Şimdi Ara

Tertemiz Sapphire 5600 xt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Tertemiz Sapphire 5600 xt

Tertemiz mining vs yapılmamış 5600 XT 5700 XT soğutma blokludur ve çok serin calisiyor mining vs yapılmadı akşamları sadece 2 saat Felan oyun oynadım Ankara içi elden teslim Ankara dışı önce havale sonra kargo Fiyat 3500 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Piyasada çok fazla mining canavarı, bir zamanların bulunmaz kartları 5600xt ve 5700xt var hepsi de tertemiz ve mining yapılmamış. Gerçekten yazık, bu kart zamanında 1000-1100 dolara satılıyordu şimdi ise 180 dolara ilan açmışsınız, mining yapmadıysanız üzücü bir durum. Keşke daha önceden elden çıkarmış olsaydınız. Fiyat güzel, hayırlı satışlar.

• assassinchn47 kullanıcısına yanıt

Hocam mining kesinlikle yapmadım 6600 XT aldığım için satıyorum böyle temiz kart bulamazlar güzel yorumunuz için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.