldürmesi gerekmiyor muydu?
    3-Sara 9 yaşındayken gönderilen terminatörü kim yolladı?
    4-2017 ye zaman yolculuğu yaptıklarına john connor nerdeydi? (1984 te birlikte olmadıkları için doğmadı)
  • film beğenilmiş güzel terminatör fanı olarak kaçmaz izlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: YnLYK1

Az önce salondan çıktım. Beyler size kısaca söylemek istediğim şeyler var.

Verdiğim paraya değdi.

Son sahne için Spoiler;

oraya düşünce anlamıştım öyle olacağını arnold reyizin artık yaşlı ve antika değil :D

• Film güzel, ama çok daldan dala atladılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olgu

Filmi dün izledim kafamda sorular oluştu

1- 1984'e civa terminatör nasıl geldi ve kyle rees'in yerini biliyordu?
    2- Bir şekilde geldi diyelim sara connor'u öldürmesi gerekmiyor muydu?
    3-Sara 9 yaşındayken gönderilen terminatörü kim yolladı?
    4-2017 ye zaman yolculuğu yaptıklarına john connor nerdeydi? (1984 te birlikte olmadıkları için doğmadı)

1. Skynet yolladi
    2.denedi zaten beceremedi
    3.film üçleme olduğu için muhtemelen ilerideki filmlerde açıklanacak
    4.bende kötü John 2017 e nasıl geldi onu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 28 Haziran 2015; 17:31:25 >

• Önceki filmlerle ne kadar bağlantılı arkadaşlar.. Öncekileri İzlemeden sinemaya gitsem pişman mı olur muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Önceki filmlerle ne kadar bağlantılı arkadaşlar.. Öncekileri İzlemeden sinemaya gitsem pişman mı olur muyum?

Olursun.
  • arkadaşlar bende yeni cıktım filmden gerçekten süper bi film olmuş , bütün seriyi de izledim ama kafam karıştı , detaylı bi çözümleme yapmak lazım :))
  • balçova kipa cinemaximum 5.salon 16.30dan çıktım film harikaydı.Bi sahnede meşhur jenerik müziğinde ayağımla yere vurarak ritim tuttum.film bittiğinde yanımdaki 2 kişi de ayak vurmaya başlamışlardı

Balçovada ses çok yüksekti ve perde aydınlıktı renkler optimumdaki gibi soluk değildi. bu sebeple balçovada izleyiniz.

kesinlikle izleyin.ilk fragmanını izlediğimde terminatör dizisi gibi olmuş dedim.ama şimdi gördüm ki harika olmuş.

ilk seriyi muhakkak izleyin sonra filme gidin.

sanki 90lardaki o sahneler remix yapılıp remastered bir eser ortaya çıkmış.

Yıllar önce kendi kendime söylemiştim bir gün bu skynet gerçek olacak.yıllar sonra "eşyaların interneti" diye kavram çıktı.adım adım ilerliyoruz o sonuca.belki biz görmeyiz ama bu yazılar bizden sonrakilere evrende asılı kalacak bir mesaj olsun.Biz söylemiştik

Bu kadar komplo teorisi yeter yoksa bu çok düşünüyor diye atarlar quantanamo'ya.

Sankim birkaç dizi mantık hataları vardı filmde

Hayırlı iftarlar...

• İstanbul Profilo AVM sinema salonunda izledim bende, salonları yenilemişler çok güzel olmuş. Film bana göre aksiyona doyurucu bir film olmuş çok beğendim filmi rahatlıkla 10 üzerinden 8-8.5 verebilirim. Ama hep birşeyin eksikliği vardı çözemedim daha onu aşk meşk olayını iyi yaşatamadılar çok aksiyon vardı yani sığdıramamışlar. Arnold'ı yaşlı da olsa görmek güzeldi. Gitmeyi düşünenler kesinlikle gitsinler.

Skynet hala çalışıyor mu bunu sormak istiyorum ? O kadar yıktılar ettiler. Devam filmi gelecek diyorlar.

• İlk 2 film kadar iyi film olmuş. Gerçekten beklenen terminatör filmi olmuş.Oyuncular-yapım ekibi-yönetmen herkesi tebrik ederim.
  • :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    artik IMAX'den baska film izlemiycem.. Gecen sene Godzilla Imax izlemistim Godzilla kukrediginde sesi İliklerime kadar hissettmistim.. 80 milyonluk ulkede sadece 4 Imax salonu olmasi rezillik

Ben Sinemaya goruntu icin degil SES icin gidiyorum

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.