Şimdi Ara

Terminatör serisi nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
6.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 tanesini bile izlemedim, başlamaya değer mi ? pek vurdulu kırdılı filmleri sevmemde

• Yapay Zekanın Yanıtı

Terminatör Serisi: Bilmeniz Gereken Her Şey

Terminatör Serisi İzleme Sırası

Terminatör serisinin olay örgüsü karmaşık ve zaman yolculuğunu içeriyor. İşte önerilen izleme sırası:

• Terminatör (1984)
    • Terminatör 2: Kıyamet Günü (1991)
    • Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi (2003)
    • Terminatör Genisys (2015)
    • Terminatör: Kara Kader (2019)

Konu Özeti

Terminatör serisi, Skynet adlı yapay zeka ile insanlık arasındaki savaşı konu alıyor. Skynet, insanları yok etmek için Terminatörler olarak bilinen ölümcül makineleri gönderir. İnsanlığın son umudu, Terminatörler tarafından geçmişe gönderilen Sarah Connor'ın oğlu John'dur.

Önemli Karakterler

• Sarah Connor: John'un annesi ve insanlığın direnişinin lideri
    • John Connor: İnsanlığın gelecekteki lideri
    • Terminatör: Skynet tarafından insanları ortadan kaldırmak için gönderilen ölümcül makine

Serinin Önemi

Terminatör serisi, bilimkurgu sinemasında dönüm noktası niteliğindedir. Gerilim, aksiyon ve felsefi temaları ustaca harmanlar. Serinin kültürel etkisi de büyüktür ve popüler kültürde ikonik bir konuma sahiptir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • O kadar vurdulu kırdılı değil , güzel bir bilimkurgu. İlk 2 sini izledim oldukca güzeldi hiç sıkılmadım. Mutlak öneririm.
  • Tüm seriyi izledim, bağlayan bir hikayesi var. Mümkünse ardı ardına izle. ilk film 85'te olduğu için, senaryo biraz mantık dışı gelebilir. Kurgu zaten, güzel ya.
  • tamam izleyeceğim
  • Asıl 85 teki film efsanedir. Hollywood u öne çıkaran 80 li yıllardaki filmleridir.
    90 dan sonra tökezlemiştir.
    Bir tane orjinal fikir bulamazsınız.
    Geleceğe dönüş, Terminatör, Gerçeğe çağrı gibi filmler çıkmaz artık.
    Bu arada sen hangi gezegende yaşıyorsun, hala Terminatör filmi izlememişsin. benim babaannem bile izledi de tüm seriyi :)
  • 2-3 çok iyidi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

2-3 çok iyidi .

vay kim gelmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ilk film dışındakiler iyi sayılır. Özellikle de Judgment Day.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Ilk film dışındakiler iyi sayılır. Özellikle de Judgment Day.

Oha arkadaş ilk film dışındakiler iyi sayılırmış. Bilim kurgu tarihine geçmiş bir seriye ancak bizdeki liseliler böyle yorum yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

Oha arkadaş ilk film dışındakiler iyi sayılırmış. Bilim kurgu tarihine geçmiş bir seriye ancak bizdeki liseliler böyle yorum yapabilir.

Liseli olduğum kanısına nereden vardın?

Evet, ilk film 2.'ye göre kötüydü. Çekildiği zamanın çok fazla izini taşıyordu.

• quote:

quote:

quote:

Çekildiği zamanın çok fazla izini mi taşıyordu? Kaç yılının izini taşımasını istersin? Sanki Star Wars çekiyorlar. O film zamanında konu ve teknik olarak çığır açmıştır. Ha 2010 yılında filmi izleyip beğenmediysen bir şey diyemem. Ben o filmi ilk VHS kasette izledim. Şimdi olsa sıkılmadan yine izlerim.

• beyler zevkler ve renkler tattışılmaz kavga etmeyin :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çekildiği zamanın çok fazla izini mi taşıyordu? Kaç yılının izini taşımasını istersin? Sanki Star Wars çekiyorlar. O film zamanında konu ve teknik olarak çığır açmıştır. Ha 2010 yılında filmi izleyip beğenmediysen bir şey diyemem. Ben o filmi ilk VHS kasette izledim. Şimdi olsa sıkılmadan yine izlerim.

Her film çekildiği zamanın bir miktar izini taşır ama bu film 80'leri direk gözümüze sokmuş.
    Yine aynı yıl çekilen Back to the Future'a bak istersen öyle yerli yersiz ışık efektleri, müzikler falan yok. O konuda gayet sade bir yapım olmuş.

• İlk 2 filmi çok iyidir (2. daha iyi tabiki). sonraki filmler kötü ama..
  • İlk film iyidir.
    İkinci film efsanedir.
    Üçüncü film idare ederdir.
    Dördüncü film eh iştedir.

Ama hepsi sıradan izlenmelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

İlk 2 filmi çok iyidir (2. daha iyi tabiki). sonraki filmler kötü ama..

Hasta la vista arkadaş.

• Şu filmin verdiği keyif ve hazzı her film veremez. Aksiyonu, gizemi, gerilimi, ve oyunculuğu ile tadı bambaşka.
  •  Terminatör serisi nasıl ?

Terminator filmi efsanedir...
    Terminator 2 belkide bugüne kadar yapılmış en iyi devam filmidir. Çoğu film, devam filmlerinde işi batırır... Ama Terminator 2 efsaneye yakışır olmuş...

80 leri yansıtıyor kısmıda çok ilginç :) O filmi efsane yapan zaten 80 leri yansıtmasıdır. O dönemin şartları savaşı daha zorlu bir hale getirmiştir.
    Uçan robotlar yok, lazer ışınları yok. Bu tarz bilim kurgu filmleri inanın daha iyidir.
    Yakında Robocop filmi gelecek. İlk film ile kıyaslayım. 80 lerin farkını göreceksiniz

Terminatör serisi nasıl ?

Total Recall bire bir örneğidir bu tartışmanın.. 80 lerde emek vardı, hayal gücü vardı.. Şimdi sadece teknoloji var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38C7E608-754C-4B4B-A9C2-5E5418594086 -- 4 Şubat 2014; 17:06:52 >

• cevap vermesemde okuyorum ben beyler siz yazın teşekkürler....
  • Terminator 1 sağlam filmdir , 2. Si ise efsanedir . Diğer filmlerinin önemli bir özelliği yok.

Ayrica Terminator 2 için James Cameron un 90 li yillarda yaptigi özel olarak 3D bir kisa filmi var. Bu filmi izlemek için universal studyolarinin önünde hala kuyruk olduğu söyleniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.