Şimdi Ara

teröre giden para 400 milyar dolar :((((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bakan çelik açıklama yaptı bugüne kadar teröre yapılan harcama 400 milyar dolar ... o parayla tam 130 tane GAP projesi yapılırdı..

niye gelişmediğimize acı bi cevap

http://www.internethaber.com/iste-resmi-agizdan-pkknin-faturasi-368900h.htm

• Osmanlı'yı parçaladıklarında her birinin başına bir piyon koydukları küçük devletlere böldüler ırkları.Ama dikkat ederseniz suriye,ırak,iran gibi ülkeler de nufusları bulunduğu halde kürtlere devlet kurmadılar.İlerleyen yıllarda bunu kullanacaklardı ve başarılı da oldular.

Edit:Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiredWarrior -- 1 Eylül 2011; 2:03:14 >
  • o kadar parayı neye harcıyolar hiç bi gelişme bile yokken
  • sende bunu yedin
  • mesajım takılsın konu tutar
  • bunların hepsi piyon istekleri bağımsızlık falan değil.özerklikmiş biz kazanıcaz o beyefendiler yiyecek
    kürtler(yanlış anlaşılmasın özerklik isteyen zımbırtılar) arasında bi anket yapın sorun neden diye hepsi ezberlemiş aynı maddeleri sayar
    yok devlet bize yardım etmiy
    iş bulmiy
    ...
    e sen gidip şantiye araçlarını yakarsan,vergi vermessen,kan davası denen illet varsa,orta çağdan kalma ağlık sistemi varsa(yaşadım biliyorum)
    kim sana yatırım yapsın ilk önce bi kendini değiştir

edit:amaçları zaten de ülkeyi hertürlü zararı vermek.bağımsızlık falan değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhatC. -- 1 Eylül 2011; 3:25:05 >
  • Terörist öldürdüğümüz yok nereye gidiyor bu para acaba derken buldum...Öldürmediğimiz için ve neden durduğumuzu hala anlamış değilim bizden 30 30 onlardan ayda 2 kişi falan israilden heron alıyoruz kullanmıyoruz amerikanın uydularını kullanılyoruz bunların bedeli vardır mutlaka...biz daha çok para harcarız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breslaw

Terörist öldürdüğümüz yok nereye gidiyor bu para acaba derken buldum...Öldürmediğimiz için ve neden durduğumuzu hala anlamış değilim bizden 30 30 onlardan ayda 2 kişi falan israilden heron alıyoruz kullanmıyoruz amerikanın uydularını kullanılyoruz bunların bedeli vardır mutlaka...biz daha çok para harcarız...

Parayı kime veriyosan ona gidiyor dostum.. Tartışılcak şey değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Osmanlı'yı parçaladıklarında her birinin başına bir piyon koydukları küçük devletlere böldüler ırkları.Ama dikkat ederseniz suriye,ırak,iran gibi ülkeler de nufusları bulunduğu halde kürtlere devlet kurmadılar.İlerleyen yıllarda bunu kullanacaklardı ve başarılı da oldular.

Edit:Düzeltme

Her şeyi bir kenara bıraksak isterim ben ayı bir pasaportları olmasını.Ulan resmen yerle bir ediyorlar ülkemizi.Her pisliğin mafyanın çeteciliğin tecavüzün kaçakçılığın altından onlar çıkıyor.Yurt dışına koloni gibi yerleşip bulundukları yeri de beter ediyorlar.Ondan sonra Türkler şöyle Türkler böyle.Ülkenin doğuya boşa harcadığı paralarda cabası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.