Şimdi Ara

Terminator Genisys (2015) | Arnold Schwarzenegger (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
610
Cevap
8
Favori
25.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: etihadb

Bu filme gitmeden once hangi eski filmeri izlemeliyiz

Hepsi

T1 , T2 , T3 ve T4 izlemen lazim .

ha eğer istersen

T2 ile T3 arasindaki olaylari anlatan bir dizi vardi suan bitti .

Terminator Sara Connor'un Günlükleri diye .

ama dizi senin merakina ve istegine kalmis .

ama filmlerinin hepsini izle kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • James Cameron Terminator Genisys hakkında yorumladı. Videoyu açmadan önce trailerde hiç görmediğiniz sahneler var. Spoiler içerir.

• quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

Bu filme gitmeden once hangi eski filmeri izlemeliyiz

Terminatör serisi haricinde Sarah Connor chronicles
  • Film fragmanindan anladigim kadariyla izlemek.icin mukemmel bir film olacagini dusunuyorum ama atmosfer namina bir sey yok gibide duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Riqus

Film fragmanindan anladigim kadariyla izlemek.icin mukemmel bir film olacagini dusunuyorum ama atmosfer namina bir sey yok gibide duruyor

Filmi görmeden bir şey diyemeyiz hakikaten ben olumlu düşünüyorum. Gerek CGI gerekse senaryo bakımından iyi gibi duruyor. Yine de görmeden bir şey diyemeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YnLYK1

quote:

Orijinalden alıntı: Riqus

Film fragmanindan anladigim kadariyla izlemek.icin mukemmel bir film olacagini dusunuyorum ama atmosfer namina bir sey yok gibide duruyor

Filmi görmeden bir şey diyemeyiz hakikaten ben olumlu düşünüyorum. Gerek CGI gerekse senaryo bakımından iyi gibi duruyor. Yine de görmeden bir şey diyemeyiz.

Yok hocam , tabiki dogru soyluyorsun ben fragmana gore analoz yaptim .

film cok guzel olucak gibi ama atmosfer yok gibi geldi :/

• Yalnız CGI Arnold modelini çok beğendim. Neredeyse Salvation'dan daha iyi duruyor.
  • Tam sinemada izlemelik film.geliyor belli valla zTen terminator serisine saygimiz vardir ilk iki film efsane uc idare 4 begenmemstim.hic burda arnouldda donuyir bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film Terminatör ise ve Cast'ta Arnold S. varsa film zaten hiçbirşey anlatmasın 7.5 alır.

Efsane 2.filmdir bana göre Judgement Day.

Şu filmlerde keşke karakterleri ilk filmdekilerle devam edebilseler ama.

Özellikle Sarah Conner rolüne, Linda Hamilton çok yakışıyordu.

Ama olsun merakla bekliyorum filmi.
  • Hızlı ve öfkeli den sonra beklediğim tek film buydu. Bi önceki filmi ilk seriye göre pek de beğenmesem de efsane geri dönecek bu sefer.
  • Linda hamiltona benzeyen birini bulsalarmiş keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Fİlmden beklentim yoktu, niyeyse hala kötü olacağını düşünüyorum ama bu video heyecan yarattı bende. Bakalım tepkiler olumlu olursa sinemaya giderim.

• Kesinlikle arlond gençliğini nasıl yüz makyajı ile yapmışlar gerçekten hollwood bu işin öncüsü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Serinin hayranları belki kızacak ama benim için Terminator; ilk iki filmdir. Sonradan çekilen iki film hiç bir zaman ilk iki film kadar kaliteli değildi. Bu filmden de pek ümitli değilim.

Serinin en iyisi Terminator 2'dir bana göre, üçüncü filmde fena değildi bunu da merakla bekliyorum, fragmandan gördüğüm kadarıyla güzel bir film olacak Salvation gibi değil, birtek Salvation'ı beğenmemiştim.

Arnold'ın meşhur lafını duymayı özledik I'll be back.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 14 Haziran 2015; 13:43:29 >
  • Filmden sahne.
  • Arkadaşlar bu filmde ilgili her şeyi bu linkte bulacaksınız. Yalnız çok sahneler içeriyor.

Terminator Universe
  • İkinci film ayarında bir film olursa her türlü tutar bence.
  • çok sağlam bir film geliyor

hayatımda seri olarak hastası olduğum ender filmlerden biridir hala evin kapısını dadan dan dadan diye çalarım alışkanlık olmuş yıllardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Fİlmden beklentim yoktu, niyeyse hala kötü olacağını düşünüyorum ama bu video heyecan yarattı bende. Bakalım tepkiler olumlu olursa sinemaya giderim.

James Cameron boşuna övmez.. Hele ki yapmış olduğu o efsane 2 filmin üstüne bu filmi yorumlayıp güzel diyorsa tamamdır benim için...

Sinemaya gitmek şart oldu...

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.