Şimdi Ara

Terminator Genisys (2015) | Arnold Schwarzenegger (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
610
Cevap
8
Favori
25.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • imax 3d gelecek, müzikler de hans zimmer dan, kaçmaz bu film
  • trailerlara aldırmayın arkadaşlar... Filmlerin bitmemiş hali... Fragmandaki efektlerle filmdekilerin alakası olmayacak... Jurassic World içinde öyle dediler ama her fragmanda efektlerin iyileştrildiği görüldü

•  Terminator Genisys (2015) | Arnold Schwarzenegger
  • Trailerlar çok iyi, umarım film de öyle olur. Serisini sevdiğim nadir fillerden. Kabak tadı vermiyor
  • Yalnız bu trailer'i izlerken çok fazla spoiler verdi gibime geliyor. Yeni makineyi trailerde gösterildiği gibi nasıl ortadan kaldıracağı iyi biliyorum. Size söylemek istemem resmen çok ağır spoiler verdi.

Yine de gidip izleyeceğim ama hevesim kaçtı diyebilirim. İnşallah yanılırım.
  • beyler terminatör 1'de kyle reese diye bir karakter vardı john connorın babası ne oldu ona direk filmden çıkartmışlardı bir dahada gözükmedi
  •  Terminator Genisys (2015) | Arnold Schwarzenegger

Terminator Genisys (2015) | Arnold Schwarzenegger

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Terminator Genisys TV SPOT

Ayrıca daha önce anlattığım gibi CGI çalışmaları henüz bitmediği söylemiştim. Bu TV SPOT çıktığında yanılmamıştım. Bu da kanıtı;

Fragman 2 de bulunan Eski Hali;

Bu da TV SPOT'ta çıkan yeni hali;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnLYK1 -- 21 Mayıs 2015; 22:50:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: forsaken54

beyler terminatör 1'de kyle reese diye bir karakter vardı john connorın babası ne oldu ona direk filmden çıkartmışlardı bir dahada gözükmedi

İlk filmde öldü o hocam
  • Bu rol için artık yaşlı olduğunu düşünsemde Arni'yi tekrar Terminatör rolünde görmek güzel olacak.ama asla doksanlardaki tadı vermeyecek.bunu kabul etmemiz gerek.T3 bile T2'nin gölgesinde kalmışken bu film için fazla beklentiye girmek tam bir hayal kırıklığı olur.fragmanlarda Arnoldun yaşlı yüzü çok göze batıyor.Keşke diyorum yıllarını valilikle,başkan olma umuduyla harcayacağına tüm enerjisini bu serilerin devamına harcasaydı.
  • Off hemen çıksada izlesek acayip merak ettim nasıl olacak diye
  • Emilia Clarke'ı beğenmemiş adamlar komedi gerçekten :D :D :D
    Emilia için gidilir filme..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Orijinalden alıntı: forsaken54

beyler terminatör 1'de kyle reese diye bir karakter vardı john connorın babası ne oldu ona direk filmden çıkartmışlardı bir dahada gözükmedi

İlk filmde öldü o hocam

iyide hocam terminatör 5'de fragmanda geçmişe giden adam kyle reese john connorın babası değilmi o adam çok mantık hataları var filmde
  • Terminator Genisys Movie Clip #1 ve #2

Spoiler içerir.

• Arnold abimiz acaba ne zaman emekli olacak? Bu filmin ardından devam filmi gelecekmiş 2017'de. Terminatör'ün ilk filmi 1984 yılında çıkmış, seri 30 yılı çoktan devirmiş bile.
  • Tanıtım filmini izledim ama pek çekici gelmedi. Çok fazla bilgisayarda oluşturulmuş sahne var , yapay duruyor.
  • arkadaşlar önceki filmleri izlemeden bunu izlesem bişey anlarmıyım ? devam filmi mi yoksa baştan çekim mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

arkadaşlar önceki filmleri izlemeden bunu izlesem bişey anlarmıyım ? devam filmi mi yoksa baştan çekim mi ?

Devam say . Devam devam

hic ugrasmaya gerek yok oncekileri izle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni yönetmenler ne salak kardeşim. Şu filmi çıkartacaksın T3000'ü alenen gösteriyorsun. Hayır filmin ortasında belli olsa millet dumur olsa çok şey mi istiyorum. Bir de postere koymuşlar. Herkes biliyor John Connor'un T3000 olacağını.
  • Bu filme gitmeden once hangi eski filmeri izlemeliyiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.