Şimdi Ara

Terminator Genisys (2015) | Arnold Schwarzenegger (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
610
Cevap
8
Favori
26.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zeqqqqq

Emilia Clarke'ı Sarah Connor rolüne yakıştıramayan bir tek ben mi varım forumda? tamam vurmayın yeter

Yok hocam yalnız değilsin ben de yakıştıramıyorum valla .

• Trailer 2 beni çok şaşırttı. Arnold reyize karşı 3 düşman olacak. Genç Arnold, T-1000 ve John Connor'a benzeyen T-1000'den daha gelişmiş bir makine(Daha doğrusu makine değil, belki de Skynettir veya T-950 modeli olan sıvıdan yapılmış bir iskelet olabilir.).

Ama CGI'ya çok önem verse iyi olurdu mesela T3 havası olsa iyi olurdu. Sanki bir dandik oyun firması tarafından yapılmış gibi duruyor. Çünkü Terminator 3 zamanında yapılan CGI efekti o yıllarda yapılmış en iyi CGI'ydı.

Yine de heyecanlıyım tabi. Umarım T2'ye kadar, T3 veya Salvationdan daha iyi film çıkar karşımıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnLYK1 -- 13 Nisan 2015; 19:39:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YnLYK1

Trailer 2 beni çok şaşırttı. Arnold reyize karşı 3 düşman olacak. Genç Arnold, T-1000 ve John Connor'a benzeyen T-1000'den daha gelişmiş bir makine(Daha doğrusu makine değil, belki de Skynettir veya T-950 modeli olan sıvıdan yapılmış bir iskelet olabilir.).

Ama CGI'ya çok önem verse iyi olurdu mesela T3 havası olsa iyi olurdu. Sanki bir dandik oyun firması tarafından yapılmış gibi duruyor. Çünkü Terminator 3 zamanında yapılan CGI efekti o yıllarda yapılmış en iyi CGI'ydı.

Yine de heyecanlıyım tabi. Umarım T2'ye kadar, T3 veya Salvationdan daha iyi film çıkar karşımıza.

Aynen o T-1000 olması gerektiğinden daha kötü duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

Hocam bence o gülmeyi öğrensin önce, sonra dans, yüzme. İyiki de kesilmiş dediğim, T2'deki kesilmiş sanhede gülme şeklini hatırlayalım

Terminator Genisys (2015) | Arnold Schwarzenegger

• quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

quote:

Orijinalden alıntı: zeqqqqq

Emilia Clarke'ı Sarah Connor rolüne yakıştıramayan bir tek ben mi varım forumda? tamam vurmayın yeter

Yok hocam yalnız değilsin ben de yakıştıramıyorum valla .

Nedense bende yakıştıramıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trailer 2, efektler film değilde ikinci sınıf dizi efektleri gibi. Pek umut verici gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 16 Nisan 2015; 15:39:29 >
  • çoçukluğumdan beri çok sıkı bir terminator fanıyım ama gitgide umudumu kaybediyorum.film sıradan tv dizisi gibi duruyor.inşallah yanılıyorumdur.
  • Arkadaşlar bir yabancı haber sitesinde gördüğüme göre CGI henüz test aşamasındaymış. Yani demek istediğim henüz bitmiş olan bir şey yok. Hala düzeltmeye ve geliştirmeye çalışıyorlar. Umarım T3'deki CGI gibi olursa film mükemmel olur.
  • Trailerde CGI efekti henüz test aşamasında olduğu için bir kaç örnek resim atıyorum.

Öncesi:
    Sonrası:
    Öncesi:
    Sonrası:

• quote:

Trailerde CGI efekti henüz test aşamasında olduğu için bir kaç örnek resim atıyorum.

Öncesi:
    Sonrası:
    Öncesi:
    Sonrası:

CGI nedir kardeşim?

• quote:

Orijinalden alıntı: VI.MURAD

quote:

Trailerde CGI efekti henüz test aşamasında olduğu için bir kaç örnek resim atıyorum.

Öncesi:
    Sonrası:
    Öncesi:
    Sonrası:

CGI nedir kardeşim?

Bilgisayar efekti , görsel efekt

hani yesil arka planda yapilan cekimler varya o kardeş :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arada yıl farkı olduğunu beğenilmiyor gel velakin ilk terminator çıktığında ve 2.çıktığında 3.yü iple bekliyorlardı
  • İmax e gelcekmi acaba ?
  • Yıl farkıyla alakası yok. Terminator serisinin en iyi filmi 2. (Judgment Day) filmiydi. Haliyle 3'ün beklenmemesi işten bile değildi. Gel gelelim kullanılan günümüz cgi'yı aşırıya kaçtığında son derece yapay duruyor. Bu filmde de ben onu sezdim şahsen. Bunun en yakın örneği LOTR efektiyle Hobbit efekti.. Emekten kaçacağım diye her şeyi yeşil perdeye emanet ederseniz sadece yapay bir görsellik elde edersiniz hepsi o.
  • Evet Imax'e gelecek. Hatta IMAX 3D 'de gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnLYK1 -- 23 Nisan 2015; 22:03:33 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YnLYK1 kullanıcısına yanıt
    Ooo süper hocam sağolun. Imax de kaçmaz bu film.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.