Şimdi Ara

Terminator Resistance Türkçe Yama (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baaburcan kullanıcısına yanıt
    Ben çeviriyorum hocam. Yaklaşık 1500 satır kaldı. Yakın zamanda bitirip yeni konu açacağım.
  • atessivas kullanıcısına yanıt
    Translate, mekanik, makine, yapay zeka vb mi yoksa siz kendiniz mi çeviriyorsunuz emek harcayıp hocam.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Emin olun o dediklerinizle yapsaydım çoktan bitmiş olurdu. Yaklaşık 1 haftadır çeviriyle uğraşıyorum. Şunu not olarak ekleyeyim ingilizcem okadar iyi olmadığı için oyundaki birkaç terim manasız gelebilir. Çeviri tamamlandíktan sonra oynayanların geri bildirimine göre duzenleyip tekrar paylaşacağım.
  • Elinize saglik bekliyoruz hocam o zaman

• Terimler çok önemli değil, aşina olmayabilirsiniz. Hatta konuyu açtığınızda sorabilirsiniz, elbet mantıklı cevaplar gelecektir. Ellerinize sağlık, kolay gelsin.

Hatta Terminator hocamı da etiketleyeyim, kendisi oyunu bitirmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 23 Kasım 2019; 21:33:23 >
  • Emeğinize sağlık.Kolaylıklar diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajı editlerken kendisi de gelmiş zaten.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Aslında terimler önemli cevirsem manasız cevirmesem de İngilizce kalmasını istemeyeceğim terimler var. Bunlardan bazıları ve beni en çok zorlayanlari
    Violet plasma cells ve Infiltrator
    Misal bunları nasıl cevirmeliyim? Muhtemelen infiltrator u cevirmeyecegim.Konuyu açtığımda da soracağım. Teşekkürler.
    Sizin bilip bilmemeniz çok önemli değil demek istemiştim zaten hocam. Versiyon versiyon olarak ilerleyecekseniz önce orijinal halinda bırakabilirsiniz. Veya dediğim gibi ayrı konu açtığınızda sorarsınız. Oyunu oynamadığım tam emin değilim nerede ne anlamda kullanıldıklarından.
    Violet Plasma Cells : Mor plazma hücreleri olabilir.
    Infiltrator : Direnişe sızan kendini insan sanan Terminatorler için kullanılmış olabilir. Veya direk ilk filmdeki Terminator de olabilir. Oyunda tam ne olarak kullanıldığına bağlı Sızıntı veya Köstebek olabilir.
    İnfiltrator Terminatorlerin insan görünümlü sızıcı birimleri,dış görünüş olarak bir insana göre ayırt edilmeleri oldukça zor bu nedenle kolayca insanlar içine karışabiliyorlar.Oyundaki yer alışıda bu şekilde olduğundan bence çevirmeden orjınali olacak şekilde yer verebilirsiniz.Eğer çeviride Termınator yok edici olarak yer aldıysa bu durumda İnfiltrator'üde sızıcı olarak değiştirebilirsiniz.Violet plasma cells'inde mor plazma hücreleri olarak yer alması sanırım uygun olacaktır.

Teşekkürler.
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atessivas

Ben çeviriyorum hocam. Yaklaşık 1500 satır kaldı. Yakın zamanda bitirip yeni konu açacağım.
    Hocam daha çok var mı?
    Bu arada elinize sağlık, kimse bu gibi oyunlar için pek uğraşmak istemezken, sizin uğraşmak istemeniz takdirlik bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost Assassin -- 9 Aralık 2019; 22:23:36 >
  • Ghost Assassin kullanıcısına yanıt
    Yama çıktı hocam. 1 hafta oldu çıkalı :)
    https://forum.donanimhaber.com/terminator-resistance-turkce-yama-tamamlandi--141073685#141073685

• quote:

Orijinalden alıntı: atessivas

Yama çıktı hocam. 1 hafta oldu çıkalı :)
    https://forum.donanimhaber.com/terminator-resistance-turkce-yama-tamamlandi--141073685#141073685
    Ellerine sağlık hocam, forumu pek takip edemediğim için gözümden kaçmış demek ki. :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.