Şimdi Ara

Terminator Resistance Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunun yaması çıkar mı tanıtım videolarında oldukça başarılı gözüküyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatı da başarılı. 164 TL. Fiyatı gördüğüm an istek listemden çıkardım.
  • Adaş o oyundan ciddi manada beklentisi olan var mı cidden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adaş ben şahsen isim hakkı telif falan o yüzdendir diye tahmin ediyorum fiyatını. Bizden çıkaracaklar yani acısını.

Oyuna gelirsek her şeyi ile vasatın bir üstüyüm diye bağırıyor ama işte Terminator abi. Ben alacaktım şahsen 50 TL bandında gelseydi ama fiyatı görünce güldüm direk.

Forumdan bir arkadaşın oyun ile ilgili yorumları;
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140806429

OST gel OST

• Metacritic ortalaması 46'ymış. Filmin hype'ından yararlanmaya çalışan vasatın altı bir oyun sanırım.
  • Zamanında Rambo oyununu yapan firma yaptı diye biliyorum bu oyunu da. Çok bir şey beklememek lazım. O da tam bir felaketti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

Zamanında Rambo oyununu yapan firma yaptı diye biliyorum bu oyunu da. Çok bir şey beklememek lazım. O da tam bir felaketti.
    Evet kaan hocam, bende bu bu konuda çok kötümserdim. Rambo'yu da duyurulduğu vakit benim gibi çok kişi bekledi '' Efsane bir oyun olacak vb'' Reef Entertainment Terminator'ü duyuruduklarında herkes bundan korkuyordu. Fakat bugün baktığımda ve gerek yayınladıkları videolar ile birlikte böyle bir oyun olmadığı anlaşıldı.

Bana kalırsa Terminator serisinin video oyunları arasında Salvation'dan sonrasında en iyi oyun olduğunu söyleyebilirim. Aynı zamanda yaptığınız seçeneklere göre oyunun sonunu oyuncu kararlaştırabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CRY OF FEAR TÜRKÇE YAMA [2025]
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bencede ortalama ustu olarak duruyor ilk ve 2.filmle baglantılı olması bile cevrilmesi için bir sebeb kisa zamanda bir grup el atar cevirip bizde oynariz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dil dosyaları şifreli. 4 adet dil dosyası var çeviri yükü fazla değil. Ancak sorun dosyalardan ikisi hex editör ile açılıyor. Diğer ikisini hex editör bile açmıyor. Tool lazım çevrilmesi için.
  • Sakar.şakir S kullanıcısına yanıt
    Dil dosyalarına baktım export mükemmel çalışıyor import kötü import düzenlenmesi lazım Dil dosyaları açılıdı sadece paket sorunu var Dil dosyaları locres dosyaları
  • Sadece windows no editör pak0 dosyasını mı yoksa tüm pak dosyalarını mı unpack ettiniz hocam?
  • Sakar.şakir S kullanıcısına yanıt
    0Pak dosyasını çıkardım unreal engine oyunları kolay açılır 0Pak unpack ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-539FEDCD1 -- 16 Kasım 2019; 18:4:18 >
  • Satır: 4190 bin
    Kelime: 41973 bin
    Terminator Resistance Türkçe Yama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 16 Kasım 2019; 22:32:34 >
  • İnşallah çevirecek biri çıkar. Oyun gayet güzel.
  • Kelime sayısıda çok değil ceviren birileri çikarsa uzun sure beklemeden çeviriye kavuşuruz

• Yama çıkar inşallah
  • Bu arada Metacritic kullanici puanlari 8.2 ign 40 puan vermiş cok ilginc

• Fazla kelime yokmuş umarım el atan birileri olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun fena değil. Tr yaması gelirse çok iyi olur.
  • oyun berbat, Terminator filmi fanıysanız oynatır. onun dışında mekanikler filan iğrenç ötesi. grafikler berbat. ben malum yollarla edindim oynuyorum oyunu. sırf terminator sevdiğim için sonuna kadar oynarım sanırım ama pek birşey beklemeyin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.