Şimdi Ara

Terminator Genisys (2015) | Arnold Schwarzenegger (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
610
Cevap
8
Favori
26.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Önceki filmlerle ne kadar bağlantılı arkadaşlar.. Öncekileri İzlemeden sinemaya gitsem pişman mı olur muyum?

Gitmeden mutlaka izle.. Ben izlemeden gittim filmin 80% anlamadim ;(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

artik IMAX'den baska film izlemiycem.

Aferin.
  • 2 kelimeyle; GİDİN İZLEYİN

gerçekten iyi film olmuş.

arnold olmasa bile iyi film olurmuş.

arnoldsız 7.5/10

arnoldlı 8/10

filmin sonunda yazılar 3 dk da bitiyo zaten. ister bekleyin izleyin, ister burda spoilera almışlar zaten onu okuyun.

filme olumsuz yorum yapanları kaale bile almayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

artik IMAX'den baska film izlemiycem.. Gecen sene Godzilla Imax izlemistim Godzilla kukrediginde sesi İliklerime kadar hissettmistim.. 80 milyonluk ulkede sadece 4 Imax salonu olmasi rezillik

Ben Sinemaya goruntu icin degil SES icin gidiyorum

imaxi geçtim. Belli bir standartı yakalasa sinemalar çok iyi olacak. Ufak berde işini bitirmeleri lazım ve kaliteli ses sistemi standart olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

İstanbul Profilo AVM sinema salonunda izledim bende, salonları yenilemişler çok güzel olmuş. Film bana göre aksiyona doyurucu bir film olmuş çok beğendim filmi rahatlıkla 10 üzerinden 8-8.5 verebilirim. Ama hep birşeyin eksikliği vardı çözemedim daha onu aşk meşk olayını iyi yaşatamadılar çok aksiyon vardı yani sığdıramamışlar. Arnold'ı yaşlı da olsa görmek güzeldi. Gitmeyi düşünenler kesinlikle gitsinler.

Skynet hala çalışıyor mu bunu sormak istiyorum ? O kadar yıktılar ettiler. Devam filmi gelecek diyorlar.

credits aktıktan sonra ek sahne vardı

enkazın içinde skynet çekirdeği sapasağlam duruyordu ve skynet in hologramı belirdi adam dokuz canlı ölmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gollory

quote:

Orijinalden alıntı: Krone

İstanbul Profilo AVM sinema salonunda izledim bende, salonları yenilemişler çok güzel olmuş. Film bana göre aksiyona doyurucu bir film olmuş çok beğendim filmi rahatlıkla 10 üzerinden 8-8.5 verebilirim. Ama hep birşeyin eksikliği vardı çözemedim daha onu aşk meşk olayını iyi yaşatamadılar çok aksiyon vardı yani sığdıramamışlar. Arnold'ı yaşlı da olsa görmek güzeldi. Gitmeyi düşünenler kesinlikle gitsinler.

Skynet hala çalışıyor mu bunu sormak istiyorum ? O kadar yıktılar ettiler. Devam filmi gelecek diyorlar.

credits aktıktan sonra ek sahne vardı

enkazın içinde skynet çekirdeği sapasağlam duruyordu ve skynet in hologramı belirdi adam dokuz canlı ölmüyor

olsun olsun yapsınlar bir film daha güzeldi izlemesi zevkliydi Skynet bu ya boru mu öyle iki bombayla bitiremezler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: olgu

Filmi dün izledim kafamda sorular oluştu

1- 1984'e civa terminatör nasıl geldi ve kyle rees'in yerini biliyordu?
    2- Bir şekilde geldi diyelim sara connor'u öldürmesi gerekmiyor muydu?
    3-Sara 9 yaşındayken gönderilen terminatörü kim yolladı?
    4-2017 ye zaman yolculuğu yaptıklarına john connor nerdeydi? (1984 te birlikte olmadıkları için doğmadı)

1. Skynet yolladi
    2.denedi zaten beceremedi
    3.film üçleme olduğu için muhtemelen ilerideki filmlerde açıklanacak
    4.bende kötü John 2017 e nasıl geldi onu anlamadım

Kardeş yanlışın var
    1. filmde sadece kötü arnold (t800) var 1984 de geçiyor.
    2. film ise 1991 geçip t1000 var civalı terminatör

Bu filmde 1984 de geçtiğine göre t1000 olmaması lazım. Zaten 1984 ten 2017 ye geçtiler.

• quote:

quote:

quote:

Filmi dün izledim kafamda sorular oluştu

1- 1984'e civa terminatör nasıl geldi ve kyle rees'in yerini biliyordu?
    2- Bir şekilde geldi diyelim sara connor'u öldürmesi gerekmiyor muydu?
    3-Sara 9 yaşındayken gönderilen terminatörü kim yolladı?
    4-2017 ye zaman yolculuğu yaptıklarına john connor nerdeydi? (1984 te birlikte olmadıkları için doğmadı)

1. Skynet yolladi
    2.denedi zaten beceremedi
    3.film üçleme olduğu için muhtemelen ilerideki filmlerde açıklanacak
    4.bende kötü John 2017 e nasıl geldi onu anlamadım

Kardeş yanlışın var
    1. filmde sadece kötü arnold (t800) var 1984 de geçiyor.
    2. film ise 1991 geçip t1000 var civalı terminatör

Bu filmde 1984 de geçtiğine göre t1000 olmaması lazım. Zaten 1984 ten 2017 ye geçtiler.

2.filmdekiyle aynı liquid terminator değil farklı Modeller ya da en azından ben öyle anladim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 29 Haziran 2015; 0:44:54 >

• ben son sahneyi izlemek istedim ama cinemaxımum erzurum sağolsun hemen film'i kapadı bende
    şikayeti bastımmmmmm

• nete düşmesini bekliyooook
  • o müthiş müziği bazı sahnelerde çalıyormu ?
  • Khaleesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkemre

o müthiş müziği bazı sahnelerde çalıyormu ?

evet çalıyor onun olmaması başlıca boykot sebebi olur zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 29 Haziran 2015; 14:14:56 >
  • Ben filmi çok beğendim

• quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Filmin çekileceği haberi ilk çıktığında bir heyecan yaratsa da zamanla heyecan bırakmadı seri çöküşe gidiyor.

1 ve 2'yi gerçekten güzel filmlerdi sonrası berbat.
    Bu filmden hiç umudum yok yarın gideceğim muhtemelen.

Filmden umudum yok demiştim ama gayet güzel bir film olmuş.
    Gidin izleyin seride 3. en iyi filmidir bana göre.
  • Film gayet iyiydi arkadaşlar ve pek beklentimde yoktu filmden. Benim için jurassic faciasından sonra ilaç gibi geldi.

Özellikle serinin özüne dönüşü hissettim, arnold'ı özlemişiz ya. Daenerys'te çok güzel uymuş sarah rolüne, aksiyonda gayet yerindeydi ve klişe sahneler pek yoktu. Bazı yerlerde kafa karışıklıkları olmadı değil. Senaryonun biraz çorba olduğu doğru ama bence diğer filmlerde açıklarlar bunları.

Kısacası ben beğendim gidip sinemada izlenebilecek bir film.
  • Dördüncü filmden sonra bu film hakkında pek umudum yoktu ama hhatta baş roldeki kadın okadar kısa ki hobitler filminde bile oynayabilir diye düşündüm filmde.

film olmuş arkadaşar oldukça iyiydi ve zaman çizelgesinin değişmesinide çok güzel işlemişler gerçekten. Devam edeceğini düşündüğüm için artık yeni filmleri heycanla bekliyorum

10/8

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Filmi bugün sinemada püfür püfür klima altında izlemedim, öncelikle şunu belirteyim filmi beğendim, ama çoğu kişi bana katılmayabilir bundan önceki filmi daha çok beğenmiştim.
    Gelelim filme;
    zaman kırılması mevzusunu güzel işlemişler.
    yalnız john connor rolü için seçtikleri adam tam bir facia, gözlerim çatır çatır Bale'yi aramadı değil. Zaten john connor rolüne en uygun adam da bence bale idi. Neden onunla anlaşmamışlar onu çözemedim. Salvation'da rolünün hakkını vermişti.
    zaman kırılması mevzusunda, demekki 1 ve 2. film yaşanmamış oluyor artık.
    sarra connor 9 yaşında iken onu öldürmeye gelen t1000'i haklayan t800'ü oraya kim gönderdi? Bu hala meçhul...

Birde anlamadığım bir mevzu'da, neden 1997 yılına değil'de 2017 yılına gittiler, skynet, 1997 yılında kendini neden aktif edemedi?

Sarrah connor 1984 yılından 2017 yılına gittiğine göre, aradaki zaman zarfında ki olaylar ne oldu?

kafam bayağı karıştı işin doğrusu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john mclane -- 29 Haziran 2015; 22:16:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

Filmi bugün sinemada püfür püfür klima altında izlemedim, öncelikle şunu belirteyim filmi beğendim, ama çoğu kişi bana katılmayabilir bundan önceki filmi daha çok beğenmiştim.
    Gelelim filme;
    yalnız john connor rolü için seçtikleri adam tam bir facia, gözlerim çatır çatır Bale'yi aramadı değil. Zaten john connor rolüne en uygun adam da bence bale idi. Neden onunla anlaşmamışlar onu çözemedim. Salvation'da rolünün hakkını vermişti.
    sarra connor 9 yaşında iken onu öldürmeye gelen t1000'i haklayan t800'ü oraya kim gönderdi? Bu hala meçhul...

Birde anlamadığım bir mevzu'da, neden 1997 yılına değil'de 2017 yılına gittiler, skynet, 1997 yılında kendini neden aktif edemedi?

Sarrah connor 1984 yılından 2017 yılına gittiğine göre, aradaki zaman zarfında ki olaylar ne oldu?

Bir sey sorucam filmdeki T-3000 tam olarak özelliği ne ?

yani john connor rolundeki terminatorden bahsediyorum.

Ben insan degilim makine degilim diyor fragmanda.

T2'deki t-1000 sivi metal civa bir terminator

bunun özelliği ne ? Butun parçalarini ayirip baska bir yerde mi toplayaniliyor.molekuler yapisini mi kontrol ediyor ?

merak ettimde :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

Filmi bugün sinemada püfür püfür klima altında izlemedim, öncelikle şunu belirteyim filmi beğendim, ama çoğu kişi bana katılmayabilir bundan önceki filmi daha çok beğenmiştim.
    Gelelim filme;

İlerde çıkacak yeni film büyük ihtimalle 1997'yi konu alır. Onu engellerler. Yani benim düşüncem o şekilde.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.