Devamı Gelecek Arkadaşlar :) Sizinde Sorularınız Varsa Lütfen Sorun Ve Yorumunuzu Eksik Etmeyin :)
eline sağlık güzel olmuş bayadır oynamamıştım.
bu oyunda en son sağdaki ve soldaki denizlerin altını kazarak hepsini cehenneme akıtmıştım, bütün cehennemi soğutmuştum asdfghjklşişlkjklş sonra bıraktım, uzun süre oynamadım. böyle başka atraksiyonlar yapılabilir mi acabağ :)
quote:
Orijinalden alıntı: zurrani
eline sağlık güzel olmuş bayadır oynamamıştım.
bu oyunda en son sağdaki ve soldaki denizlerin altını kazarak hepsini cehenneme akıtmıştım, bütün cehennemi soğutmuştum asdfghjklşişlkjklş sonra bıraktım, uzun süre oynamadım. böyle başka atraksiyonlar yapılabilir mi acabağ :)
Atraksiyonun Büyüğünü Yapmışsınız Zaten :D Ya Aslında Terrariada da Minecrafttaki Redstone Devresinin Aynısı Var.Muhteşem Şeyler Yapılabilir Onunla :)
buna benzer yeni bir oyun çıkacak, benzer demek yanlış olur ama başka nasıl denir bilemedim :)
don't starve
onu da tavsiye ederim, ilginç. hala betada, gelişiyor sürekli.
quote:
Orijinalden alıntı: zurrani
buna benzer yeni bir oyun çıkacak, benzer demek yanlış olur ama başka nasıl denir bilemedim :)
don't starve
onu da tavsiye ederim, ilginç. hala betada, gelişiyor sürekli.
Ya O Çıktı Oynanıyor Ama EVet Hala Gelişim Aşamasında. :) Onun Türk Oyuncularda Çok İncelemesi Yapıldı Bence Çok Gerek Yok Ona :(
Beyler oyunu çoktandır biliyordum da daha yeni oynamak nasip oldu, messenger'dan falan rehber konuşabilir miyiz?
Messenger Kullanmıyorum Fakat Buradan Sorarsanız Yanıtlayabilirim (Ve Ya Yasak Değilse Facebook Linkimide Verebilirim)