< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Terminator Zero (2024 | Netflix)
-
-
Nasıl hocam izlenir mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fragman dehset verici gorunuyor.
İzleyen var mı sahiden? İngilizce dublajla mı yoksa Japonca dublajla mı izlesek acaba? Batı dublajı fena durmuyor ama dizinin içeriğine de bakmak lazım tabii. Muhtemelen batı dublajıyla izleyeceğim ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 30 Ağustos 2024; 10:14:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İngilizce düblaj indirdim ama seyretmedim. Japon düblaj animeler hariç hayatta seyretmem. Yorumlar iyi gibi.
-
Çok fazla anime izleyen birisi değilim ama fena değil, izlettiriyor. Blue Eye Samurai gibi şahaser beklememek lazım.
-
Terminatör sesini sevdiğim için açıp izleyim dedim kesinlikle benim için çöp. 8 bölümü atlata atlata zar zor bitirdim.
-
Esasında ana konusu güzel ama bu konudan 3 bölüm çıkar en fazla. Konuyu uzatmışlar, saçma sapan iş çıkmış. Biz filmlerden t-800'ü durdurmak için ne zorluklara katlandıklarını biliyoruz. Bir yumruğu duvar yıkıyor adamların. Saçma sapan mücadele ediyorlar. Fakat ana teması gayet güzel bence. Olurda yeni film çıkarsa kullanmaları lazım.
-
Hocam,ben salak saçma aile ardından sonra bıraktım iki bölüm çocuklar vakit uzasın diye koymuşlar ama aksiyon kısımları şahane.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X