Şimdi Ara

Terraria Rehber Serisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Devamı Gelecek Arkadaşlar :)
    Sizinde Sorularınız Varsa Lütfen Sorun Ve Yorumunuzu Eksik Etmeyin :)

• eline sağlık güzel olmuş bayadır oynamamıştım.

bu oyunda en son sağdaki ve soldaki denizlerin altını kazarak hepsini cehenneme akıtmıştım, bütün cehennemi soğutmuştum asdfghjklşişlkjklş
    sonra bıraktım, uzun süre oynamadım. böyle başka atraksiyonlar yapılabilir mi acabağ :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurrani

eline sağlık güzel olmuş bayadır oynamamıştım.

bu oyunda en son sağdaki ve soldaki denizlerin altını kazarak hepsini cehenneme akıtmıştım, bütün cehennemi soğutmuştum asdfghjklşişlkjklş
    sonra bıraktım, uzun süre oynamadım. böyle başka atraksiyonlar yapılabilir mi acabağ :)

Atraksiyonun Büyüğünü Yapmışsınız Zaten :D
    Ya Aslında Terrariada da Minecrafttaki Redstone Devresinin Aynısı Var.Muhteşem Şeyler Yapılabilir Onunla :)
  • buna benzer yeni bir oyun çıkacak, benzer demek yanlış olur ama başka nasıl denir bilemedim :)

don't starve

onu da tavsiye ederim, ilginç. hala betada, gelişiyor sürekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurrani

buna benzer yeni bir oyun çıkacak, benzer demek yanlış olur ama başka nasıl denir bilemedim :)

don't starve

onu da tavsiye ederim, ilginç. hala betada, gelişiyor sürekli.

Ya O Çıktı Oynanıyor Ama EVet Hala Gelişim Aşamasında. :)
    Onun Türk Oyuncularda Çok İncelemesi Yapıldı Bence Çok Gerek Yok Ona :(
  • Beyler oyunu çoktandır biliyordum da daha yeni oynamak nasip oldu, messenger'dan falan rehber konuşabilir miyiz?
  • Messenger Kullanmıyorum Fakat Buradan Sorarsanız Yanıtlayabilirim (Ve Ya Yasak Değilse Facebook Linkimide Verebilirim)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DARK SOULS 3 (REHBER KONU)
    9 yıl önce açıldı
    Tropico 5 Rehber
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden çok oynardım.Sıktı artık.
  • yeni update mi gelcekmiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: talkyu

yeni update mi gelcekmiş?

Bir ara haberi vardı ama daha gelmedi sanırım.
  • güncellemeden ziyade yapımcıları Starbound diye bi projeyle uğraşıyolardı. onu duymuş olabilirsin
  • Oyun XBox Ve PS3 Konsolları İçinde Çıktı. Yeni Güncelleme Gelecek. Ve Bu Güncellemeyle 1000den Fazla Eşya Daha Gelecek. Doğru Duymuşsun Yani
  • Kutsalizm K kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/channel/UCpup6g9cNQvHmK37zqAZpdA beyler bosslar öldürüyorum yardımcı olursa ne mutlu.terraria rehber kanala buyrun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.