Bildirim
Termosifona bi çözüm bulacak yok mu?? Arçelik Titanium 7865!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
belki içine bir yere kuş yuva yapmıştır. -
kedidir dicem ama sanmıyorum
kuştur o kuşş -
Suyun basıncından kaynaklanan bir ses mi yoksa içerisinde ki bir alarm devresi felan mı çalışıyor.
Basınçtan ise giriş vanasını biraz kısmayı deneyin.(açık olmadığı takdirde her 15 dakika da ötmesi garip.
@Deitel -
arkadaşım aynı sorun bendede oldu ve bu sesin sebebi içinde kireç birikmesi. ben içini temizlettim içinden bi ton kireç çıktı ve şimdi ses gelmiyo. ayrıca kireç suyun geç ısınmasını ve çok elektrik yakmasına sebep. her yerde kireç oranı farklıdır ama normalde 2 senede bir servis çağırıp içini temizletmeniz gerekir. eğer servis uyuzluk yapıyosa çözümü var arçelik çağrı merkezini arıyosunuz 444 .... lu bişedi. ve onları bi güzel fırçalıyolar sonra tıpış tıpış geliyolar yapıyolar. sonraki işlemlerinizdede hiç aksatmıyolar. çünkü çağrı merkezi onların puanını düşürüyo buda onlar için sorun oluyo. o yüzden bizim servis bana çok gıcıktır. -
Aynı termosifon bizde var hiç boyle bir sorunla karsılasmadım -
ya günlerce ötüyo deli olucam ya istanbuldaki suların kireçsiz olduğunu sanıyordum.. arçelik servis gelio basınçtandır diyo ses içini temizleme yanlısı değiller hiç.. -
quote:
Orjinalden alıntı: roro
ya günlerce ötüyo deli olucam ya istanbuldaki suların kireçsiz olduğunu sanıyordum.. arçelik servis gelio basınçtandır diyo ses içini temizleme yanlısı değiller hiç..
@Maydemir'in dediği gibi Arçalik çağrı merkezini aramanızda fayda var gibi görünüyor. -
eski bir konuyu canlandircam fakat...
benim de son on gundur yasadigim bir problem bu...
tamam temizletelim arcelik servisine de...
bunun olusmasini onleyici baska bir method var mi acaba ??
internette arastirdim, magnetix diye bir alet varmis, var midir kullanan ?? -
aynı sorun bendede var, demirdöküm titanium benimkisi, alalı daha 1 sene olmadı cik cik ötüyor.
komşu bile soğuk suyu açsa bizim evde kuş ötüyor.
vestel bayiinden bir yetkili dikey çekvalf diye birşey önerdi.
ne kadar etkili olur bilmiyorum ama denemekte fayda var -
termosifonu yanyatırın -
arkadaşlar bu tersifonun elektrik tüketimi nasıldır? 2 saatte ısınıyomuş su -
quote:
Orijinalden alıntı: hasan000083
arkadaşlar bu tersifonun elektrik tüketimi nasıldır? 2 saatte ısınıyomuş su
Evet cok yavas isiniyor biz merkezi sistem kalorifer yuzunden termosifon kullaniyoruz 2 senede bir parke mahvoluyo termosifon patladigi icin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gider elektrikli şohben alırım 2 saat onu mu bekleyecem -
Arkadaşlar bu arçelik g 7865 bizim evdede var. Bugün sabah evin sigortası attı ve gözüme çarptı ısı ayarı 0 da olmasına rağmen suyu hala ısıtmak için çalışıyordu. Kendi sigortasından kapattım. Sizce sorun nedir? Böyle bir sorun yaşayan var mı? Garantisi de sona erdi. Deneyimlerinize ihtiyacım var. -
soru cok eski lakin aynı sorunu aratınca hala bu cıkıyor.o yüzden bu durum başına yeni gelenler vardır diye yazıyorum.benimde demirdöküm var.ilk aldığımda bişe yoktu 2 sene sorunsuz kullandım son 1 senedir aralıklarla ötmeye başladı.son 1 aydır kuş gibi ötüyordu.servis basınc regülatörü dedi ama ben emniyet ventilini değiştirdim sorun çözüldü.15 tl lik malzeme.emniyet ventili(sıcak su cıkışındaki küçük musluk.)herkes kendi değiştirebilir.aman ventili iptal edip direk bağlamayın patlar kazan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi folki2002 -- 9 Temmuz 2015; 14:34:32 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X