Şimdi Ara

Terminator Genisys (2015) | Arnold Schwarzenegger (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
610
Cevap
8
Favori
25.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aksiyona doyacağımız bir film olacağı kesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fena değil ya.
  • t 1000 e benzeyen japon bulacaklarını söyleselerdi asla inanmazdım!! çocukluğuma geri döneceğim
  • Film özüne dönmüş, 4 deki gibi tamamen gelecekte geçmemesi sevindirici. Fragmana göre aksiyon bir hayli fazla, umarım senaryoyu zayıf tutmamışlardır. Zaman makinesini de görebildik sonunda.
    T-1000 gibi serinin en güçlü düşmanını yeniden karşımıza çıkarmaları güzel bir hamle, ayrıca düşman T2 deki halinden daha hareketli görünüyor. Yine de nasıl T-101 i Arnold oynuyorsa T-1000 i de Robert Patrick oynamalıydı diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 4 Aralık 2014; 21:24:42 >
  • t-1000 kısaca sıvı metal yani civa varsa sıkıntı yok

• Fragman berbat, hiç olmamış.
  • Çocukluğumuzun filmi terminatör 2 ydi...Arnold reyizde var koşa koşa gidicez...

Yannız...Şu Emilia Clarke'dan sarah falan olmaz...Kötü oyuncu falan demiyorum ama o rol için yanlış kişi...Daha sert ifadeli, Linda Hamilton'u aratmayacak biri seçilmeliydi...
  • güzele benziyor cidden bu sefer çok ümit verici hayal kırıklığı uğratmaz umarım
  • Otobüs takla sahnesini Walking Dead ekibi çekmiş belliki :)
    Nihayet bedenini daha efektif kullanan bi t 1000 yapmışlar,robotlara doyucaz anlaşılan bol bol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calligiato

Çocukluğumuzun filmi terminatör 2 ydi...Arnold reyizde var koşa koşa gidicez...

Yannız...Şu Emilia Clarke'dan sarah falan olmaz...Kötü oyuncu falan demiyorum ama o rol için yanlış kişi...Daha sert ifadeli, Linda Hamilton'u aratmayacak biri seçilmeliydi...

aynen katılıyorum ondan sarah olmaz bebek yüzlü çünkü çocuk gibi kalmış sarah connoru oynayacak hatun daha atletik ve ve vahşi olmalıydı
  • Calligiato kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle haklısınız hatun fazla sevimli kalıyor bu role bide john connor rolü daha tanınmış birine verilmeliydi bence

• Arnold reyiz dışında ki oyuncular pek olmamış rolleri için...

• Çok güzel görünüyor film şimdilik. Sırf Arnold için bile izlenir. Emilia Clarke da her türlü Linda Hamilton'dan iyidir bu arada.
  • Civa robota Keanu Revese iyi giderdi
  • Fragman hiç umut vermiyor, zaten oyuncu seçimleri bile öylesine abesle iştigal duruyor ki filmin geri kalanının nasıl olacağı pek umurumuzda olamıyor bile. Sinemada Sarah Connor karakterinin yeri bambaşkadır, bir güçlü ve kodum mu oturan kadın imajı gelir direkt aklınıza, ki Lında Hamilton da bu tanıma oldukça iyi oturan bir isimdi ama ondan sonra tutup sırf popüler diye bütün o vurdu kırdıyla işi bile olmayacak tarzdaki bir görüntüye ve de çocuksu bir fiziğe sahip Emilia Clarke'a bu rolü vermek saçmalık. Spartacus'ün Varro'sundan ise ne derece bir Kyle Reese olur onu tahmin edemeyecek kadar kendisinin oyunculuğunu hatırlayamıyorum ama inanın Sarah ve John Connor seçimlerinin alaladeliğinden buna fırsat gelmeyebilir veya onların yanında gayet sırıtmayabilir.

John Connor seçimi ise daha da evlere şenlik, ki vasat nitelikteki avantür filmlerin oyuncusu olabilecek bir Jason Clarke yoluyla dünyayı kurtaracak adam inandırıcılığı vermek çok zor. Yerden yere vurulan Salvation'ın kadrosu bile bunun yanında çok daha kaliteliydi, John Connor inandırıcılığına fazlasıyla sahip bir Bale'i barındırıyordu en azından, onu da rezalet bir kurgu ve senaryoya mahvetmeselerdi elbet...

Çekik göz T-1000 meselesine girmiyorum bile. Hani filmleri fragmanından yargılamayı sevmem ve doğru da bulmam ama bazı şeyler çok göze batıyor, genel anlamda yeni tarzda bir T2 esintileri içeren deneme gibi duruyor ama olmayacak gibi, hani bu kadrodan bir beklentim de yoktu ya, o yüzden büyük bir hayal kırıklığına uğramadığımı söylemeliyim. Gelsin izlenir elbet, ama fragman beklentilerimi hayli düşürdü, Terminator dendi mi ilk ve ikinci filmi akılda canlandırmaya ve onlara özel yer ayırmaya devam.

• Fırtınadoğan olmamış bence, yakıştıramadım. daha soğuk biri olabilirdi. lena headey, sarah wayne callies gibi.
  • Trailer leş gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    bu forumda begenilen fragmanlar vasat begenilmeyen fragmanlar iyi cikiyor. Yani begenmedigijiz icin sayenizde umitlendim. demek ki iyi cikacak.
    bu arada arkadaşlar anlamadiniz mi fragmandan
    1- sarahin gençliğine gidelecek o yüzden genç biri. bir nevi gelecege donus versiyonu olacak.
    2- düşman iki tane biri sivi robot ikincisi t1 deki kötü arnold.
    3- kurtarıcı yine iyi arnold. yani arnold 2 karakter olup hem iyi hem kötüyü oynayacak.
    4- t1 deki ilk zamanlara donulecek (ayni sahnelere görebiliriz gönderme yapacqklar) yani öldürülmek istenen bu sefer sarahi hamile bırakan o adam gerçek insan olacak.
    yani geleceğe dönüş versiyonlu bi Terminator izleyecegiz. senaryo guzele benziyor.
    benim fragmandan anladigim bu.

• Trailer hoşuma gitmedi ne yazık ki. Sanırım ilk Terminatör'ün oluş hikayesi anlatılacak.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.