Dostlar bir trafik polisi ile sorun yaşadık ve mahkemelik oldu. Bu trafik polisi beni mahkemeye verirsen bende ters yoldan bisiklet sürdüğün için ceza yazarım demişti ve ben ciddiye almamıştım. Bir kaç ay önce fark ettim ki 2021 yılında 1.339,00 ceza kesmiş ve bana tebligat 2024 ulaştığı için e devlette fark ettim ki faizi ile beraber 3.816,15 olmuş. Ters yönden girdiğimide hatırlamıyorum ve bana cezayı keserkende bir kağıt felan'da vermemişti. Taki trafik polisinin mahkeme verdikten sonra zoruna gitmiş olacak ki böyle bir ceza kesmiş. Emniyet Trafik bölümüne gittim onlarda pek bir şey yapamadılar işte cimere yaz dediler 1 aydır yazdım dönüşte yok. Şimdi bu tebligat bana yıllar sonra geliyor ve bu durum da bana bir itiraz hakı düşüyor mu? Veya 10 15 günlük itiraz günü geçmesine rağmen tebligat bana yıllar sonra ulaştığı için itiraz hakkı düşüyor mu? Son olarak itiraz hakkı düşüyorsa eğer sizce borcu ödeyip mi itiraz edeyim yoksa ödemeden mi itiraz edeyim? Borcu öderim de haklı bulunmam uzun sürerse gelen paranın değeri kalmayacak bu defa. Yön verebilen birisi varsa çok mutlu olurum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 26 Temmuz 2024; 15:35:14 > |
Bildirim