Müsaitlik bi yerimiz var oraya taşınacağımız için termosifon almayı düşünüyoruz.şu an tüplü kullanıyoruz eca ben 21 yaşındayım bebekliğimden beri var çok eski ama hiçbir sorunu yok çok memnunuz.ama artık teknoloji termosifon almayı gerektiriyor.
okuduğum yorumlardan anladığım emaye alma paslanır titanyum alma delinir çelik olsun.
sizin tavsiyeleriniz nelerdir ?
Emaye kaplı paslanmaz celik olanları tavsiye ediliyor. Sizin sofbenin bir yerlerinde üretici firması yazıyormu acaba Eca o tarihte kime yaptırmış merak ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: MeLiHBeY59
Müsaitlik bi yerimiz var oraya taşınacağımız için termosifon almayı düşünüyoruz.şu an tüplü kullanıyoruz eca ben 21 yaşındayım bebekliğimden beri var çok eski ama hiçbir sorunu yok çok memnunuz.ama artık teknoloji termosifon almayı gerektiriyor.
okuduğum yorumlardan anladığım emaye alma paslanır titanyum alma delinir çelik olsun.
sizin tavsiyeleriniz nelerdir ?
Aristonun 60 LT uzun zaman önce eski evimizde almıştık ve 2 yılı aşkın bir süre kullanarak daha sonra ev sahibi ile anlaşıp evde takılı olarak bıraktırdık ve evden cıkalı 3 yıl oldu hala kullanılıyomuş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme