Şimdi Ara

Terminator Genisys (2015) | Arnold Schwarzenegger (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
610
Cevap
8
Favori
25.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Youtubede 2012 yılında yüklenen videoda Terninator 5 trailer [HD] de eski serilerin başrol oyuncuları oynerken gördüm.Acaba asıl proje buydu iptal mi edildi?
    Vizyona girecek filmde arnold dışında tüm oyuncular farklı,karakterler aynı oldugu halde.
    İki videoyu millete seyrettirin yeni vizyona girecek filmin fragmanını herkes şaka zanneder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden çok çok iyi olan bir filmi yeniden çiviriyorlar? bu film hikaye oalrak T2 olmuş...

t-1000 1984'e sarah connor'ı öldürmeye,skynet'in geleceğini netleştirmeye yollanır ve t-800 sarah connor'u koruma için yollanır.halbuki ben salvation'dan devam edeceğini beklerdim.ayrıca T2 gelmiş geçmiş en iyi filmerlden biriyken yeniden çekmek çok büyük risk.bence naparlarsa pasınlar gölgesinde kalır.efektler çok iyi ama olay sırf o değil.
  • Neyapmışlar böyle baya bir zaman çorbası olcak gibi :) Geçmiş değişcekmi bakalım yoksa zaten geçmişte olmuş ve saklı kalmış bir olay gibimi yansıtacaklar anlamadım

Arnold yaşlanmış Sarah gençleşmiş noluyo yav :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 22 Haziran 2015; 17:34:49 >
  • Filmden sahne.

• John Connor ın babası Kyle Reese ise..
    İkisi aynı anda aynı zamanda gelecekte olması tuhaf...
  • Sen filmi izlememişsin bence. Eğer izledim diyorsan sana özetle anlatayım..

Senaryoya göre ilk zaman diliminde John Connor diye biri yoktu. Makineler ilk zaman diliminde John olmadan savaşı kazanıyorlardı. O zamanda Kyle vardı. Kyle Skynet de zaman makinesine girip geçmişe döndükten sonra Sarah adında bir kadını bulur ve çocuk yapar. Ve bu çocuk John olur. Onu eğiterek ve geleceğe dair bilgiler paylaşarak hazırlanır. Ve böylece zaman dilimi birbirine girer ve karışır. Tabii ki Skynet ne yapacağı bilmiyordu ve böylece Kyle'nin yaptıklarından haberi yoktu ve geçmişe makine göndermedi. Yani demek istediğim ilk zaman diliminde her şeyi başlatan Kyle Reese oluyor. Umarım anlatabilmişimdir
  • Benim bu filmden beklentim yoktu.hele ilk teaserdan sonra filmi unuttum desem yeridir.yalniz film yaklastikca terminator ne de olsa demeye basladim.yeni goruntulerde fena degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: YnLYK1

Sen filmi izlememişsin bence. Eğer izledim diyorsan sana özetle anlatayım..

Senaryoya göre ilk zaman diliminde John Connor diye biri yoktu. Makineler ilk zaman diliminde John olmadan savaşı kazanıyorlardı. O zamanda Kyle vardı. Kyle Skynet de zaman makinesine girip geçmişe döndükten sonra Sarah adında bir kadını bulur ve çocuk yapar. Ve bu çocuk John olur. Onu eğiterek ve geleceğe dair bilgiler paylaşarak hazırlanır. Ve böylece zaman dilimi birbirine girer ve karışır. Tabii ki Skynet ne yapacağı bilmiyordu ve böylece Kyle'nin yaptıklarından haberi yoktu ve geçmişe makine göndermedi. Yani demek istediğim ilk zaman diliminde her şeyi başlatan Kyle Reese oluyor. Umarım anlatabilmişimdir

Kyle Reese gelecekten neden Sara connor için geliyor herhangi bir kadında olabilirdi bu.
    yani sara connor seçilmiş birisi.VE saRa connor a yönelmesi bir emir ve talimat ile oluyor rise nin görevi.
    Senaristler ilk film i yapar iken devamını düşünmedi bence ve burada boşluk oluşturdu.
    Ama ilgi yoğun olunca gişe de,-----toparlayamadılar.
    Sİz senaryoya göre cümleye başlamışsınız ben ise bilimsel veri üzerine konuşuyorum.
    Gelecekte olan bir olayın gerçekleşmesi için önce geçmişte temeli atılmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mzarafet

quote:

Orijinalden alıntı: YnLYK1

Sen filmi izlememişsin bence. Eğer izledim diyorsan sana özetle anlatayım..

Kyle Reese gelecekten neden Sara connor için geliyor herhangi bir kadında olabilirdi bu.
    yani sara connor seçilmiş birisi.VE saRa connor a yönelmesi bir emir ve talimat ile oluyor rise nin görevi.
    Senaristler ilk film i yapar iken devamını düşünmedi bence ve burada boşluk oluşturdu.
    Ama ilgi yoğun olunca gişe de,-----toparlayamadılar.
    Sİz senaryoya göre cümleye başlamışsınız ben ise bilimsel veri üzerine konuşuyorum.
    Gelecekte olan bir olayın gerçekleşmesi için önce geçmişte temeli atılmalı.

Birazcık paradox var, ama bende YnLYK1 arkadaşımız gibi biliyorum olayları.

Örnek olarak, şimdi bilgisayarlar dünyayı ele geçirse ve insanlığı kurtarabilecek biri olarak sen geçmiş zamana gitsen, geçmiş zamanda Türkiyeye değilde Amerika da biryere ışınlansan orada biriyle tanışıp çocuğun olsa gelecekte olmayan yeni bir bireyi oyuna sokmuş oluyorsun.

• Bir Terminator fanatiği olarak, yarın akşam biletimi alıp, izleyeceğim. Umarım iyi bir film ile karşılaşırım.
  • Filmi izledim diyen herkes yanlış bir şeyler yazmış. Gidin bir daha baştan sona izleyin seriyi. Ya da yalnızca ilk iki filmi izleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 25 Haziran 2015; 21:17:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk eleştirilerin çoğu olumsuz. Ama saf aksiyon izlemek isteyenleri tatmin eder diyenler var. Bir de film birçok soru işareti bırakarak bitiyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metroid

İlk eleştirilerin çoğu olumsuz. Ama saf aksiyon izlemek isteyenleri tatmin eder diyenler var. Bir de film birçok soru işareti bırakarak bitiyormuş.

ters olmuş ilk eleştirilerin çogu olumlu.. Hatta James Cameron filmi izledikten sonra işte bu gerçek 3. film dedi...

https://www.yahoo.com/movies/james-cameron-genisys-terminator-endorsement-121016156362.html

Ama izleyelim görelim tabi bu hafta giderim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

İlk eleştirilerin çoğu olumsuz. Ama saf aksiyon izlemek isteyenleri tatmin eder diyenler var. Bir de film birçok soru işareti bırakarak bitiyormuş.

ters olmuş ilk eleştirilerin çogu olumlu.. Hatta James Cameron filmi izledikten sonra işte bu gerçek 3. film dedi...

https://www.yahoo.com/movies/james-cameron-genisys-terminator-endorsement-121016156362.html

http://www.rottentomatoes.com/m/terminator_genisys/

Hiç de ters olmadı. 6 eleştiriden beşi olumsuz biri olumlu. Ayrıca Cameron'ın ne düşündüğü beni hiç ilgilendirmiyor. Spielberg de Jurassic World'u övmüştü ama nasıl film çıktı biliyoruz sonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 26 Haziran 2015; 2:42:17 >

• quote:

quote:

quote:

Hiç de ters olmadı. 6 eleştiriden beşi olumsuz biri olumlu. Ayrıca Cameron'ın ne düşündüğü beni hiç ilgilendirmiyor. Spielberg de Jurassic World'u övmüştü ama nasıl film çıktı biliyoruz sonunda.

Terminator hakkında yorum yapıyorsun ve Terminatoru yaratan adamın ne düşündüğü seni ilgilendirmiyor mu o zaman sen çizgi film falan izle boşver sana uzak bu filmler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 26 Haziran 2015; 3:11:36 >

• dublajlı izlenir mi sizce ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Terminator hakkında yorum yapıyorsun ve Terminatoru yaratan adamın ne düşündüğü seni ilgilendirmiyor mu o zaman sen çizgi film falan izle boşver sana uzak bu filmler.

Diyorsun.

• quote:

quote:

quote:

• Giden var mı filme ?

• Filmin çekileceği haberi ilk çıktığında bir heyecan yaratsa da zamanla heyecan bırakmadı seri çöküşe gidiyor.

1 ve 2'yi gerçekten güzel filmlerdi sonrası berbat.
    Bu filmden hiç umudum yok yarın gideceğim muhtemelen.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.