Bendede Gpd TB001 modelı var 2 tane vardı. Ancak Kirecten bırını artık donmez duruma geldı soktum Porcoze yatırdım gerı taktım duzelmedı. O zmn uygundu salmastrayı degıstırmıstım sorun cozulmustu ama 1 sene sonra oda donmez duruma geldı. Baska bır batarya ıle degıstırdım. Suan alt kattakı zor donmeye basladı. Salmastra yedegıde 1900 tl oldu. GPD TB01 ıcın cınden getırıp sorunsuz kullanan oldumu linkini paylaşırsa bende alayım. Birde yukarda pimi temizlemeyi birisi anlatmıs elımde sokulu bır salmastra var aksam onda deneme yapacagım bakalım sokup toplayabılır mıyım? keske bır vıdeo cekseymıs efsane olurmus |
TERMOSTATİK BANYO BATARYASI. BİLGİSİ OLAN VARMI ARKADAŞLAR? (6. sayfa)

-
-
2 tane salmastra degıstım ben uygunden stoklamıstım elımde kalmadı stok. Cok porcoze yatırdım ama hıc cozum olmamıstı. Sizin dediğinizi deneyecegim ama keşke bir video ceksemıyssınız super olurmus. Elimde sokulu bir tane var aksam onda bir deneyecegim bakıyım sokup toplayabılırmıyım
-
bu batarya gpd tb01 modelımı?
-
evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün bir yapı firmasıyla hans grohe duş seti üzerine görüştüm. Oradaki yetkili merkezi ısıtma sistemi olan sitelerde termostatik bataryanın çalışmadığını normal batarya kullanmam gerektiğini söyledi. Sonuçta bu batarya yapılan ayara göre sıcak soğuk su debisini ayarlamıyor mu? Yanlış bilgi aldığımı umuyorum
Tecrübeli arkadaşlar yorumlarsa memnun olurum
-
İlginç, açıkçası bana da mantıklı gelmedi, batarya nereden bilsin nasıl bir kaynaktan beslendiğini, yani kombi suyu ısıtsa çalışayım ama merkezi sistemse ısıtmayayım mı diyor anlamadım
Bence GROHE ya da ECA gibi işi bilen bir firmaya direk sorun.
-
kombi de sorunsuz çalışıyor, yalnız güneş enerjisinde şöyle bir durum var, enerjinin sıcak su basıncı çok düşük soğuk suyunsa basıncı yüksek oyüzden ayar yapamayabiliyor, eğer merkezi ısıtma dediği sistemde de böyle bir basınç sorunu varsa düzgün çalışmayabilir ki normal musluk da sorun çıkarır o durumda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 5 Mayıs 2023; 11:48:0 >
Merhaba iyi akşamlar herkese, Baymak hermetik şofben kullanıyorum ama su sürekli dalgalanıyor, bir anda kaynama derecesine gelip bi anda soğuyor, duş adeta bir eziyet oluyor bu ürünlerden alsam sorunumu çözer mi acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kesin çözüm 👍
merhaba konuyu hortlatayım. termostatik duş bataryası alacağım, evde küçük çocuk var, banyo yaparken perişan oluyo bir sıcak bir soğuk..
önereceğiniz uygun fiyatlı bir batarya var mıdır kullanıp memnun kaldığınız?
baya araştırdım aslında ama kullanıcı yorumu pek yok.
bütçe olarak 2500-3000'e kadar çıkarım sanırım.
bir de aliexpressten alan var mıdır, kaliteleri nasıldır acaba.
güncelleme: 1900tl'ye amazon.de'den bir batarya alıp taktım, şimdilik güzel çalışıyor ve memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EriadoR_ -- 9 Kasım 2023; 13:34:52 > -
Merhaba aynı batarya ve suyun ısınama problemi ile araştırmalar sonucu buraya kadar geldim ve bingo çözümü söylemişsiniz, satın almayı yapacağım herhangi bir tadilat yapmadan gelen parça üzerindeki plastik sökme vb işlemler olmadan uyum sağlıyor değil mi? Çok bir tecrübem yok biraz elim tornavida tutar o kadar :)
-
merhaba, çok zaman geçti tam hatırlayamıyorum ama orda yazmışım, tam hartılamıyorum bir şekilde takmıştım çok zor değil
sadece başlığını sökmek gerekti yoksa yerine girmiyor, söktünüzmü kartuşu altta kaçücük bir vida tutuyor, o vida yerine gelmesi için yeni alınan kartuşun başlığını çıkarmak gerekti, yerine oturtup o küçük vidayı takıp sonra başlığı ve o dereceli siyah plastiği takmak mazım, başlığında üstünde küçük bir vida var ordan sökülüyor, kolay yani, takarken çok sıkmayın, biraz gevşek bırakın başlığı sıkışmasın
bu arada hala kullanıyorum, işini yapıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 25 Aralık 2023; 20:22:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X