Şimdi Ara

Terminator Genisys (2015) | Arnold Schwarzenegger (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
610
Cevap
8
Favori
25.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Traileri beğenmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: punkemre

quote:

Orijinalden alıntı: Calligiato

Çocukluğumuzun filmi terminatör 2 ydi...Arnold reyizde var koşa koşa gidicez...

Yannız...Şu Emilia Clarke'dan sarah falan olmaz...Kötü oyuncu falan demiyorum ama o rol için yanlış kişi...Daha sert ifadeli, Linda Hamilton'u aratmayacak biri seçilmeliydi...

aynen katılıyorum ondan sarah olmaz bebek yüzlü çünkü çocuk gibi kalmış sarah connoru oynayacak hatun daha atletik ve ve vahşi olmalıydı

genç hali gibi mi olmuş?

• Oyuncu seçimleri film hakkında belirleyici etken olacak gibi. John Connor'ı başka biri oynasa iyi olurmuş, ilk başta düşünülen Tom Hardy bu role iyi giderdi.

• Berbat görünüyor.
  • arnld hariçinde kötü bir film..bi tek onun vucudu güzel
  • Terminatörün iyisi kötüsü olmaz.
  • Kötü olduğu bilinse bile eskiye hürmeten izlenecek filmler vardır , işte bu film o filmlerden biri.

Başka ne var mesela ,rocky , rambo , alien , predator , indiana jones , peter kackson ın orta dünya filmleri, freddy krueger , jason .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AMADEUS_ -- 5 Aralık 2014; 17:23:12 >
  • Oyuncu kadrosu zayıf.
    1.57'lik hatunu Sarah Connor yapmışlar. Oyunculuğunu da beğenmiyorum Emilia'nın.
  • trailer ı izledim de herkese katılaraktan sarah olmamış bence ne bileyim mesela TWD deki magi olmazmıydı mesela daha sert bir duruşu vardı onun. Neyse sonucta olan olmuş terminatör filmi çıkacak ben de izleyeceğim kaçışı yok.
  • Salvation dan sonra olanları anlatan bir film olsaydı keşke, hikaye bir türlü sonlanmıyor. Hep aynı, başa dönüp duruyor...

İlle Nolan mı çeksin kardeşim güzel bir seri olması için, şunu adam gibi 1-2-3-4 yapın da izleyelim.
  • Kesinlikle sarah için popilist bir yaklaşımla gözde olan emilia seçilmiş, gerçekten yanlış bir tercih daha ağır biri lazımdı o rol için böyle sert cool tarzdan biri

• İşin içinde arnold olduğuna göre çok da kötü olmaz. Adam zaten zengin ve tanınmış birisi.niye kariyerine kötü bir film eklesin ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğin zorla yapılmış bir film imajı var.Oyuncu seçimleri tek kelimeyle,genel kanının da olduğu gibi : berbat! Sırf eski zamanların hatrına izleyeceğim ama sıfır beklenti.
  • trailer seyrettim ve çok heyecanlandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Las de la Intuicion

Ohooo 2014'e daha çook var

• Hâlâ anlayamadılar , Terminator 2 nin üstüne Terminator filmi çekilmez. Çekilse Cameron çekerdi zaten.

• T-1000 jesti yapmışlar ama yemezler. Terminator 2'nin eline su dökemeyecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Aralık 2014; 14:21:44 >
  • Emilia Clarke bencede olmamış izleyince görücez bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: wakara

bu forumda begenilen fragmanlar vasat begenilmeyen fragmanlar iyi cikiyor. Yani begenmedigijiz icin sayenizde umitlendim. demek ki iyi cikacak.
    bu arada arkadaşlar anlamadiniz mi fragmandan
    1- sarahin gençliğine gidelecek o yüzden genç biri. bir nevi gelecege donus versiyonu olacak.
    2- düşman iki tane biri sivi robot ikincisi t1 deki kötü arnold.
    3- kurtarıcı yine iyi arnold. yani arnold 2 karakter olup hem iyi hem kötüyü oynayacak.
    4- t1 deki ilk zamanlara donulecek (ayni sahnelere görebiliriz gönderme yapacqklar) yani öldürülmek istenen bu sefer sarahi hamile bırakan o adam gerçek insan olacak.
    yani geleceğe dönüş versiyonlu bi Terminator izleyecegiz. senaryo guzele benziyor.
    benim fragmandan anladigim bu.

işte budur helal olsun

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.