Şimdi Ara

Tertemiz Megane 2 HB - 51000 km

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkAkgn -- 2 Haziran 2012; 4:06:10 >

• hocam ev adresinizi vermeseniz daha iyi olurmuş ilanda bu zamanda kimseye güven olmaz. fiyat iyi km ve arabanın durumuna göre temiz araba kısa zamanda satarsınız iyi satışlar
  • teşekkürler kaldırıcam ilanı zaten. astsubay bir arkadaşla anlaştık yarın satıcaz sorun çıkmazsa inşallah.
  • aradım ama satılmış araç :( hayırlısı olsun..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkAkgn

teşekkürler kaldırıcam ilanı zaten. astsubay bir arkadaşla anlaştık yarın satıcaz sorun çıkmazsa inşallah.

Berk bey şimdi görüştük telefonda, bi sorun çıkarsa haberim olsunda yabancıya gitmesin

• tamam eğerki sorun çıkarsa ilanı kaldırmam. yarın bakarsınız ilana kaldırmamış olursam akşam üstüne kadar gelip görebilirsiniz.
  • Araç belirttiğiniz gibiyse bedava. Keşke bir tanıdık araç arıyor olsa valla zorla aldırırdım...
  • ben de beklemedeyim :)
    2009 model altında arac dusunmezken bu aracı gorunce almalıyım dedim ama hayırlısı artık...
  • sabahın köründe kasımpaşaya gittik. arabanın sağ arka kapısının değiştiğini iddaa etti almak isteyen arkadaş dün akşam. o şekilde de kabul etti. bizde fiyatta biraz güzellik daha yaptık. sabah serviste de aracın kapısının değiştiği teyit edildi. babam arabayı 7000'deyken garantili halde renault yetkili servisten aldığı halde değiştiğine dair bi bilgi verilmemiş ona. hatta reno sisteminde de kapı değişikliği dahil hiç bi değişim sorun gözükmedi. neyse sonuç olarak arabanın sağ arka kapısı değişmiş bunu bizde yeni öğrenmiş olduk ama kapıyı önceden bildikleri halde ve fiyatı 19500e çektiğimiz halde hala ölücülük yapmaları sonucu babam sinirlendi ve satmadan döndük. neyse hayırlısı olsun. bu kadar ölücülük gördükten sonra ben otomatik arabadan vazgeçtim kendi arabamızı kullanmaya karar verdim. 19500den kuruş aşağıya satmaya benim gönlümde el vermezdi işin doğrusu. neyse hayırlısı olsun bakalım. sizide yanıltmışım değişen filan yok diyerek ksuura bakmayın teşekkürler ilginiz içinde

• quote:

Orijinalden alıntı: brkAkgn

sabahın köründe kasımpaşaya gittik. arabanın sağ arka kapısının değiştiğini iddaa etti almak isteyen arkadaş dün akşam. o şekilde de kabul etti. bizde fiyatta biraz güzellik daha yaptık. sabah serviste de aracın kapısının değiştiği teyit edildi. babam arabayı 7000'deyken garantili halde renault yetkili servisten aldığı halde değiştiğine dair bi bilgi verilmemiş ona. hatta reno sisteminde de kapı değişikliği dahil hiç bi değişim sorun gözükmedi. neyse sonuç olarak arabanın sağ arka kapısı değişmiş bunu bizde yeni öğrenmiş olduk ama kapıyı önceden bildikleri halde ve fiyatı 19500e çektiğimiz halde hala ölücülük yapmaları sonucu babam sinirlendi ve satmadan döndük. neyse hayırlısı olsun. bu kadar ölücülük gördükten sonra ben otomatik arabadan vazgeçtim kendi arabamızı kullanmaya karar verdim. 19500den kuruş aşağıya satmaya benim gönlümde el vermezdi işin doğrusu. neyse hayırlısı olsun bakalım. sizide yanıltmışım değişen filan yok diyerek ksuura bakmayın teşekkürler ilginiz içinde

arkadaşım geçmiş olsun dün gecede konuşmuştuk telefonda, hala satmayı düşünüyorsanız bu kapı değişimiyle ilgili biraz daha bilgi alabilirmiyim? şasede ve marşpiyelde oynama varmı yoksa sadece kapımı değişmiş? birde aracın diğer kısımlarında herhangi bir değişme, sökülme takılma boyanma vs. varmı?

• bu arada işte olduğum için cep telefonu kullanamıyorum telefonumda dışarıda, numaranızı pm atarsanız telefonda görüşsek daha sağlıklı olur

• 2.mesaj da araç satıldı yazıyor sonraki mesajlardan ne olduğunu anlayabilen varmı yine ölücü al satçılar geldi değil mi o kadar çoğaldılar ki artık tanıdıktan başkasından araç alıp satmamak lazım bu zaman da
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.