Şimdi Ara

Terminatör serisi nasıl ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
6.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dawinter

Dünya hala Terminatör filmlerini izlememiş insanların mümkün olabileceği kadar gizemli bir yer...

• ilk filmde grafikler kötü.sevmemiştim o yüzden..5-6 yıl oldu izleyeli

ama 2.film tam anlamıyla efsane..

3.film izlemedim.

4.film eh işte
  • ben de çocukken izlemiştim, izlediğim ilk bilimkurgu filmiydi. harika bir seri.izle derim. :)
  • 2ve3 en çok beğendiğim sonra 1 gelebilir 4ü fazla beğenmemiştim ama efsaneler arasında olarak tavsiye ederim. EK:

Game Of Thrones dizisinde ejdarhaların annesi olan güzel oyuncu Emilia Clarke efsane film Terminatör'de robotlara karşı direnen John Connor'un annesini oynayacak.

Vizyona gelmeye hazırlanan Terminatör filminde Sarah Connor rolü için Game of Thrones dizisinin Khaleesi’si Emilia Clarke seçildi.

Sarah Connor rolü için üç oyuncu arasından Emilia Calarke sıyrılmayı başardı.

26 yaşındaki Clarke, Game of Thrones dizisindeki Daenerys Targaryen rolünü canlandıyor. Clarke, Terminator:Genesis adı verilen filmde Jason Clarke, John ve Arnold Schwarzenegger ile oynayacak.

Dizideki rolüyle ‘ejderhaların annesi’ olarak belirtilen Clarke, benzer bir şekilde Terminatör'de robotlara karşı direnişi başlatan John Connor’ın annesi olarak kamera karşısına geçecek.

Clarke, en son Jude Law ile birlikte 'Don Hemingway' filminde rol almıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji

1 tanesini bile izlemedim, başlamaya değer mi ? pek vurdulu kırdılı filmleri sevmemde

1. film iyi izlenmeli.

2. film gelmiş geçmiş en iyi bilim kurgu gerilim filmi

3.film iyi ama ilk iki filmin havası yok çünkü yönetmen farklı. yinede izlenmeli. çok güzel aksiyon sahneleri var. sadece john conor' un tipi tutmadım.bide 2. filme çok fazla gönderme var.i

4. film izledimmi izlemedimmi hatırlamıyorum. arnold yoksa izlemeye gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 9 Şubat 2014; 11:23:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

ilk filmde grafikler kötü.sevmemiştim o yüzden..5-6 yıl oldu izleyeli

ama 2.film tam anlamıyla efsane..

3.film izlemedim.

4.film eh işte

ilk film 84 yılında çekilmiş zamanına göre aşmış bir film. yani türkiyede daha renkli tv nin olmadığı dönemler.
    2. film yamulmuyorsam 91 de çekildi. zaten gelmiş geçmiş en iyi filmlerden. benim ilk 3 üme girer. adam nasıl efektler yaptıysa hala o kadar gerçekçi etkileyici efektler yapılamıyor.
  • 1-2-3 Filmleri güzel diğerleri berbat
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankara

1-2-3 Filmleri güzel diğerleri berbat

zaten 4 film değil mi
  • Take That kullanıcısına yanıt
    4 Fim + Dizi
  • quote:

4 Fim + Dizi

dizinin bi bölümünü bile izlemedim. arnoldsız terminatör mü olurmuş saçmalık
    Aynen dizinin birde Terminatorle alakası yok
    Arnoldun oynayıpta bıraktığı filmler hemen anlaşılıyor. Av serisine bak Av 1 mükemmel birde diğerlerine bak
  • quote:

Aynen dizinin birde Terminatorle alakası yok
    Arnoldun oynayıpta bıraktığı filmler hemen anlaşılıyor. Av serisine bak Av 1 mükemmel birde diğerlerine bak

arnoldun yaşlılık dönemi filmleri dışındaki her filmi efsanedir. oynadığı filmlerden çıkarıp yerine kimi koyarsanız koyun yerini dolduramaz. yaşlılık filmlerinin bile gideri var
    Efsane
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ilk film dışındakiler iyi sayılır. Özellikle de Judgment Day.

Oha arkadaş ilk film dışındakiler iyi sayılırmış. Bilim kurgu tarihine geçmiş bir seriye ancak bizdeki liseliler böyle yorum yapabilir.

Liseli olduğum kanısına nereden vardın?

Evet, ilk film 2.'ye göre kötüydü. Çekildiği zamanın çok fazla izini taşıyordu.

Çekildiği zamanın çok fazla izini mi taşıyordu? Kaç yılının izini taşımasını istersin? Sanki Star Wars çekiyorlar. O film zamanında konu ve teknik olarak çığır açmıştır. Ha 2010 yılında filmi izleyip beğenmediysen bir şey diyemem. Ben o filmi ilk VHS kasette izledim. Şimdi olsa sıkılmadan yine izlerim.

Her film çekildiği zamanın bir miktar izini taşır ama bu film 80'leri direk gözümüze sokmuş.
    Yine aynı yıl çekilen Back to the Future'a bak istersen öyle yerli yersiz ışık efektleri, müzikler falan yok. O konuda gayet sade bir yapım olmuş.

Cidden ne dediğini anlamıyorum. Geleceğe dönüş le şu filmi karşılaştırmak kadar saçma bir şey olamaz.

Benzer türde filmler ikisi de. Önemli olan çekildiği dönemi ne kadar yansıttığı zaten.

Evet arkadaşım 5 tane benzerliklerini sayar mısın?

Ikisi de bilim kurgu ama bahsettiğim aynı zamanda çekilmiş olmaları.
    Çekildiği dönem aynı mı değil mi neyin tartışmasını yapıyorsun?

Biri çekildiği dönemde geçiyor. Diğer film zamanda yolculuk üzerine kuruluyken geleceğe dönüş nasıl zamanını yansıtacak? Ne kadar saçma bir mantık. Adam 80 lerde geçen filmde 2100 yılı havası mı verecekti?

Anlatmak istediğimi anlatamadım sanırım. Neyse bana göre ilk film fazla iyi değildi ama beğenmişsen saygı duyarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• keşke izlememiş olsam. tekrar aynı tadı almak için
  • Herkes yazmış ben de yazayım.
    1977 doğumluyum. T1 ilk oynadığında 7 yaşındaydım.
    Sonra tv de birkaç kez daha çıktığını biliyorum.
    Sonunu bildiğim halde hala aynı heyecanla izlediğimi çok net hatırlıyorum.
    T2 sinemalara geldiği ilk hafta , sonraki hafta ve devam eden 2 hafta daha arka arkaya gittim.
    Sonra VHS sini kiralayıp en az 50 kere izlemişimdir.
    T2 efsanedir. Yılının çok çok ötesinde bir filmdir.

Bugün T1 izlediğinizde robot efektlerinin çok fazla gözünüze battığını farkedeceksiniz. (1984-85 de böyle birşey olmuyordu)
    Ancak T2 de sanki günümüz efektlerini izliyormuş gibi olursun.
    Konu olarak, kurgu olarak, oyunculuk olarak çok çok üst düzey bir filmdir.
    T3 ü izledim ama hayal meyal hatırlıyorum çünkü beğenmemiştim.
    T4 ü izlemedim bile.

Ama t1 ve t2 yi ne yap et muhakkak izle.
    Yoksa gözün açık gider, benden söylemesi bak

• 2. Filmde ki o efektleri bugün bulamiyorsun.Aynen yuzuklerin efendisinde olduğu gibi.
    Bilgisayar film dünyasına girdi,mertlik bozuldu diyebileceğimiz bir durum.Abartilmadan harika efektler ile yoğrulmuş bir baş yapıt.
    Ilk 2 filmi izle,diğerlerini izlemesende çok şey kacirmazssin.Ama film izliyorum diyen adam ilk 2 yi izleyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuSaT28 -- 13 Şubat 2014; 16:15:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk iki film harika cidden,ama son iki film tartışmaya açıktır her konuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk iki filmi izle gerisini boş ver zaten James Cameron iki film olarak planlamıştı devamı olmayacaktı ama sonra filmin haklarını satın alıp çekmeye devam ettiler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.