Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (SATILDI)Tertemiz Oneplus Nord N10 5G Sıfıra Yakın 6/128 Yurtdışı Satın Al 1 Nisan 2023 15:57 1 1 (SATILDI)Tertemiz Oneplus Nord N10 5G Sıfıra Yakın 6/128 Yurtdışı Oneplus Nord N10 5GYaklaşık 5 aydır kullandığım Yurtdışı 2 simde sıkıntısız kayıtlı tertemiz sorunsuz stabil çalışan hiçbir sorunu olmayan herhangibir tamir görmeyen telefonumu bir üst modele geçtiğimden satmak istiyorum. orjinal kutu ve kutu içeriği tamdır. 65 W orjinal şarj adaptörü ve kablosu mevcuttur. Bodrum katta çalıştığım için çekim gücü yüksek interneti iyi çeken telefon olarak aldım sıkıntısız kullandım. Alıcı arkadaşımıza Hayırlı Uğurlu Olsun.Ürün Hakkında tüm detaylar https://www.oneplus.com/tr/n10/specsSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (SATILDI)Tertemiz Oneplus Nord N10 5G Sıfıra Yakın 6/128 Yurtdışı SATILIK HIREMCO IMPALA HYBIRD UYDU ALICISI(KARGO BENDEN) Satılık Nakamichi Nam 5110 Double Teyp Tertemiz Garantili Alınık 10 inch dokunmatik monitör