Şimdi Ara

Terminator Genisys (2015) | Arnold Schwarzenegger (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
610
Cevap
8
Favori
26.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

Yorumlar yüzünden izleyesim gelmiyor filmi.

Hayatını ve hayatında atıcağın adımları başka insanların deneyimleri ve cümleleri üzerine yaşıyorsun.Böyle olmayın.

İlk 2 filmden sonrasını hiç sevmemiştim zaten, bunun daha da kötü olduğunu söyleyenler çok. Olumsuz yorum bu kadar fazla olunca beklenti az oluyor sonuçta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film iyi ama olanlarla ilgili çok soru işareti var. Bu zamanda yolculuk olan filmlerde bi gelecege donus var sanırım fazla soru işareti bırakmayan.
  • quote:

Güzel film. Siz olumsuz görüşlere aldırış etmeyin.
  • İlk 3 filmi bitirdim, dördüncüyü de bitirip gidiyoruz inşallah
  • filmi izlemeye gidecektim ama hic buyuk bir beklentim yoktu maksat arnoldun hatrina ve oynamasiyla gittim izledim filmi izledikten sonra terminator serisinin en iyisi olmaya aday olarak gordum film gayet yerinde olmus bazi durumlar aciklanamaz olsada gercekten yapilmalimismis sorusuna iyiki yapilmis dedim gercektende arnold t800 u cok basarili oynamis ve komiklikleri ve tiplemelerle harika bir filmdi.
    filmi altyaziyla izlemenizi tavsiye etmem dublaj harikulade.
    serinin guzellgini oylarsam
    t1 senaryo guzel ses ve muzik kotu
    t2 herseyiyle serinin en iyisi
    t3 kotu demek istemem aksiyon olarak ve arnold severleri eglendiren bir filmdi ucakla tx e binmeler fuze vurma vsvs .d
    t4 vasatti
    t5 t1 t2 kadar iyi hatta esit diyebilirim yeniliklerin eklenmesiyle mesela john connor in hybrid terminator olmasi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Hayatını ve hayatında atıcağın adımları başka insanların deneyimleri ve cümleleri üzerine yaşıyorsun.Böyle olmayın.

İlk 2 filmden sonrasını hiç sevmemiştim zaten, bunun daha da kötü olduğunu söyleyenler çok. Olumsuz yorum bu kadar fazla olunca beklenti az oluyor sonuçta.

Sen yinede kendin izle hocam görüşlere aldırma.
  • Ortaya kötü bir yapıt çıkacak diye beklerken yorumlar falan hep olumlu . gidesim geldi açıkçası . Dublaj bile iyi diyorsanız ?
  • film iyi Terminator ve geleceğe dönüş birlesmis. serinin en iyisi. yani demek istediğim t1 ile t2 bu zamanda ciksaydi yani ilk defa izlemis olsaydik bundan iyi olamazdı.

• Film çok iyi görseller üst düzey 1+2 den sonra en iyisi budur diyorum kesin gidin izleyin
  • Bende filmden geldim az önce beklediğimden daha iyi çıktı bir klasik değil tabi ama tüm karakterler oyunculuklarının hakkını vermiş.Hikaye de güzeldi iyi bağladılar

• Güzel film. Tavsiye ederim.
  • film güzeldi tavsiye ederim
  • ilk filmleri tam hatırlamıyorum yine de gideyim mi
  • Arkadaşlar, film bittikten sondaki sahneyi biri yazabilir mi? Sondaki yazılardan sonra çıkanı. Film biter bitmez salondan ayrıldım. Onu kaçırdım. Ayrıca Terminator serisininin hayranı olup da, bu filmi beğenmeyecek biri olacağını sanmıyorum. Bundan daha iyi bir devam filmi bence olamazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seradonin -- 27 Haziran 2015; 21:35:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

ilk filmleri tam hatırlamıyorum yine de gideyim mi

Filmden alacağın zevk azalır diyeyim.
  • Salonda başlamasını bekliyorum, 3D miş yahu, şu 3D ye alışamadım bi türlü :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncay_d

Salonda başlamasını bekliyorum, 3D miş yahu, şu 3D ye alışamadım bi türlü :)

Hocam filmin sonunda yazıların bitmesine kadar beklerseniz bir sahne varmış. Ben kaçırdım, siz kaçırmayın. 3D olarak yeterli bir film.
  • Gençler ne diyorsunuz gidilir mi filme?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

quote:

Orijinalden alıntı: tuncay_d

Salonda başlamasını bekliyorum, 3D miş yahu, şu 3D ye alışamadım bi türlü :)

Hocam filmin sonunda yazıların bitmesine kadar beklerseniz bir sahne varmış. Ben kaçırdım, siz kaçırmayın. 3D olarak yeterli bir film.

Arkadaşım şimdi okudum mesajını ve iş işten geçti

• hasomen arkadaşımız özel mesaj ile son sahneyi yazdı
    Skynet çekirdeği çalışır vaziyetteymiş ve skynet hologramı ortaya çıkıyormuş. Kısacası devam filmlerine hazır olalım.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.