Şimdi Ara

Terminator Genisys (2015) | Arnold Schwarzenegger (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
610
Cevap
8
Favori
25.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar arnoldun face sayfasinda filmin teasiri var buraya koyamadim bi bakin isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRAILER TEASE

• T-1000 diğer adıyla sıvı metal geri dönüyor sonunda. 2.filmin havasını verir umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 3 Aralık 2014; 22:12:54 >
  • Bu film fena batacak. Görüntüler ikinci sınıf duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

TRAILER TEASE

oha inanmam t 1000 geri mi dönüyor

• Heyecan verici ama teaserdaki efekt ve görüntü kalitesiyle çıkarsa rezil olurlar. T-1000 cgi olduğu çok belli. Uzaydan gözüken dünyadaki patlamalarda çok kalitesizdi ama film daha yapım aşamasında bunlar daha tam hazırlanmamış görüntüler.

• İnanilmaz sevindim. Bale de oynar yine umarim.

• Ohaa T-1000'de var acaba yine Robert Patrick mi canlandıracak
  • Teasera bakınca 2. filmin remake hali gibi geldi - he is back yerine - He will be back deselerdi i will be back deselerdi daha etklilerdi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

Bu film fena batacak. Görüntüler ikinci sınıf duruyor.

bunlar ilk teaser/trailer oldugu için görüntüler tam işlenmemiş olabiliyor.Diğer filmlerin yanında geç kalınmamak için hemen teaser ları yayınlıyorlar... Jurassic World fragmanına bakarsanız tylosaurus sudan zıpladıgında Cgi ne kadar kötü... O film öyle çıkamaz yani.... Oda düzelecektir film çıkana kadar.
  • daha öncede söyledim oyuncular tırt. bu nedenle pek sıcak bakmıyorum bu filme. ama yinede seyeredeceğim tabi.
  • Terminatör iyi de olsa kötü de olsa mutlaka gişe yapacaktır diye düşünüyorum.
  • Ben efsane serilere genç, yakışıklı adamların koyulmasından rahatsızım aslında. Sanki filmi onun için çekmişler gibi oluyor bir süre sonra.

Mesela Jurassic World bunlardan biri. İlkinde genelde yaşı geçkin adamlar vardı, biraz daha ağır havası oluyordu o zaman. Şimdi genç ve yakışıklı adamın pozlarını, artistliğini izliyoruz. Bu film de o tip film gibi geldi.

Umarım hayal kırıklığı olmaz.
  • Çerezlik devam filmlerinden olacak gibi duruyor.Eski heyecan yok maalesef ama yinede kesin izleyeceğim filmler arasında.
  • genel de bu tarz uzun bir aradan sonra devam kararı alan filmler maalesef başarısız oluyor ama umarım yanılırım Bu arada terminatörler sanki az yaşlanmış artık nasıl bir teknolojiyse
  • Yine göz alıcı efektler olacak o kesin ama bir beklentim yok filmden. T 1000 hayranları için çekilmiş bir film gibi duruyor.
  • Son filmine kadar bütün filmlerin iyi-kötü zevkle seyrettim. Ama son filmi gerek kadrosu, gerek 80 yaşındaki arnold u geri getirmeleri beni pek cezbemedi. Son filmde artık savaş başlamış, john conner insanlar arasında artık lider kabul ediliyordu. Yapacakları efsaneyi bitirecekleri son bir filmdi. İnsanlar bir şekilde kazanacaktı. Bu film artık yapımcıların yeni bir uçak almak için çektikleri bir film olacaktır kanımca. Kadroda Jai Courtney hariç beğendiğim birisi yok. Hele hele "seri yeniden çekiliyor" haberlerinden sonra malesef beklentilerim en diplerde oldu. Seriyi yeniden çekmenize gerek yok. Bütün filmleri hala oturup zevkle seyredilecek vaziyette.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X@ndeR -- 4 Aralık 2014; 20:37:23 >
  • Arnold Schwarzenegger reyiizzzzz

I'll be back
  • Video engellendi
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.