Başlıkta belirttiğim özellikli A715-72G-56J8 model Acer dizüstü bilgisayarım satılıktır. Kendim yaptığım yükseltmeler ve temizlik + macun değişimi dışında değişen veya servis gören parçası yoktur.
Ürün ilk alındığında 4-4 olarak 8GB Ram ve 1TB HDD ile geldi. Rami 8-4 Dual Channel 2666 mhz Cl19 DDR4 şeklinde 12GB yaptım (Crucial CT8G4SFRA266 takıldı).
HDD yerine de SanDisk Ultra 500GB SSD takıldı (Ek yükseltme için boşta M.2 slotu mevcuttur).
4GB 1050 TI ekran kartı ve temel hızı 2.3 GHz, turboyla 4 GHz olan i5-8300H mevcuttur.
Beyaz aydınlatmalı klavye mevcut. Touchpadde parmak izi okuyucu var sorunsuz çalışıyor. Pil ömrü 2.5 saat üstü gitmektedir (istek üzerine batarya raporunu gönderebilirim).
Yeni gelecek AMD FSR teknolojisini destekleyecek ekran kartına sahiptir. Donanımsal veya yazılımsal hiçbir kusuru, arızası, mavi ekranı dahil olmamıştır. İhtiyacım kalmadığı için satıyorum.
Sıcaklık değerlerine ve donanım ömrüne önem verdiğim için cihaz undervoltlu kullanılmıştır. Maximum performans için sürekli zorlanmadı.
Orijinal kutusunda eksiksiz bir şekilde teslim edilecektir. Orijinal adaptörü ve yanında hediye olarak Zalman ZM-NS2000 modelli laptop soğutucu verilecektir, stand olarak da kullanılabilir şahsen ben stand olarak kullanıyordum.
Ufak tefek kozmetik kusuru dışında bir problemi yoktur. Yeni pc topladığım için satıyorum.
*Ek olarak; Cihazın kendi sitesinden driver sayfasında da görebileceğiniz gömülü Dolby Audio ile gelmektedir. Oradan ses kartını kurup kullanırsanız muazzam bir ses kalitesine sahip olursunuz. Diğer laptoplara kıyasla sesi fazla çıkıyor bunun sayesinde.
Aklınıza takılanı sorabilirsiniz.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.